Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

O fi si aerul curat... Azi iesim la plimbare in ham... Si-asa David nu mai doarme de la 7.30... se uita pe pereti... Poate daca da cu nasul de aerul ceurat adoarme instantaneu

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ioana in ham vertical?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luuuuny gata tu nasti curand..., Vio tu nu zici nimic, nimic de nici un dop???
Naty cand vine Iuliuta acasa? si pentru maseluta rea.

Fetelor azi m-am ridicat mai brusc din canapea si am simtit ca a curs ceva...cand ma uit...o pata rozalie, da' nu pot sa zic ca avea vreo consistenta ca era micuta, ce-o fi??? Acum sunt cu lupa pe chiloti sa urmaresc indeaproape treaba, sa nu ratez momentul ca tre' sa fac cezariana...

Jos majoretele ca nu vreau sa nasc pana marti.

Ana 38+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Eu intru cam greu si asta din cauza renovarii. A mai ramas acum doar wc-ul de serviciu. Sper sa terminam pana luni.
Am reusit sa recuperez si eu din urma. Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate si laptic puisorilor.
Eu sunt foarte fericita, mi-au iesit rezultatele la culturile de col si secretie. Sunt foarte bune! Aveam un stress cu rezultatele astea, mi-era si frica sa intru pe site sa le citesc.
In rest suntem bine. Bebelina misca non-stop, si parca cu mai multa forta.
Si pe mine ma dor degetele dimineatza si nu pot sa-mi scot inelele. Dupa o ora isi revin.

Naty felicitari pentru Iulia cea grasutza, de 2 kg. Acusi, acusi o ai acasa.
Stela pup eu fata ingrijorata. Gandeste-te ca la 36 de saptamani bebe o sa fie bine. Avem deja 2 exemple de bebei nascutzi la 36 de saptamani, care sunt grasuni si papaciosi. Fii optimista mami! Ascult-o pe Naty, are atata dreptate.
Clau care e ritualul Rebeccai la baitza si dupa?
Fetelor cum e cu dupa cezariana, cele care deja v-ati bucurat de el?

+36, Bianca Maria
AMR 19 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna dimineata fetelor! In fine, e dimineata pt mine care pana la 4 dimineata nu am putut sa dorm. Am tusit de ma mir ca mai am plamani.

Multumesc mult fetelor care mi-au urat sanatate. Nu nominalizez sa nu cumva sa omit pe cineva.

Nary felicitari pt trecerea pragului de 2 kg. E o luptatoare micuta ta.

Lyvy mama nu ai citit ce a scris Roxana ca a patit si ce am patit eu? Te roooooog lasa vizitele alea multe ca nu sti ce iti aduce unul. Si crede-ma ca e nasol.

Fetelor ancian saraca si-a dat datele la paginile 17 si 18 capitolul trecut, da e inca moderata.

Eu va pup si plec la spital pt antibioticul intramuscular auchhhh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, saraca de tine, cat mai faci injectii in fund? Febra mai faci?
Pucca...e ffff bine la 6 sapt dupa cezariana. Se da jos panza de paianjen si...placerea-i gata! . Felicitari pt vestile bune.
Clabuc, , Nicoleta
Ursule, felicitari pentru ramasul la vatra. Sa vezi ce bine va fi!
Ana, barza are treaba multa pana marti, plus ca trece iar oceanul si iar tre sa joace la cazino pt banii de drum, asa ca stai linistita!
Mai aveam raspunsuri de dat, dar am uitat
LUNI VENIM ACASA!!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

a...Ioana, pai doar Campina e binecunoscuta ca un loc f bun de vindecarea nervilor (Voila!...), de ce n-ar fi si de vindecarea colicilor?

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LUNI VENIM ACASA!!!

Felicitari. Ce bine ca vine Iulia acasica...pune mana si fii sa fie totul gata cand vine fata.
Ce bineeee!!!

Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ioana, am vazut si cele 2 poze noi; e tare dulce, ce sa mai zic?! Asteptam si mai multe!

Naty, vino-i de hac maselei aleia pana vine Iulia acasa. Si eu am patit-o cu 2, dar ale mele nici macar in gingie nu apucasera sa iasa ca nu aveau loc si mai cresteau si la orizontala. A trebuit sa-mi taie gingia, sa-mi sparga maseaua care era in os si s-o extraga pe bucatele. Dar, la ce dureri aveam inainte de a o scoate, operatia in sine n-a fost nimic, chiar n-a durut pentru ca, normal, mi-a facut anestezie, numai ca s-au cam chinuit vreo 3 doctori s-o scoata. Oricum, pe langa ce-ai trecut tu, asta e asa ... de plictiseala

Ursule, bravo! Sa vezi ce bine e sa stai acasa, sa te trezesti cand ai chef, sa te culci cand ai chef, nici nu ai timp sa te plictisesti! Bravo!

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ursulic sa te bucuri de liniste acasa...
Naty cred ca ai asa emotii...luni e party pe crenguta...vine Iulia acasa.
Ioana am vazut bebe mic si somnoros .

Ana 38+ cu Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput