Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanziana, nu am idee ce ar putea fi, mie nu mi s-a intamplat. As zice sa te duci la doctorul vostru de familie sa ii povestesti, vezi ce zice. Eu m-as duce in locul tau. Eu ma duc odata pe an la control general asa de kiki bambus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cristina ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va intalnit!!Si eu mi-am dorit de curand sa fim cat mai multe dar nu a fost sa fiepoate data viitoare vom reusi.
Cristina _C cred ca si Mariuca s-ar fi suparat daca ar fi fost tratata astfel..acum 2 zile mi-a spus ca ea vrea la fosta gradinita..imediat am intrebat-o daca s-a intamplat ceva..mi-a spus ca nu..dar eu sunt sigura ca ceva a deranjat-o.mai nou se pare ca la anul va avea alta educatoare..uff..nu prea am avut noi bafta.poate la scoala nu va fi asa.
va pupacesc de va zapacesc!(de curand am ascultat postul de radio preferat al Mariucai si chiar mi-a placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cat poarta copiii vostrii la pantof?? Vreau sa ii comand lui David niste incaltaminte de pe net, gen european si nu stiu la ce nr sa ma orientez...
Oare 31 ar fi prea mare?? Stiu doar ca asta vara avea 29....

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-tare dificil, daca nu probati.
Husbandul, mare fan articole sportive, i-a umplut dulapul lui Andrei cu incaltaminte sport, care mai de care, marimea 31, 32 si deocamdata stam si ne uitam la ele. Ca-i ca motanul incaltat.
Da' de ce trebuie sa cumperi de pe net, tu, la cate oferte ai acolo???Sunt ceva marca???

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Cristina, io sunt fan incaltaminte europeana...nu prea imi place ce fac americanii...sunt mai scumpe aici, dar merita din plin...
Imi plac la nebunie astia:
http://www.zappos.com/n/es/d/722136604/size/I_4194304/page/1.html
si vreau sa ii comand pe astia:
http://www.zappos.com/n/p/dp/25864038/c/589/g/kids/s/I_4194304.html
pb este ca nu au decat nr 12 si 13 ...iar David ar fi pe undeva pe la 12 jumate...numerele euro sunt 30 si 31...dar nu prea stiu in ce masura corespund...

Imi mai plac naturino, geox si primigi!!!! Iar astia nu prea ii gasesti in magazine, nici prin mall...
(pt adidasi suntem fan puma si new balance (tot nike)
Pretentiosi, nu?

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Wow, unu si unu!!Sperbi!!Nici n-as sti ce sa aleg.
Geox luam si noi, cand ne facem turu' de onoare, vara, prin Germany.
La sportive, tata-sau ii fan adidas.
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Se gasesc si aici pantofi din astia asa frumosi. Noi am gasit pt. bogdan asemanatori. In general pe la Nordstrom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

drumul catree normalitate se arata cu multe obstacole, din pacate in Anglia nu am rezolvat nimic atat cat am stat pt ca desi trebuia sa ne mutam , familia care a promis ca ne ajuta s-a razgandit sa mai fie garantor chiar cu o zi inainte de a ne muta in Bournemout...asteptam cu sufletul la gura sa ne mutam , sa incepem o viata noua, stiam ca va trebui sa merg de una singura pe la autoritati, sa bat la multe usi ca sa gasesc un job si sa-mi fac acte ca sa o pot inscrie pe Ema la scoala, dar ma incurajam...si stiu ca puteam sa rezolv, problema insa era locuinta...
din pacate am pierdut bani si timp, am stat in casa 5 saptamani pt ca mi-era teama sa nu ma tenteze sa cheltuiesc bani, strangeam de bani si-mi faceam lista cu ce am nevoie pentru inceput...
am avut si bani pentru a acoperi cateva luni de chirie, mancare etc...din pacate daca nu s-a putut, am revenit in tara chiar cabd tebuias a ne mutam...
am revenit dezamagita, ma simt invinsa si descurajata...insa ma voi ridica, ma scutur si o voi lua de la capat...
SPER ca data viitoare sa am un start mai bun ...

referitor la o intrebare de mai sus...Ema poarta la pantofi 32, si la tenesi 31

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Se gasesc si aici pantofi din astia asa frumosi. Noi am gasit pt. bogdan asemanatori. In general pe la Nordstrom.

La noi abia au deschis Nordstorm...nu am apucat inca sa fac shopping acolo!!!!

Mari, succes in continuare!!! Va fi bine pana la urma!!!

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fetelor, azi am primit o veste f. trista. Una din mamicile de 2002 nu mai este. In curind fetita ei Sarah Catherine implineste 6 ani. E vorba despre Florys. Am ramas socata...
Condoleante familiei si Dumnezeu s-o odihneasca.

Condoleante!! Florys nu mai este...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput