Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
baby_r7 spune:
Dara multa bafta la echo si te asteptam cu vesti noi............
am vazut ca momentan fetele sunt la "conducere" la odiseea noastra................sa vedem cum o sa se mai scgimbe lista.........
ROXANA+18 de Bianca Daniela
mcoca spune:
Hehehe, aseara am facut si eu prima cumparatura pentru bebele meu: o forfecuta de unghii speciala pentru nou-nascuti :)))). Ca m-am gandit eu ca daca are unghii i le tai de la maternitate, ca nu am pofta sa stea biata cu manusi cand afara sunt 30 de grade.
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei
baby_r7 spune:
Vicky felicitarii pt. prima forfecuta.........
noi sapt. trecuta i-am cumparat primele paturici (una alba si una roz) si i-am mai luat un body si o palariuta de vara haioasa foc......este roza si are o gargarita pe ea.........
in weekend o sa fac poze si le pun pe mail-ul comun...odata cu pozele la burtica.....promit solemn..............
mcoca spune:
Oo Roxana ce fain. Eu m-am tot uitat prin magazinele de specialitate, dar pana acum nu mi-a venit sa iau nimic. De fapt eu o sa iau decat trusoul de maternitate (care zic aia de la maternitate ca ajunge pentru prima luna), pentru ca la sf lu iunie incep soldurile si sunt extrem de rentabile aici. Bine patut, carutz o sa iau din timp, dar nu ma inghesui la haine.
Vicky 25+ si Maya
Bebele casei
baby_r7 spune:
pai noi avem hainute de la sarcina cu gemeni.............foarte multe....
si oricum am si primit multe...............
asa ca in prima luna nu cred ca o sa cumparam pea multe......
poate dupa ce o mai creste un pic prichinduta......
dar paturicile mi-au placut mie mult........
SunSmile spune:
Roxana pai asa a ramas..13.30, 29 martie..sa stabilim un loc de intalnire pe langa Herastrau..unul vizibil! Felicitari pt achizitii..asteptam pozele!
Vic saru'mana! Sa stii ca la tine m-am gandit azi, cand ma certa:). Si eu ma bucur ca nu mai iau vitamine..oricum le luam pt ca trebuie, nu asa de fitza! Felicitari pt prima forfecuta!
Dma hai ca o sa fie bun rezultatul, o sa vezi!
N-am chef de trebi. Iar le-am dat drumu' tuturor, ca n-avea nici un sens sa-i tin. Si io cica ar trebui sa-mi fac rapoartele in liniste..daca mi-ar veni si cheful...:)
SUN25+
boticelina spune:
Salutare burtici! Venim si noi asa, mai pe la prinz
Narci, ai un PM de la mine.
Baby, mmm, gargaritze, f frumos, si noi am luat ieri in draci o multime de floricele si chestii gargaritzesti, inclusiv un pitic care calareste o gargaritza, un arici cu bot de lut si ace de paie, niste garlige de rufe cu ciupercute, albinutze si (evident) gargaritze ca sa agatam desene pe sfoara cand om desena, un catel de plus cu papuci, o multime de sosetutze, aparatori de prize, suzete, lantisori de suzeta cu un elefant turcuaz, ce mai, am dat in mintea copiilor. Dar imi face atata placere sa scormonesc dupa obiecte de decor...
Acum trebuie insa sa iau o polita sa fac un display shelf ca s-au adunat multe si frumoase
Nu stiu cum va puteti abtine voi, va admir, io am tocat banii in cinci secunde, mi s-au inmuiat picioarele in fata atator frumuseti.
In rest si eu merg azi la eco morfologica, a inceput sa-mi infloreasca si mie burtik si azinoapte m-am trezit la 3 cu cele mai groaznice arsuri din viata mea, parca luam foc pe dinauntru . Au trecut doar dupa ce am imbratishat coana buda si am sorbit juma de kil de lapte fierbinte (saru'minushitzele Mada pt remediu stiut din timp).
pup fetele, revin, sa citesc din urma
Monica 22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Buna la toate gravidutele!
Dara asteptam cu nerabdare vesti de la eco,speram sa ramana tot fetita,pt ca grupul fetitelor conduc deocamdata!
Sun ma inscriu si eu pe lista de intalnire din Herastrau.Sper doar sa nu intervina nimic pana atunci!
Dma eu tot astept sa ma contacteze cei de la first bebe.Mi-ar placea sa fim colege la curs.
Fetelor eu azi am fost harnicuta,avand in vedere ca sunt in concediu medical si stau toata ziua acasa,am facut curat in toata casa si am gatit si supa de pui si mancare de spanac.Astept sa vina sotul de la serviciu sa ma laude,sper.
Ce parere aveti de produsele celor de la Primii Pasi ca am vazut un carucior foarte dragut si practic si m-ar tenta sa il cumpar?
Boti sa vii cu vesti bune de la eco si sa pui poze cu toate minunatiile pe care le-ai cumparat.Si eu as cumpara non-stop dar il am pe sotul care mai ma tempereaza spunandu-mi:draga mea o sa primim multe lucruri de la prieteni si familie,asa ca hai sa mai avem rabdare cu cumparaturile.
Pupici la toate
Tecky 24 sapt
baby_r7 spune:
Monica daca ar fi dupa mine as pleca acasa cu jumatate de magazin in fiecare zi................noroc cu Bogdan care este mai cu capul pe umeri............
felicitarii pt. achizitii................si au abia astept sa ne apucam sa decoram camera.....momentan suntem in stadiul da amenajari (dat cu lavabil, pus parchet......etc)
tecky multa bafta la echo.........
SunSmile spune:
Am zis ca n-am chef de munci, da?
Tecky super! Te trec pe listutza. Nu stiu nimic despre "primii pashi"...poate te ajuta mamicile cu experienta.
Boti tu ai luat juma de Pracktiker ma:)) Hai recupereaza mai repede aparatul foto, sa vedem achizitiile!
EDIT: si lenoasa si uituca! Bafta la morfo, Boti! Te asteptam numai cu vesti bune!
Abia astept sa ne apucam si noi..hmmmmmm
Pana acum am mancat o cutiutza de fagarash. Si pana diseara cand comandam sau iesim sa papam, nu mai bag nimic! Uof, ca de maine in sfarsit pot sa gatesc eu...macar stiu sa mi le fac slabe si ok.
Melodia aia cu "mi-e o lene de ma doare" pt mine a fost compusa, zau!
SUN25+