Fetele din America (102)
Raspunsuri - Pagina 21
corinadana spune:
Sau perpelite pe gratar!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
E fain in Long Beach, dar e oras mare, deci si cartiere cu criminalitate crescuta. E oras-port, portul LB, care impreuna cu portul LA formeaza portul asta mare de tot din S. Californiei. Sa vizitati Queen Mary si submarinul rusesc de linga.
In rest, sint atitea de vizitat in zona, incit chiar nu stiu cu ce sa incep. Dar sa nu ratati o plimbare prin Laguna Beach (partea veche si partea noua). E ceva de vis! Si plaja se face mai degraba in alte beach cities decit in LB.
Vacanta placuta si dixtractie placuta! Poate ne dati un biiip cind sinteti prin zona. Daca nu e timp, nu-i bai.
ocebine spune:
Ai mei copii nu prea stiu cum se situeaza in rind cu ceilalti din clasa...eu ma iau dupa cum reactioneaza la chestii care le mai arunc asa period (in functie de complexitate)...daca ma iau cu faze "Ah, mom, it's joke" si scribalesc furios un raspuns...atunci le dau pace. Daca-i vad ca vitelu' la poarta noua, atunci se enerveaza ei ca nu stiu (sa se infoaie in pene) si atunci rezolvam problema...si nu ma refer la matematica ci si la altele...(de ce crezi ca e asa si nu pe dincolo?)...mai rasfoim presa duminica si discutam, ne legam de ceva vazut pe strada...ii pun sa scrie, in jurnale (pe care am jurat ca nu le citesc)...mai fac intrecere de "fiction" si scriu fel de fel de povesti si apoi le interpreteaza...
Si-s de moda veche si-mi plac cartile...urasc sa vad chestii facute pe foi.
N-am stofa de lucrat din culegeri...io vreau iuteala la minte pe loc, nu doar la examen. Mi se pare o timpenie sa inveti copilul sa toceasca pentru examen. Urasc "cramming" si "20 de probleme pe zi in plus ca sa fii mai destept".
In fine...
Apropo de fructe de mare...cind mergem foodshopping, simbata dimineata, amindoi copiii au "free item" (adica ceva sub $5/fiecare la care nu comentez si au voie sa puna in cosnitza)...de 2 saptamini Nick pune bezele iar Alex cite o punga mare de Seafood Mix (sa le zic oare ca astea nu-s chiar intrezise????)
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Ramona J spune:
Eu nu-s chiar de acord. Daca "practice" te faci mai destept. Ca de aia exista si lectii.
Nu stiu macar din ce consta examenul, dar poate ca n-ar fi fost rau sa dea "refresh" la ceva - daca-i cazul si se aplica la examen.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Si eu sunt pt. studiu individual si exercitiu. Altfel nu se inteleg lucrurile in profunzime.
Andrada spune:
Io una ma enervez la subiecte. Niciodata n-am vazut mai multa ....superficialitate si implicare.
scot fum,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
alintaroma spune:
Fetelor da ce avint luara-ti
Miere vaz ca nu a zis nimeni de crown asa ca iti zic io ...
ca tot am fost si eu ieri la cleaning si mi-au vorbit de crown la doi dinti care au plombe mari ... so e fresh informatia.
Deci valoarea totala a unei porcelain crown la dinte, nu masea, e de $945 iar eu dau cam $500 out of pocket ... asta e.
In ro nu vreau sa-mi mai fac nimic (desi am cumnat tehnician dentar si lucreaza si portelan ) ca si asa merg in vacante scurte n-am chef sa stau pe la doctori. Probabil ca in toamna mi le pun aici.
Cit referitor la scoala la ultima sedinta cu teacherul am facut-o pe'a prostul si am intrebat unde se situeaza Bianca vs restul clasei, motivind ca na am emotii ... ca ea nu e aici decit de 2 ani si vreau sa vad daca face fata sau nu. Nu ca m-ar interesa de ceilalti si mi-a spus ca la multe e peste nivelul clasei inclusiv la vocabular (de care imi faceam eu probleme) desi eu nu o vad asa de tare cum mi-o lauda ea . Stiu ca la citit e peste nivel si asta doar pentru sunt voluntar o zi pe saptamina la programul de reading .... Deja ea nu mai citeste cu mine la scoala ci teacherul vorbeste cu ea referitor la carticica zilnica ce o are de citit. Iar la mate chiar i-am zis la teacher ca nu-s multumita iar ea mi-a zis ca fata nu are nici o problema la matematica in clasa ca stie tot ce trebuie chiar mai mult Drept e ca Bianca e mult mai neatenta acasa cu mine decit la scoala but ....
Vorba Ramonei om trai si om vedea ce job si-a lua ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Io una ma enervez la subiecte. Niciodata n-am vazut mai multa ....superficialitate si implicare.
scot fum,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Vrei sa scoti fum pe YM?
ocebine2004
see ya there...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Ramona J spune:
N-am vazut pina acum intrebarea lui Miere. E OK pretul. La dentist poti sa negociezi. Daca platesti cash cere un discount.
Nu stiu cit te-ar putea ajuta chestia asta, dar daca vrei spune-i ca ai tehnician si sa mai scada la pret. Sotul meu e tehnician si daca vrei iti face el dintele. Stiu si eu? E o idee!
Despre workbooks - copiii lui Anamaria au teme si cite doua ore pe zi. In conditiile astea nici eu nu i-as mai da copilului extra work.
Al meu vine cu trei lulele si citeodata le termina pina sa ma invirt eu pe calcii. Rareori ii ia juma' de ora si asta probabil pentru ca se uita pe pereti.
The best thing you can do for your children is to love your wife.