Timisoara, Impreuna! (90) -astenie de primavara

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lambadaaaaaaaaaaaa, ma duc sa-mi caut fustita, o mai am inca, da-mi intra numai pana la genunchi, pe un picior, o pastrez pentru Ines...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

danitino Bocelli si Brightman

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da mey, Lambada!!!! Si am dansat-o in restaurant plin ochi de pensionari, io echipata ca la carte, cu fustita care, vb lu Doris, incape acu pe un picior, iar Calin, rocker inrait a fost in stare.....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Mai stiti de www.youtube.com/watch?v=_eXw47qb4U0" target="_blank">ASTA?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Da, Aidule, superba...

Bey, da m-ati lasat sa dansez asta seara, fix nu...
Ia mergeti la culcare, sau vreti cu orice chip sa terminati de azi dimineta un cap?
Io ma duc la nani, va deschid cap nou, ca virgula cu voi, nu se poate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Sau il deschid dimineata la cafea?

hai ziceti repede, ca ma striga pijamaua...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Daca te trezesti devreme deschide la cafea , daca nu ...
Hai usor

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, pun ceasul...la 5 e bine?

Noapte Buna, Timisoara!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

E bine scumpa , e bine , ai grija ce pui in pachet

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eh, sa zicem ca la 5 e bine .... io incercam sa un poze de la ziua spiridusului, da nu stiu ce am, mi se imbarliga degetele.... poate maine

Auzi, om cu ligament calcifiat poate fi conivns la ca dupa aminitiri de lambada mi se puse o pofta....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput