S-a incheiat un vis...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ana, ai trecut prin atatea greutati, cand am citit ca ai ceva probleme, speram ca orice ar fi fost , sa se rezolve;
nu merita sa mai versi lacrimi pentru un om care nu va merita; sus fruntea, o sa vina ziua cand o sa iubesti si ai sa fi iubita din nou; ai un bb perfect, esti o persoana minunata, o mama iubitoare si ai toata viata inainte!
mult noroc cu examenul auto!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cristina, jos palaria pentru tine. Ai dovedit ca esti o femeie puternica si sigur vei putea trece si peste tradarea lui. Nici un barbat nu merita lacrimile tale, le merita doar copiii tai.
La cum se poarta, in mod clar nu merita toata frumusetea si toata bucuria care vor veni pe masura ce mandretea de Andrei va creste.
Deci, capul sus, mandria la maxim, ca motive ai, cum s-ar zice "fii barbata", punct si de la capat. Te asteapta o viata noua frumoasa si plina de bucurii alaturi de puiul tau cel frumos.
Si daca nu te simti in stare de o discutie cu "colega", da-ne noua neste detalii sa-i explicam niste reguli de buna purtare ca e clar ca are mari lacune.
Pup

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cristina, ai grija de voi! O sa fie bine.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cristina ... am ramas fara cuvinte ... Fii tare pt. puiul tau, pt. tine, acum asta conteaza. Si astept ziua in care o sa ne scrii ca esti fericita!

Te imbratisez cu drag!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cristina, si eu te cunosc de pe vremea cand erai prima oara gravida. Cand ti s-a intamplat nenorocirea te-am admirat pentru ca ai gasit puterea sa mergi mai departe. Imi pare nespus de rau ca viata ti-a rezervat inca o incercare atat de grea. Este foarte trist cand o poveste asa de frumoasa ca a voastra se termina astfel, si oricat incerci sa cauti explicatii sau justificari, nu gasesti. Ce il determina pe un om care si-a facut alaturi de tine atatea planuri si vise, vreme de atata timp, sa se comporte astfel?... Nimeni nu stie si nimeni nu va sti niciodata.

Ce urmeaza pentru tine, ce vrei sa faci? L-ai confruntat pe sotzul tau cu adevarul?

Noi suntem alaturi de tine. Iti doresc multa putere si sunt convinsa ca vei reusi sa mergi inainte cu capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Esti foarte tanara si foarte frumoasa. Esti puternica si ai reusit sa nasti o minune de copil in imprejurari grele.
Poti sa ai grija de copilul tau, poti sa te vindeci si sa mergi mai departe.
Poti insa sa intorci aceasta situatie nefavorabila in favoarea voastra. Daca treceti peste incident, atunci dragostea voastra a invins si trebuie sa invatati sa traiti fericiti si in formula cu Eric.

Parerea mea.
1.Gandeste-te pe termen lung daca TU il mai vrei si daca consideri ca poti sa mai ai o viata in respect si incredere cu el.
2. Daca consideri ca vrei, poti si merita sa-i mai acorzi o sansa comunica-i acest lucru clar si raspicat. La o cafenea eventual sau intr-un loc public. Asta ca sa puteti discuta si nu certa. Fi ferma, nu emotionala.
Daca nu accepta discutia, OUT din viata voasta pe loc, adica in acest w/e.
3.Daca vrea si el sa fie numai cu voi atunci sa dea pe loc telefon damezei in fata ta, sa-i spuna ca totul s-a terminat intre ei doi si ca relatia lor fost o imensa greseala, ca numai pe tine te iubeste si ca numai familia lui conteaza; daca nu OUT!
4.Discutati despre cum iti va recastiga increderea. Adica fara sms si telefoane ascunse, fara intarzieri neanuntate, etc. Nu vrea OUT.

Te gasesti in fata unei dileme din care acum ambele iesiri sunt dureroase. Conteaza insa cum va fi mai tarziu.

Si eu sunt alaturi de tine, indiferent de decizia ta te voi sustine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Va multumesc la toate ca imi sunteti alaturi. Sunteti nemaipomenite. Nici nu stiti cat de mult ma ajutati. Sincer, nu ma asteptam sa primesc atat de multe mesaje.
Mamicilor de piersicute (Larisa, Anasia, Madyn, Kehleir, Iulenca), ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat cand mi-a murit copilasul, cand am ramas din nou insarcinata, cind am nascut si acum. SUnteti niste prietene deosebite si imi sunteti tare dragi!
Pe Michelle, Flavia si Mariana le stiu de la un subiect trist, dar de care m-am atasat cu tot sufletul, "Durerea unei pierderi de sarcina". In momentele in care mi-a fost greu, am gasit mereu pe forum suportul emotional de care aveam nevoie. AM intalnit aici fete care au trecut prin tragedii chiar mai mari decat a mea, si care au gasit puterea de a merge mai departe, si m-au ajutat si pe mine sa nu renunt la visul meu.
Le pup si pe celalte fete care mi-au scris desi nu ma cunosteau pana acum, nu va mentionez pe fiecare in parte pentru ca sigur as uita pe cineva, inca nu va cunosc destul de bine. Dar v-am simtit alaturi de mine cu tot sufletul.
Am sa ma leg putin de cele scrise de Aiuras, pentru ca sintetizeaza perfect pasii pe care ar trebui sa-i urmez acum. Incepand din ianuarie, cind a recunoscut pentru prima data ca a avut o alta relatie, am incercat tot ce e omeneste posibil pentru a-mi salva casnicia. Am fost de acord sa-i mai dau o sansa, am fost si la sedinte de terapie de cuplu, dar tot timpul m-am lovit de refuzul lui categoric de a discuta cele intamplate. Nu mi-a zis decat ca a avut o aventura care s-a terminat in septembrie, ca vrea sa ramana cu mine, ca nu ar trebui sa ma mai leg de ce s-a intamplat, ci sa privesc inainte. Am incercat sa-l cred, dar am gasit extrasele lui de card din noiembrie si decembrie, si am vazut ce cadouri i-a luat (lenjerie intima si parfum). Deci relatia nu se terminase in septembrie! Dar el a refuzat si refuza categoric sa dicute despre asta. Pur si simplu, daca il intreb ceva, se uita pe pereti si TACE. Eu nu am cu cine sa ma cert, ca ma cert singura. EL ma ignora, si imi ignora lacrimile. Cel mult ma face pe mine paranoica. Tot timpul a sustinut ca nu mai are de mult nici o legatura cu femeia aceea. Dar uite ca el continua sa se vada cu ea!!! Aseara am incercat sa mai discut cu el, dar m-am lovit de aceeasi indiferenta si tacere cu care deja sunt obisnuita. Mi-a zis mai demult ca daca vreau sa mai ramanem impreuna nu trebuie sa-i mai pomenesc deloc de cele intamplate. Deci sa inghit si sa tac!!!
Am uitat sa va spun ca acum doua luni, intr-un moment de nervi, am depus actele pentru divort. Pe 7 martie am avut prima infatisare, dar nu m-am prezentat, pentru ca nu eram hotarata daca sa merg mai departe sau sa imi retrag dosarul. El a avut un soc cand a vazut ca vreau sa divortez, nu ma credea in stare de asa ceva, l-am vazut pentru prima data plangand in hohote. Si a reusit sa ma impresioneze si sa ma abata din hotararea mea. Dar uite ca nu a fost decat un mare circ din partea lui. Nu a avut niciodata de gand sa inceteze relatia cu amanta. Pur si simplu cred ca vrea sa traiasca si cu mine si cu ea!!!
Ar mai fi multe de spus, dar deja m-am lungit destul. Ideea e ca nu am cu cine discuta, ca toate eforturile mele de a salva ceva au fost degeaba, ca cel de langa mine nu mai e demult barbatul pe care l-am iubit eu. In primul rand el nu mai vrea sa mai salveze nimic. Pur si simplu a incetat sa ma mai iubeasca si acum iese la iveala tot caracterul lui urat. Nu inteleg insa de ce s-a incapatinat sa nu divortam!!! Dar nici nu mai conteaza. Hotararea mea e definitiv luata. Oricat mi-ar fi de greu, o sa merg mai departe!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

si totusi el..azi stie ca divortezi si nu zice nimic? o sa vina acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larisa, aseara initial s-a enervat ca i-am umblat in telefon, apoi a incercat sa ma ia in brate, si apoi cind i-am zis ca sunt hotarata sa divortez, m-a ignoral total. Azi nu mi-a dat nici un telefon. Nu stiu ce va fi diseara. Dar cred ca si-a dat seama ca situatia e grava si nu mai are rost sa faca tot circul de pana acum.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ar fi bine sa il informezi de consecintele faptelor lui...n-ar fi exclus sa creada ca il "ameninti din nou cu divortul". Asta daca tu esti 100% decisa sa faci pasul asta.
Mi-am adus aminte ca soacra ta era o persoana foarte credincioasa...ma intreb ce va zice acum de odoru' din dotare!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput