Fetele din America (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Ce coctail de fructe de mare cumperi pt. salata Sanzi ?

E la Publix o varietate de calamar cu caracatita, shrimp, mussles...sunt congelate intr-o pungutza...hihi...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Mie daca nu-mi da scoala bumber sticker cu "my child is an honor student...."imi iau d-asta: http://www.stickergiant.com/validation_y1631.html

Taman ce am citit la sub cu copiii de clasa a 2-a. In Germania se munceste nu gluma.

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Hahaha
Mie nu imi plac scolile astora p'aci oricum, da' n-avem altele.

Mergi la inceput

Merci Sanziana, o sa ma uit si eu pe la noi sa incerc salata ca a ta.
Andrada, tu ce fel de paella ai facut. E f. bunaaa, as vrea sa stiu si eu sa fac.

Mergi la inceput

hihi...eu am unul de la scoala..da nu scrie ca copilul e "honor" ci doar ca "i love montessori si numele scolii"
http://www.stickergiant.com/be-afraid_y1674.html
asta e misto

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
Mami si tati

Mergi la inceput

Sanzi,
Scolile chiar dau stickere d'astea cu honor student sau e o gluma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

aaa ce mortal e ala

Lia, reteta de paela am luat-o de pe wikipedia la fel si bouilabassa.

Sinzi sa stii ca o sa ma uit si eu la fructe de mare, pina acu n-am luat ca mi-e ca-s tare perishable. Tu cum le dezgheti? direct in oala?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Laura, eu nu stiu mai nimic despre Long Beach, dar cred ca oricum trebuie sa fie frumos dc. e in California, din cate vazui eu prin alte statiuni pe acolo. Apa e cam rece pt. gustul meu, chiar si vara, dar se poate intra totusi si e misto ca nu e umezeala. Cred ca odata ce ai oceanul acolo, asta e tot ce-ti trebuie. Distractie placuta.

Ma duc la culcare. Noapte buna gagici, mai vorbim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wikipedia are si retete?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

ha ha ce totale sunteti cu lipiciunile alea!
Ruxij nu intotdeauna e importanta scoala ci teacher ul pe care l are. Ralu anul trecut a avut un mare ghinion in ce priveste teacher a. Norocul nostru ca ne a parasit la mijlocul anului. Ce am mai "plans"!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Ruxij, io am vazut multe masini cu "honor student"...acu nu stiu daca le dau scolile sau le "custom made" parintii pe net
Noua ne-a dat ca un fel de legitimatie sa putem intra in campul scolii (si facem si publicitate in acelasi timp)

Andrada, da...de la congelator le pun direct in cratita...oricum f putin trebuie fierte (5-10 min) sau la steam!!!!

:
Mami si tati

Mergi la inceput