Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 2
Nicoleta spune:
Si am si semnatura noua :D.
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
gecko spune:
hai luny! lasa botezul, popa si restaurantu...uiti un mic amanunt...NU AI NASCUT INCA. pentru ca tu in loc sa iti faci bagajul
, sa tragi un dus fierbinte
...sa profiti de pompierul din dotare
si alte ale...tu stai si te sfadesti cu mama in telefon
si cu barbatul in casa.
treci la nascut pana nu bag bota pe tine!

numeioana spune:
Nicoleta, mai ai putin!![]()
Ariel, ma bucur ca lururile merg spre bine!
Naty, super creste gazutza ta!! In curand acasica!!
David a luat in prima saptamana 270 gr, ceea ce cred ca e f bine. Inseamna ca se satura cu lapticul meu. Eu insa mai am de dat jos 6 kg din cele 13 luate in sarcina
. Momentan mananc la fel de mult ca inainte si de toate ca sa asigur un laptic plin de vitamine si minerale pt pustiulica
. Am mancat si fructe (mere, kiwi, pere), dar si ciocolata si bebe nu are nimic. Inca nu are colici si sper sa nici nu aiba. E adevarat ca ii dau un preparat minune pe care mi-l face o prietena farmacista...![]()
Va pupic! Nasteri usoare!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
quote:
Originally posted by gecko
hai luny! lasa botezul, popa si restaurantu...uiti un mic amanunt...NU AI NASCUT INCA. pentru ca tu in loc sa iti faci bagajul, sa tragi un dus fierbinte
...sa profiti de pompierul din dotare
si alte ale...tu stai si te sfadesti cu mama in telefon
si cu barbatul in casa.
treci la nascut pana nu bag bota pe tine!
... Noroc ca nu am nevoie de bagaj cine stie ce, imi dau tot de la spital!..am intrat in 'nesting' acuma!!...l-am pus la aspirat pe pompier, apoi sters praful si maontat patutul, duapa aia urmeaza relaxarea, baia,defrisatul pe unde mai e cazu, masajul si
..apoi asteptam in continuare, linistiti!
hai, ma, ca asa trece timpul mai repede!LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
Naty, ma bucur ca nu te bagi peste Iannis. Vad ca, oricum, ai o lista ............
Felicitari pentru cele 2 kg ale Iuliei, incet-incetse face fetita mare; un
pentru scumpica mica luptatoare. Si ... ai dreptate cu faptul ca suntem copilaroase, dar ne mai rasfatam si noi ca stim ca aici, intre randunici, gasim numai cuvinte si informatii bune, gasim sprijin si dragoste, de asta suntem asa unite; asa ca, indiferent de ce prostii ne trec prin cap, de ce temeri neintemeiate avem, gasim intotdeauna o vorba buna de la atatea fete sufletiste.

Ariel, ma bucur ca mama ta e mai bine.
Vio, imediat scoatem galeria si pentru tine. Si eu merg pe 22 martie la spital pregatita de nastere, daca nu se intampla nimic pana atunci, eu tot mai sper ca poate in week-end-ul asta sau saptamana viitoare sa vrea fetita mea sa iasa, dar, de hotarat, tot Doamne-Doamne hotaraste! Important e sa fim bine, sanatoase si fericite! 
Luny, ce mai? GATA! Acum asteptam doar vestea. Fa rost de un numar de tel al unei randunici sau invata sotul sa intre pe forum sa ne dea vestea cea mare! Noi te sustinem cu toata puterea! 
ADELA, FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA BEBE STEFAN, SA FIE SANATOS SI FERICIT!!!
Laly
38+
Maria Clarinda
AMR 1 SAPTAMANA!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
lyvy spune:
hai ca incerc sa recuperez.
Am o bebelina f cuminte,plange numai cand vrea papa, din pacate stam rau cu titi, am colostru inca si sfarcul nu e ttocmai format, asa se chinuie saracutza,i se da milumil, sper sa rezolv si problema asta.
Ma doare epiziotomia destul de rau, dar tot am viteza,ieri am fost sufocata de tel si vizite, sper azi sa mai respir.
Mi-e dor de voi,si abia astept sa va povestesc pe larg..
Livi
+40+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
ariel_7000 spune:
am vb cu mama si i-au gasit glicemia dimineata 280...tot mare! si corpi cetonici in urina ... si i-au mai descoperit si transaminazele marite...a intrebat-o dr. daca a avut hepatita de curand!!!
...daca a avut simptome ciudate...in afara de oboseala, slabire si sete nu a avut. ce porcarie!!!
eu cred ca ma voi imbrac as ao duc pe fiica-mea in parc, ca deja imi devasteaza casa:)) ne "vedem" mai tarziu!
ioana, care e preparatul minune anticolici la bebei? ia spune-ne si noua secretul? ca sa cerem si noi la farmaciste sa ni-l faca?
aaaa, si pe mine ma dor degetele de nu mai pot...nici nu pot sa strang pumnul! uite unde s-a gasit sa se adune apa mea :))) vad ac si in talpi se strange, ca am senzatia de pernite cu ace:)
alexutza aproape 5 ani si
35+
Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
numeioana spune:
Ariel, din pacate nu am reteta si nici nu vrea s-o dea la nimeni....e secreta.... Daca vreti trebuie sa veniti la Campina s-o cumparati
. Am inteles ca vin multi din Bucuresti sa ia preparatul... In fine...dupa miros are anason dar in rest nu stiu ce mai are. de la spital au zis sa ii dau Espumisan, dar inca nu l-am inceput. Sambata o sa ii dau prima data Vigantol...
Am, pus si eu vreo 2 poze noi...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
daca imi va face colici, voi veni la Campina s aiau "preparatul minune":)) sigur nu e efectul de aer curat de munte??? :))
alexutza aproape 5 ani si
35+
Teodor Mihai [red]AMR max.30 ZILE!!![red]TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ursuleata spune:
E ultima zi la serviciu....SUNT ASA FERICITA!!!
YUPYYY!!!
De luni stau acasa...de fapt de maine

Alina
33+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!