Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Delia,multumim de aprecieri,referitor la bebe Andrew.

Fetele...aveti raspunsuri,ceva si pentru problema mea? Am postat-o pe pagina 1 .
Multumiri anticipate.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor, e cineva din Houston??? Cum este clima, cum e viata pe acolo???
Sotul are o propunere de transfer acolo si ne cam bate gandul caci am vazut ca sunt casele muuuult mai ieftine ca aici....
Dar nu stim nimic despre...si trebuie sa renuntam la multe aici...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanziana pleci tu din Florida....cand Florida are atatea de oferit...Uite, numai azi ..in ordine cronologica..am gasit un brown recluse
http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&rlz=&q=brown+recluse&btnG=Google+Search
in bucatarie, in dulapul de vase. M-am ingrozit...daca e vreun animal de care sa imi fie frica pe lumea asta, apoi ala e paianjenul. Asta mai este si super veninos pe deasupra. Am crezut ca mor...nu l-am putut prinde din prima, s-a ascuns, am dat cu niste insecticid cand a venit Lucian acasa si nenorocitul de paianjen a sarit exact pe piciorul meu.Cred ca urletele mele s-au auzit pana in Georgia. L-a omorat Lucian.
Apoi cand am venit din oras, am parcat masina si cand am coborat am vazut ceva rotund, mic, galben cu verde langa roata...era o testoasa mititica, i-am dat drumul in lac. Pe drum, era sa dau cu masina peste un caine, ce tocmai scapase din camionul celor de la Animal Service. Se oprisera toate masinile in mijlocul strazii si cainele facea slalom printre ele.
Nu stiu ce s-a intamplat mai departe, am plecat, imi era prea mila. Acum trebuie sa ma duc sa hranesc armata de pisici ce se strange in fiecare seara in fata apartamentului meu (sunt cel putin trei-patru). Ciudat este cum ne-au gasit, pt ca noi ne-am mutat in acelasi complex, dar intr-un alt apartament, ei bine in seara urmatoare mutarii, s-au infiintat si ele la usa

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Noua ne-a placut mult Houston. Am stat acolo 1 an. Nu tuturor place. Vremea e la fel ca la tine--cald si umed vara, frumos in rest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

honey, din pacate nu stiu mai multe ca tine a sa-ti pot da un sfat.

miereamara, noi am stat intr-o casa plina de brown reclusa si ne-am mutat rapid. sunt f periculoase - vaneaza noaptea si sunt atrase de apa - le poti gasi in chuiveta prinse in capcana (aluneca pe suprafata chiuvetei) sau pot sa incerce sa vina la tine in tip ce dormi atrase de umiditatea de la gura ta.

Fetele - astept un al doilea puiut!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Honey79, foaia aceea, spune-le idiotilor ca nu este o simpla foaie, este extinderea GC-ului pe 1 an, ceea ce inseamna ca tu ai drept de munca si calatorie. Cum Dumnezeu nu recunosc extinderea GC-ului? Eu am muncit si am calatorit cu "foaia aia", asemenea multi altii.
La naiba cu idiotii de la SSN....sunt tampiti cu diploma....nici mie nu mi-au recunoscut la inceput stampila din pasaport, I-551, care era singura mea dovada ca sunt rezident in USA si m-am dus de 2 ori, a doua oara am cerut sa vb cu un superviser si ala a fost si mai talamb, si am cerut sa vb cu superviser-ul lui si pana l-a urma dupa 2 ore mi-au facut SSN. Ei imi aruncau in nas o lista cu asa zisele aceptate dovezi ale rezidentei(stampila aia nu figura), eu le bagam in nas ca ce zice legea referitor la stampila..
Stiu ca ptr driver license iti trebuiesc 2 dovezi ale identitatii....si acelea tre' sa aiba poze....eu am avut driver license din Ro, SSn-ul si Gc-ul.
Am avut si eu aceeasi problema cu numele din GC...au ales dragii de ei sa ma treaca cu numele de fata si m-au tinut asha 2 ani, iar l-a sfarsit, atat i-am stresat ca mi l-au schimbat, asha ca am intrat si eu in randul lumii....
Bafta multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pisik 4ever, felicitari! In cate saptamani esti?

Si eu m-am intrebat de cand era paianjenul in casa si daca o fi avut timp sa depuna oua. O sa dau cu niste insecticid pt paiamjeni preventiv prin toate crapaturile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, nu stiu care e raspunsul. Zic si eu ca nu se poate sa nu-l recunoasca, doar nu l-ai scris tu! Sint de aceeasi parere, mergi inapoi si cere sa vorbesti cu un supervisor, poate chiar dai din prima peste cineva destept!
Sinzi, la Houston n-am fost. Am auzit ca-i frumos si chiar mai ieftin putin decit Dallas-ul.
Miere, nasoala intilnirea cu spider. Avem si noi tot felul, dar eu sint "fericita" ca nu stiu exact care-i brown recluse. Atitia am vazut si parca fiecare e alt "model".
Pisik, cit de avansata e sarcina? Cum te simti? Felicitari!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi sa te uiti daca ai ce sa faci in zona, Houstonul mie mi-a placut dar vezi sa nu te "bore out of your mind".
In alta oridine de idei, Lia observ ca avem aceeasi atractie irefutabila fata de mintile solipsiste. Nici nu stiu daca e un upgrade de la 'mamele denaturate" sau ma tot duc in jos
Asa imi lipseste Onel, ei ii trimeteam numa un smiley si stia de cine vorbesc, nu mai trebuia sa scriu pe site, io acu cu cine ma riz?
Onel come back I did not mean what I said!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Sinziana?: fa o lista comparativa cu ce ati cistiga si ce ati pierd cu mutarea asta. si apoi te interesezi de clima, de oras.
Multi lauda Texas, le place acolo. unii de aici spun ca daca s-ar muta ar fi in Texas ca e multa verdeata.
daca sunteti usor adaptabili si salarul lui tati e mai mare, casele mai ieftine, poate si alimentele... un plus care sa il luati in considerare.
si noua ne place California de exemplu dar nu ne permitem, e scumpa pt buzunarele noastre.
ma feteleor, care va chinuiti greu cu driving licence. de ce nu va luati unul de la alt stat: washington da usor cu citeva acte si niste biluri venite pe o adresa in statul respectiv.

Mergi la inceput