Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

SUN te rog spune-mi cat costa o crema Mustela 9 mois pt ca eu am cautat in farmacii si nu am gasit iar cei de la Help Net mi-au zis ca tb sa primeasca in cateva zile,dar am uitat sa intreb care e pretul unei creme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky, Sorela, Ella .
Sorelix auzi ia baga ceva sfaturi ori pe mess ori pe pm pe mail pe ce vrei tu cu laminatul si cu tapetul daca stii sa pui si din asta, ceva sfaturi practice ca de citit am citit cum se pune no pb. Sg pb cu laminatul e ca noi avem o plinta mare de lemn alba ca asa e aici ca pe jos momentan e carpeta si pe astia la tv i-am vazut ca puneau asa laminatul adik nu mai scoteau plinta sau ceva. Acu is curioasa cum iese e din ala clic clic si avem si underlay pt el.
Uff cand oi vedea terminata sufrageria anyway deja arata mai bine decat portocaliul ala oribil de pe perete.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Tecky eu de la help-net am luat-o cu 76 ron si de la dona cu 75. Deci cam pe aici...Vorbesc de cea de 200ml.

Sorelix hai ca-mi fac o idee de cum sa explic si-ti scriu. Io acum stau cumva asezata pe unicul coltzisor liber de pe canapea..ca toata casa mi-e plina de mesteri, instalatori...bormashini &stuff! Io nush sa pun, numai ca am stat pe capul mesterilor cand am mai fost pe santiere!

Ana unde-s pozele alea?

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FETELOR,EU SUNT BINE,MULTUMESC DE INTREBARE.va citesc mereu,insa mi e f greu sa scriu,insa acum fac un efort pt ca vreau s o incurajez pe boti.
BOTI,fii tare,garga va fi bine!eu cat am stat in spital am intalnit o tipa care la 26 saptamani pierduse tot lichidul,pur si simplu i se rupsese apa,mi a spus ca a simtit cum face pe ea,cand s a uitat,era uda,ii curgea si pe picioare.era o fata simpla,care n avea dr ei si cand au internat o dr au vrut sa i provoace nasterea,pt ca nu mai avea lichid,dar ea a refuzat si a si semnat ca vrea sa pastreze copilul.a stat o luna in spital,cu injectii cu litice,ca sa nu nasca,cu perfuzii si cat am stat eu in spital,chiar cu o zi inainte sa ma externez, a nascut la 30/31 de saptamani un baietel de 1750kg,perfect sanatos.dr au spus ca e o minune faptul ca bebe a supravietuit atata tp fara lichid.si poate ca ar mai fi stat in burtica,dar tipa nu avea stare,cobora mereu 2 etaje ca sa fumeze,se plimba,nu statea in pat.si vezi ca exista la farmacie un test care arata daca pierzi lichid,am auzit asta tot de la o tipa internata in spital,costa in jur de 1 milion.eu iti doresc sa fie bine si garga sa stea cat mai mult in burtica!si nu te mai invinovati,esti o mama minunata!
cred ca nu v am mai spus
de mult cat va iubesc pe toate.sunteti minunate!

26+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult Sun pt raspuns,am si eu o farmacie Dona prin preajma,ma duc sa vad daca au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ella, Sun va multumesc pt grija, sunt bine, bebele este ok si dureri puternice nu am mai avut. sper sa treaca cat mai repede si amarata asta de raceala si sa nu-mi afecteze bebicul.

21+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Violeta, multa sanatate!!! Eu am luat OScillococcin acum 2 sapt cand am fost racita. E foarte bun!!!
Mona, chiar ma gandeam la tine. Sper ca sunteti bine si tu si bebe Codrin.
Sun , pofta buna!!!
Ella, si eu mai am pofta de alcool din cand in cand, eu care inainte nu beam deloc, da bebeb vrea...

Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sorelix trimis pm! Messu s-a zapacit momentan!

Ella iar incepi cu ingrasatu?:) Vezi ca acum am 10kg in plus si dau mai tare:). Sar'na de laude, nu le merit da' ma simt bine:)). Acum te simti bine, da?

Cris multu' da' cred ca mai am vreo 3 ore de asteptat pana termina de montat bucataria...si abia apoi ne apucam de testat mancarea....Asta e, macar s-o vad la locul ei! Si-asa zici..bebe vrea alcool? Ce tare! A mea nu vrea alcool dar a vrut atata dulce incat m-a adus la +10. De-acum i-am zis sa faca bine sa vrea si ea ierburi si buruieni:))

Mai Ana a disparut si nu ne-a mai pus poze...

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti tu ai prea putin lichid, eu am prea mult. Acum, sincera sa fiu nu stiu daca are vreo importanta cata cantitate de apa bei tu zilnic, ca eu nu prea ma omor, nu cred ca beau nici macar 1 litru, si tot s-a acumulat prea mult. La mine AFI este de 178, percentila 50. Dar daca ti-a spus sa stai la pat , asta trebuie sa faci. Mie nu mi-a spus nimic, ce ar trebui sau nu ar trebui sa fac.

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

hehe, vine ploaia!!merge netu ca porcu'

Boti ce faci, cum esti??
Mada, spor vopsit si la zugravit!!Grija, sa nu te agiti prea tare, da??Ari va ajuta si ea??
Sun, ierburi zici...Iar ai program de glume azi.De parca Galu asculta ce spui tu!!!Draga mea, obisnuieste-te cu gandul, fiica-ta are personalitate, doarme cand vrea ea, e zi si e noapte cand vrea ea si mananca ce vrea ea. Cam asta-i ideea
Monalac, bine ai facut ca ai intrat, bine ca sunteti bine si ma bucur tare ca i-ai spus la Boti ce ai vazut in spital...
Violeta Tm, bine ca sunteti bine, durerile au mai trecut...Of, hai ca nu mai e mult!!
Anaxena, ai pus fata pozici?Sau ne lasi sa asteptam, hmm??
Ankalaura o fii pe la Constanta acum, Turtu se plimba pe Avenida Diagonal...
Ma pregatesc si eu de doua snitzele de pui...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o

Mergi la inceput