Nu pot naste normal si ma ingrozeste cezariana

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

anasia, laptele ti-a venit imediat? ca am auzit ca daca nu nasti normal, laptele iti vine mult mai tarziu. si n-as vrea s-o obisnuiesc intai cu tetina si lapte praf. as dori sa alaptez cat pot de mult pt k toate stim k laptele de mama e cel mai bun pt copil.
p.s. imi place numele pe care i l-ai dat bebitei tale. eu inca nu m-am hotarat, dar cred k o sa-l adaug pe lista mea

iulia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Iulia, treaba cu laptele depinde de la caz la caz. Cumnetei mele i-a venit in aceeasi zi ff mult, mie mi-a venit dupa 3 zile ca lumea. Si pana vine laptele ca sa nu se obisnuiasca cu tetina ii dai cu seringa, pe mine asa m-au invatat in spital si acum suge de nu are treaba. Sa nu te temi de cezariana, eu am vrut sa nasc normal si nu s-a putut si m-a bagat in ceza de urgenta. M-am refacut fff repede - poti citi povestea nasterii de la semnatura. Si gandeste pozitiv - scapi de epiziotomie care poate fi de 100 de ori mai groaznica!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Angelique, sa va traiasca!! Si sa va dea Dumnezeu multa sanatate! foarte frumoase pozele cu Pupi al vostru si dupa povestea ta, ma bucur ca nasc prin ceza hehe.
iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Eu pot sa-ti zic ca a fost super cu cezariana. Nu am mai simtit durerile alea ingrozitoare si mi-am revenit in 3 saptamani. Faceam tot ce faceam si inainte. Aveam o usoara jena numai. La o luna am ridicat si caruciorul pe scari. . Eu iti zic ca e f usor.
O verisoara si-a revenit dupa nastere normala in 2 luni, deci, cred ca eu am fost mai avantajata!
Eu am facut rahi insa nu mi-a prins. Imi scazuse f mult tensiunea, asa ca mi-au facut o anestezie usoara totala. Totul a fost ok si pt mine si pt bebe!
Iti urez mult succes si curaj!!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Iulia sigur ai HPV? ai analize din care reiese treaba asta? sau ai doar banuiala... ? cate saptamani de sarcina ai acum?

cu nasterea, daca ai HPV si medicul a zis ca nu vei putea naste natural, atunci eu zic ca abia asa poti sa te gandesti la nasterea prin cezariana... altfel, s-ar putea sa nasti chiar natural si gata cu grijile de anestezie!

experienta mea, eu am nascut prin cezariana, dar pana cand nu am fost pusa in situatia de a-mi dori sa nasc cat mai repede, nu am realizat ca gandurile mele negre de pana atunci cu privire la cezariana sunt doar un vis urat. Incepusem sa nasc natural, daca ma pot exprima asa, am ajuns la spital la 1 noaptea, aveam contractii la 5 minute, la 5 dimineata mi s-a desprins dopul gelatinos, contractiile se inteteau, dilatatia inca nu incepuse, iar pana la 19.00 nu faceam altceva decat sa ma contract si de dilatat pauza mare! aveam colul dilatat doar 1 cm! contractiile fiind destul de dureroase (dar suportabile) mi-am dorit totusi sa scap mai usor! sa nasc ODATA! sa fac epidurala, cezariana, orice! eu care eram adepta nasterii naturale fara pic de anestezie! ma rog... visam! si imi era si mie frica de ace in coloana, anestezii, etc... insa la cezariana, am facut RAHI-anestezie, am urcat frumos pe masa, anestezista a pregatit zona, a palpat, si cat timp stateam frunte-n frunte, ghemuita, cu o asistenta, NEMISCATA, din palparea anestezistei nici n-am simtit cand m-a intepat! in coloana! habar n-am avut! m-a piscat imediat la degetele de la picioare, i-am zis anestezistei ca asta simt, m-au intins imediat pe masa (eram cocotata prea sus, eram cu burta mare... deci eu singura nu mai puteam) si au inceput manevrele de operatie:

- tubusor la nas ca sa iti dea oxigen
- branula pt.alte medicamente in caz de nevoie
- cearsafuri pe tine; paravan sa nu vezi acolo pe burta;
- m-au dat cu ceva solutie (betadina? nush!) pe toata burta....
- si imediat probabil amortisem de tot de la jumatate in jos pt.ca eu credeam ca astia mai aseaza ceva pe masa, pe langa masa ca simteam ca se imping in masa... eh, zic, se invart astia pe aici si se foiesc, se pregatesc! cand colo... "OAC OAC" a aparut! deja NASCUSEM cica
- m-au adormit cat m-au cusut, m-am trezit la final de operatie, m-au pus de pe masa de op.pe un pat mobil si m-au dus la reanimare... la 19.00 fara 5 am intrat in op.. la 20.00 deja eram in reanimare cu ochii deschisi si vesela ca o vazusem pe FETITA mea... mare minune! mare BUCURIE.... nu-ti mai fie frica! o sa fie rapid, fara dureri ........ durerea incepe abia cand incepe sa se treaca efectul anesteziei, dar suportabil, crede-ma.... doare, dar nu chiar asa de groaznic!

ai grija cu depresia postnatala, poate ca o sa plangi din orice, poate nu, dar in 2 sapt.pana te obisnuiesti si tu cu bebe si bebe cu tine, trece si aia... MULTA BAFTA si nastere usoara!

mai intra pe la noi, mai povesteste cu noi si o sa scapi de frici! eram si eu la fel, iar DC m-a vindecat in mare masura... adevarat, pana nu traiesti tu, nu stii cum e, oricat ar incerca altii sa te faca sa nu dai importanta, sa nu bagi seama la frica de te cuprinde acum. O sa vezi dupa ca am avut dreptate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

karligutza, deocamdata nu am facut analizele de depistare al acestui virus. o sa le fac dupa nastere si dupa ce termin cu alaptatul, ca sa ma pot trata. dar, sotul meu a fost diagnosticat cu HPV si drept urmare, si eu am acest virus momentan. la ultimul control ginecologic, am fost la clinica Bio-Medica din Buc, acolo unde s-a operat sotul meu si mi s-a spus ca sunt mandra posesoare a 2 negisori, care datorita sistemului meu imunitar foarte puternic nu s-au inmultit, nu s-au marit, nimic (pana atunci, nu-i aveam) si sper sa ramana asa. doctorita ne-a recomandat protejarea la contact, deoarece el este vindecat momentan, urmeaza tratament de imunizare iar eu, n-am decat sa astept pana termin cu alaptatul ca sa ma pot trata. dupa cum am spus, analizele de depistare al acestui virus nu le-am facut, insa, probabilitatea ca sotul meu sa fi fost infectat iar eu sa fi raman imuna este de 1% (am auzit ca sunt cazuri) . de asemenea, pt a preveni orice infectare a copilului, nu este indicata nasterea pe cale naturala.

multumesc pt incurajare, (tuturor celor care mi-au raspuns) , ma bucur ca am dat de acest forum pt ca am descoperit cat de linistitor poate sa fie un sfat dat de persoane care au trecut prin ce voi trece eu!!!

iulia 29 sapt si 2 zile, viitoare mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulia, laptele mi-a venit dupa cateva zile dupa ce am luat si galactogil si ceaiuri de stimulare; ea mititica molfaia la san, eu oricum lapte n-am prea avut, asa ca i-am suplimentat mesele cu lapte praf;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulia, am uitat sa-ti spun, numele i l-am hotarat cand am ramas insarcinata si asa a ramas;
ce te-as sfatui, ca inainte de iesirea din maternitate sa faci totusi clisma (in cazul in care supozitoarele nu-si fac efectul);

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

anasia mie nu mi se vede nici o modificare la sani. cand ar trebui sa se incarce cu lapte? adica, nu simt nimic. o prietena de-a mea, care avea sanii mult mai mici ca mine, inca din luna 4-5 facuse niste sani imensi, iar prin luna 7 statea cu comprese pt ca i se umflasera de lapte. eu, nimic!!!

iulia

Mergi la inceput