Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
mcoca spune:
Uuff, eu am avut un wk de cacao. Tot am asteptat sa iasa soarele sa iesim si noi un pic dar degeaba. Asa ca am stat prin casa, ne-am uitat la filme si cam atat PLICTISEALA.
Dana, eu am primit de la maternitate lista cu lucruri si mi-au explicat cum il vor imbraca ele pe bebe in primele zilr (aici se sta 5 zile la spital) : body cu maneca lunga + un soi de pulovaras de bumbac care se inchide in fata + salopeta (din aia cu maneci, flausata) si il baga apoi in sac de dormit. Eu m-am minunat tare ca mi se pare prea gros, dar ziceau ca in primele zile nu isi regleaza temperatura singur si trebuie ajutat. Deci eu cum am lista, asta o sa duc. Eu zic ca ar trebui sa intrebi si tu la maternitatea unde o sa nasti si te lamuresc aia.
Sunyami, yami. Si hai sa ma laud ca am slabit un kil de cand nu mai iau vitamine si ma uit la fiecare bucatura. DA eu nu stiu unde ai pus tu kg alea ca nu se vede.
tiberica bine ai venit.
RAluk iti tin pumnii maine.
Vicky
25+ si
Maya
Bebele casei
boticelina spune:
Salut, salut fetele, primiti si un om amortit?
Dana am vazut hainutele lui bebe Alessio, sunt minunate
Da' stiu ca nu te incurci, n-ai luat tu nimic pina acum, dar si cand ai luat...
Bujo sarumina de info de la curs, sunt foarte utile si de bunsimt. Iar Filip e un nume minunat, era si la mine in lista scurta daca garga era baietel.
Sun asa fac si eu placinta, doar ca pun intre foi si un melanj de branza proaspata cu ou si stafide. Si i se zice placinta dobrogeana, of, maninci pina cazi sub masa.
Tiberica bun venit si un bebelon frumos si sanatos iti doresc!
Adriana chiar ca bebe e ardelean
e, de-acum sa te tii, sa vezi cate suturi vei primi.
Noi suntem amortite cu totul, cred ca doar dupa operatie am mai zacut asa mult in pat, deja ma cam dor asele, si am dormiiiiit, deja mi-a iesit pe nas! Fetele care sunteti si voi on bed rest, ce faceti, cat timp va mai invartiti prin casa? Ca io si daca stau un pic la computer ma simt vinovata desi ma simt bine si n-am nicio durere.
Maine vine nanica la noi cu aparatul, o sa fac poze la minunatii si poate si la ceva hainute ca-s tare simpatice. Vineri, inainte de a ajunge la doc, am luat gargaritei o palariuta de catifea cu o floricica, super sexy
niste pantofiori albi cu floricele roz, of course, plus 2 seturi de cate 10 prosopele mici mici pt sters boturile mici si baloase.
Chiar ma gandeam, si daca va trebui sa stau in pat pina la final, am deja de toate pentru garga. Doar cadita si carut ne mai trebuie. Ne-au sosit si bunurile din America 
Gata, va pup, plec printre pernute, ca v-am zis ca ma simt vinovata.
Monica
22+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"
atb spune:
Dana , ce frumos ai insirat tu acolo hainutzele... da ce multe ti-ai luat! Eu abia am cumparat primele body-uri... Dar ma gandesc ca pana se naste am toata vremea sa cumpar una-alta!
Sun, Narcis, Boti, ati avut dreptate cu "ardeleanul" din mine.
Se vede treaba ca seamana taaare mult cu tac-su care e mai ardelean decat un ardelean, daca intelegeti ce vreau sa spun... ![]()
Adriana
19+ 
narcisa.s spune:
Danutza, am vazut body-urile....Daaa, frumoase mai ales cele galbeneeee!!
Fetelor, daca mergeti pe la expozitii prin Bucuresti sau pe unde sunt, luati si voi listutzele cu cele necesare pt bb de la diverse firme producatoare si spune-ti-ne si noua ce si cum, sa nu dam banutzii pe prostiutze care nu ne folosesc
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o 
Tecky spune:
Buna fetelor!
Tiberica bine ai venit si sarcina usoara!Am luat si eu augmentin cand aveam 20 sapt pt o infectie urinara si inainte de a lua medicamentul m-am documentat pe net,am intrebat la farmacii si se pare ca e permis in sarcina.Eu sunt blonda si ma vopsesc lunar de la inceputul sarcinii si am prietene care s-au vopsit toata sarcina si acum au bb foarte sanatosi.
Bujo foarte frumoase hainele pt Filip,si Filip este un nume deosebit.
Danangie ai cumparat multe haine nu gluma pt bb si toate sunt superbe.Trebuie sa mai cumpar si eu pt fetita mea ca voi ma intreceti.![]()
Anaxena foarte frumos esti imbracata in pozele cu burtica de 26 saptamani.
Pupici la toate 
Tecky 24 sapt cu 
SunSmile spune:
Danuta foarte frumoase hainutele pt bebe Alessio! Sa le poarte sanatos si papacios! Si cateeee sunt..nu te-ai incurcat!:)
Alina o seara faina sa ai!
Dma trimis pm!
Narcis sigur poti face cu foi de lasagna, garantat! Sa nu ma injuri prea tare daca ti-am facut pofta! Io te iubesc oricum!:)
Vic suuuper! Pai da, vitaminele alea te umfla, zau! Eu tot astept poze cu tine, nu uit asa repede ce ma intereseaza:). Si te stresez ca pe Narcisa, pana cedezi!:) Sar'na de aprecieri...sotul ca sa nu ma mai auda cu "sunt balenutza", mi-a scos cantarul din ascunzatoare si m-a suit pe el, acum. Aveam 53,4 in conditiile in care e seara si am mancat azi iar apa am baut la greu! Deci macar sunt +9 si la mine:) )))
Suuuper Boti ca esti cumintica acolo! Abia astept sa vad pozele cu minuni! Ai dreptate cu dobrogeana..deh, probabil fiindca noi chiar suntem din Dobrogea:)
Bai miroase leshinant la mine in bucatarie...imi curg 3 randuri de bale:) Si ma uit la ceasul ala de la cuptor...mai sunt 5 min de tortura!
SUN
25+
anaxena spune:
intrebare: vi se umfla pasa??ca mie da...de exemplu acum am o pasa ca o catzea in calduri..toata zona din jurul vaginului e incordata si ma jeneaza cumplit,mai devreme mi s-a pus un junghi la coccis de simtzeam ca mor,iar bb imi da cu picioarele in vagin...e o senzatie tare nashpa!deci?ce sa intzeleg??
Ana-Maria
26+
am o
MARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
sursula spune:
Pupici burtici!
SUN-si eu beau bere fara alcool!Mai pacalim si noi.M-ai innebunit cu placinta.Fac si eu maine:)
TIBERICA-Bine ai venit si felicitari pentru fetita!Nici eu nu m-am vopsit,tot la interdictia medicului,dar sunt fete care au facut-o si totul e ok.
DANANGIE-Alessio e un nume frumos si special!
BUJO-Multumim inca o data !!!Filip e foarte frumos!
RALUK-uf,fii optimista!Si intr-adevar consulta-te cu Nati.
ATB-si eu il simt cu siguranta pe bebe de vreo 4 zile si nu incetez sa ma minunez si sa ma bucur de miracol!
Sursula
18+bebe Tudor
Marina_1609 spune:
danangie
eu am avut greturi f mari la inceput, vomitam si de la apa si o luna am stat in spital si m-am hranit doar cu perfuzii. acum am inceput sa mananc dar cate putin, mai mult lichide ca de la mancaruri mai uscate ma doare stomacul de ma zbat pe jos ca sarpele. mananc ca bebeii la inceput....trec treptat la mancarea obisnuita...
Ultima data cand am fost la eco, bb avea dimensiunile corespunzatoare termenului, era foarte ok si m-am mai linistit. acum iar imi fac griji si abia astept sa ma duc iar sa vad daca e bine...
raluk
multa bafta la medic si te asteptam cu vesti bune
18+
Didi81 spune:
Salutare, fetelor!
M-am intors si eu din weekend si am citit mai mult in diagonala
, asa ca iertare daca m-a intrebat cineva ceva si nu am observat.
TIBERICA, bine ai venit
. Eu am luat Azitrox in saptamana 14, pentru Chalmydia. Stiu ca e ok in timpul sarcinii. Eu mai am uneori probleme si cu candidoza, care oricum apare frecvent in timpul sarcinii, si desii pana in saptamana 14 nu m-a deranjat secretia deloc, Azitrox-ul mi-a provocat o candidoza de toata frumusetea
. Oricum, asta nu ii face rau lui BB, Chlamydia in schimb poate crea probleme asa ca mai bine sa iei Azitroxul.
Adriana, nu stiam de regula aia babeasca despre unde simti prima data bebele, dar eu am simtit in stanga si se pare ca e fetita; si acum cele mai puternice lovituri tot in stanga le primesc
, cred ca acolo sta cu picioarele.
Fetelor, eu iar am dat-o in bara
. cred ca am o probleme cand merg cu masina, de la zdruncinaturi; acu o luna ma dusesem la valcea si m-am pomenit cu o secretie maronie, dar n-am asociat asta neaparat cu drumul. Acum am fost la ai mei la focsani, si eram si putin constipata, asa ca ieri cand ma scremeam de zor pe wc, m-am pomenit ca imi curge sange
. Nu cred ca a fost foarte rosu, dar nici maroniu ca data trecuta, oricum nu a curs decat cand m-am scremut. In rest e o secretie asa, cafenie, ca presupun ca se curata ce a mai ramas pe acolo. Oricum, vineri am programare la Iosup. Maine il sun si pe ginecolog sa ii povestesc, dar am vorbit deja cu seful de la serviciu si i-am zis ca asi prefera sa stau acasa o perioada, si daca e de acord sa lucrez putin de acasa cand e ceva urgent, sau sa imi iau concediu medical. A acceptat imediat sa lucrez de acasa, ceea ce imi convine foarte mult pentru ca o pot face si stand in pat, pe laptop, pe internet, ma conectez la serviciu si gata
. Si oricum nu e o perioada incarcata, deci o sa imi fie lejer.
Didi
22+