Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai doar nu vrei sa stam ca betivanii sa bem din sticla, in parc...:)) Acolo ne intalnim si apoi om gasi vreo terasa ceva:) Sau io asha sper, nah!

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor
Boticelina am citit de problema ta stai linistita,ca trebuie sa fie totul bine pana la final.Eu cand a trebuit sa stau in pat in decembrie ma uitam la cd-uri cu desene animate,ma relaxa.
Didi ai grija de tine si stai in pat ca trebuie sa iti treaca secretia.
Anaxena eu inca nu am avut senzatia asta de pasa umflata,poate de asta scap.
Sun smile salutari,daca o sa sa simt bine si ne rezolvam problemele pana atunci poate vin si eu la intalnirea cu voi.
Salutari pentru Bujo, Biribu,Narcisa,Alina,Danangie,Tecky.
Pupici

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Fetelor m-am zapacit si nu v-am scris ce era mai important ca am fost vineri la ecografie si s-a dovedit clar ca bebe al meu este fetita,este sanatoasa nu are probleme se inscrie in masuratorile normale,i-am auzit iar inimioara.A fost foarte emotionant si pentru mine si pentru sot ca a fost si el cu mine ca de obicei.
Ne-a spus doctorita ca are oasele lungi,ceea ce este explicabil ca sotul meu este foarte inalt si nici eu nu sunt prea mica.
Are toate organele ok,inima are 4 camere ,nu are hernii.
In schimb eu am acelasi nodul hipodens care a crescut de la 1,4cm la 3cm,in partea inferioara,pecare nu s-a inserat placenta.Doctorita zicea ca poate sa dispara pana nasc sau la nastere .Cine stie ceva de asta va rog sa imi spuneti si mie cate ceva ca sunt tare ofticata pe tema asta,imi e frica sa nu afecteze fetita.
Salutari si pentru Mada max.
Pupici

23+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

BUJO, foarte utile informatiile tale. Eu mi-am facut un document cu tot ce ai scris tu de la cursuri. Multumim frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!! Lipseste omu' o zi si are de recuperat o gramada...
Deci sa incepem...
Tiberica , bine ai venit!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!Te asteptam sa intri mai des la odisee!!!
Irda , multa sanatate. Pt tuse , sirop de patlagina .
Dana , imi place numele Alessio!!!
Bujo , frumoase hainutele lui bebe Filip!!!Multumim de info atat de utile de la curs. Mi le salvez si eu intr-un folder special...
Narcisa , felicitari pt cele 21 de saptamani. Spor si bafta cu renovatu'.
Revin, nu am citit tot....

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Raluk , acum am citit ce ai scris!!! Doamne-ajuta sa fie totul ok cu bebe, poate ca a fost doar o eroare de citire. Bafta multa azi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Ma bucur fetelor ca am avut ce sa citesc cand am venit la munca, ati fost foarte harnicute in acest week-end.

Sun este ok locul de intalnire.
Andreea felicitari pt baietel, ai sa vezi ca te vei descurca de minune cu un baietel.
Multa sanatate fetelor care intampina ceva probleme, trebuie sa se rezolve veti vedea, trebuie sa fim optimiste.
Anaxena apropo de pasa sa stii ca si eu am observat, dar am crezut sa mi se pare mie, plus ca nu e mereu asa, eram destul de stresata sincer, l-am pus si pe al meu sa ma studieze, dar asa de bine a facut incat am jus sa facem
probabil ca este normal, poate e legat cu hormonii ceva, sper!

fetelor azi-noapte am visat ca ii dadeam sa suga lui David si ma chinuiam sa-i vad fetisoara care ii era acoperita de imensele mele tzatze, oricum m-am trezit cu o mare nerabdare de a naste, exact abia astept sa-mi strang pruncul la piept!

Acum ma duc sa-mi fac lichidarea cica trebuie sa alerg dupa taspe-mii de semnaturi, pana maine sper sa termin si apoi gata scarbiciu

Lori25+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aseara am avut nishte dureri groaznice si nici acum nu stau prea bine
erau exact ca la cm!nu mi se contracta burtica dar durerile erau nashpa rau!bb dadea numai in partea de jos..am stat sub dush vreo juma de ora si nimik...m-am pus pe toate partzile si nimik,am luat no spa si nimik....am fost tare ingrijorata,intr-un final am adormit
si uite ca m-am trezit mai sprintena dar tot ma doare ,nu la fel ca aseara,iar bb vad ca nu mishca inca,de obicei se trezea o data cu mine
bine ca am programare azi la dr gineco la 18 30 sa elucidez misterul asta dureros
ma duc sa pap lapticul cu cerealele si sa stau un pic in pat sa-mi dea bb un semn de viatza

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Atb, felicitari pt miscarile de trupe !!!
Dana, am vazut si eu acum pozele cu hainutele pt bebe Alessio.Foarte frumoase!!!Da' ai cumparat la hainute, nu gluma...
Didi, secretiile maro pot fi si din cauza ca uterul creste, mai se rup vase mici de sange cand creste uterul. NU iti face prea multe griji si nu il stresa pe bebe.

Mergi la inceput

Anaxena, bafta azi la doctor!!! Poate ca te-ai agitat tu mai mult ieri si din cauza asta au aparut acele dureri.

Mergi la inceput