Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Raluk, abia acum am citit ce ai scris... of ce rau imi pare sa aud asta... tin pumnii pt.maine si sper ca totusi dr. sa se fi inselat si daca trebuie sa faci amniocenteza, sa iasa cu bine. Doamne ajuta!
Tiberica, bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si atat bebica din burtica cat si cealalata fetita a ta sa creasca mari si sanatoase!!! P.S. Acum am observat ca suntem nascute in aceeasi zi, 30.01.

Adriana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Multumesc , ce surpriza cu data nasterii dar anul nu corespunde, nu?!
Sa-ti traiasca si tie bb si cel care urmeaza !

tiberica

Mergi la inceput

Raluk si eu am trecut prin mari emotii din cauza amniocemtezei dar am refuzat categoric si doctorita mea a fost de acord dar cu conditia ca echo sa-mi fie facuta de dr Pop de la Diagnosis, am reusit cu greu sa ajung la el pentru ca este foarte prons dar este un om exceptional si un profesionist.

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Nu, eu sunt din 1978. Merci de urari, eu sunt abia la prima sarcina, si am multe de invatat de la voi, cele cu alti copilasi acasa.

Adriana 19+

Mergi la inceput

scuze, am avut impresia ca mai ai un bb. Fetita mea are deja 13 ani. Iar cealalta fetitza , din burtica, are 21 saptamani.
Incerc de vreo 3 ani sa am un alt bebe dar pierdeam sarcinile la 8 sapt, acum am reusit.http://forum.desprecopii.com/forum/toba.gif
bate la toba

tiberica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TIBERICA bine ai venit si felicitari pentru fetita din burtik!Fetita ce mare ce zice de bb din burtik?

BUJO foarte frumoase hainutele si FILIP e un nume foarte furmos. Nu vrei sa pui nume de sfant? Informatile foarte utile. Sa ne mai scrii. Totusi am vazut ca ai scris ca sa nu luam cu inchizatura la spate.....eu am luat cateva de alea cu capse minuscule....dar sunt acoperite pe interior cu material...sper sa nu-l deranjeze.

SUN am pus poze. Pun adresa la sfarsitul mesajului.

MONA

MARINA da ..stiam ca rosiile nu sunt bune....dar am zis ca daca fierb sosul ala mult.....poate poate....dar n-a fost sa fie. Acu' nu mai mannac nici capsuni....nici smochine.....Dar tu ce mananci de ai slabit asa tare? Ai probleme cu greata? Vomiti?

NARCISA da.....regim regim.....doar asa mi-e bine.....doar ca regimul asta imi provoaca si mai tare constipatia.....hmmm

CAMY ma bucur ca esti bine. Mai pleaca sotul?

ADRIANA felicitari pentru miscari!! Ia sa vezi acu' s ate tii bine!!E drept...eu prima oara am simtit pe bb pe partea dreapta.....acu'.....cine stie care-o fi adevarul.

RALUK nu am auzit de acest chist. Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav.

Gata...acum pun pozele. HAINUTE BB

Fetelor...cele care aveti copii....deci....cum se imbraca bb? Pampers, body tip maieu sau tip tricou si deasupra se pune o pijama tip de aia dintr-o bucata: bluza si pantalon?? Sau putem pune: body tip bluza si pantalonas? Asa trebuie imbracat in spital?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcis iertari si plecaciuni! M-am gandit ca iaurt chiar are toata lumea si in loc de foi de placinta, se poate pune aluat sau se pot pune foi de lasagna. Hai ca scriu reteta imediat..este foarte usoara si buna.

Marina daca tu te simti bine si daca bebe e in grafic, atunci scaderea ta in greutate nu e nasoala! Numai sa ai grija sa te hidratezi si sa ai si niste vitamine acolo totusi, ca o sa te lase bebe "goala". Dar banuiesc ca medicul tau are grija de toate aspectele astea. (io-s ca soacra..tre sa zic asa, chiar de nu mi se cere opinia:) )

Raluk uooof! O colega tare draga noua, Nati, trece printr-o problema asemanatoare si s-au gasit solutii! Tinem pumnii si spunem o rugaciune pt tine si bebe sa fiti bine, da? Doamne-Ajuta!

Tiberica ei asa mai vii de acasa:). Nu considera nimeni ca faci figuri daca vrei sa nasti la privat, stai linistita! Este vorba de alegere personala si da, de cat te tine si bugetul ca sa sustii alegerea! Totul e sa nastem in conditii bune numai copii sanatosi! E perfect daca vii la intalnire..pana atunci ne mai cunosti aici si acolo ne vezi si in actiune:)
Asa ca "placa stricata" din mine, mai pune listuta o data: Ana, Lori, Cris, Roxana, Caprioara, Bujo(?!), Tecky, Sursula, Rontzy, Didi(?!), Irda(?!),Irinuca,Tiberica, eu.
Sambata 29 martie, ora 13.30 la intrarea in Herastrau de peste drum de mega-cladirea Ch. de Gaulle!

Adri felicitari pt miscarile de trupe! Ei, ardeleanu' s-o miscat...noh, vezi?:) Ma bucur tare de bucuria ta! Cum e viata asta de mama mai: o mama se bucura cand e luata la shuturi, se bucura pt niste pampersi plini (asta dupa ce nastem), pt n "chestii" funny!

Danutza unde esti? Nu ne arati primele hainutze de bebe Alessio?

Si acum reteta de placinta cu iaurt:

Ingrediente: 1kg iaurt natur, 7-8 oua, 200-300 gr zahar (eu pun destul de putin, pt ca nu-mi place foarte dulce), 1 pachet foi placinta (de fapt trebuie vreo 8 foi), coaja rasa de lamaie, esenta vanilie (eu pun si de rom), stafide (optional).

Se bat ouale cu zaharul. Dupa ce s-a topit zaharul, le turnati peste iaurt si adaugati si restul de ingrediente (mai putin foile, evident). Intr-o tava (de teflon de preferinta, ca sa nu se lipeasca) puneti 2-3 foi de placinta. Peste ele turnati cu un polonic compozitie (sa fie cam de-un deget). Si repetati actiunea pana sus numai ca ultimul strat trebuie sa fie de compozitie si nu foi! Peste compozitie eu pun o mana de stafide, pe care le imbat deja de cateva ore (saracele) in rom +zahar vanilat! Se tine cam 40 minute la 160-180 grade (depinde de cuptor) si apoi e gata de papat! O sa se umfle ca o gogoshica, dar se "normalizeaza" cand o scoateti! Pofta mare!

Iar am scris ca apucata! Scuzati!

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , iaca e deja seara , a fost o zi plina dar frumoasa . Am fost la bazin la inot cu sotul si Mandy , am mancat acolo cate ceva , apoi am comandat mancare la chineji , ce mai m-am rafatat .
Vad ca va bucurati de suturi , probabil pe voi nu va loveste ca pe mine , ma ia tot timpul prin suprindere , cand casc , cand stranut , etc. si sunt cam dureroase si neplacute in acele momente .
Mandy cand ma lovea nu ma durea niciodata , baietelul asta o cam face . Oare asa or fi baieteii ?
Imi cer scuze ca nu pot sa scriu mult insa sotul a pregatit baie si a pus lumanari in casa si se pare ca vrea atentie si sa fim doar noi doi fara tv. sau calculator .
Va doresc si voua o seara la fel de placuta si pe maine .

Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Raluk...stai putin si nu-ti face griji pana nu stii despre ce-i vorba.Trimite-i un pm lui Nati, vezi ce iti spune si ea...Hai sa ne gandim la ce-i mai bine nu la ce-i mai rau, da????

Danangie, da Filip nu-i nume biblic?Ca eu asa stiu...

Sun-ule, pai tu degeaba ai pus acolo iaurt cu placinta sau vicerevsa...sigur ca toata lumea are iaurt sau macar are de unde cumpara da in cazul meu puteam sa am si foile de placinta gata facute ca ma uitam la iaurt si la foi ca bou la poarta noua si cam atat...Acum mi-am revenit, e in regula cu retzeta, multzumim.Incercam cu foi de lasagna daca zici ca e in regula, da???

Na Adi, vezi ca s-a miscat masculul??Cand are ceva important de transmis...Asa, nu se misca el aiurea-n tramvai, numai sa-ti dea tie satisfactie.Unde te crezi??!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

salutare!
merci fetele de raspunsuri despre curs
o sa merg din aprilie de la cursul nr 1, si sper astfel sa aflu si tot ce-mi trebuie pt maternitate de la moasa(acolo nasc)
as vrea sa vin si eu la intalnire dar am un examen atunci, poate alta data
imi trimite si mie cineva PM cu id-ul si parola sa vad si eu pozele ?

16s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput