Pregatitoarea ramane la gradi?

Pregatitoarea ramane la gradi? | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Nu am apucat sa mai urmaresc discutiile pe tema proiectului de lege privind invatamantul. Am inteles ca s-a renuntat la proiect, ca s- adoptat nu stiu ce Pact pentru Educatie. La ce concluzie s-a ajuns? Grupa pregatitoare ramane la gradi? Imi pot da copilul la 6 ani la scoala direct din grupa mare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Grupa pregatitoare ramane deocamdata la gradi; da, iti poti inscrie copilul la scoala daca tu doresti acest lucru si daca il consideri pregatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

sper sa nu treaca proiectul si sa ramana in cadrul gradinitei. altefl avem alte generatii de sacrificiu pentru gogorita cine stie cui ministru de o luna! - era sa scriu de doi bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De ce n-ar fi bine sa ramana grupa pregatitoare la gradinita?
Conditiile la gradinita sunt mai bune ca la scoala, pt un copil de 5-6 ani. Iar la 6-7 ani incepe clasa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ela, multumesc pentru raspuns. E bine daca nu ma obliga sa tin copila inca un an in gradinita pentru a face si pregatitoarea. Nu ca nu ar fi bine la gradi, dar ii ajung 4 ani cat va face (e de la 2 ani la gradi!). In plus, educatoarele ei ne-au recomandat mie si inca catorva parinti sa-i dam pe copii la 6 ani si ... la scoala. Anul viitor vor face cu ei ceva in plus (probabil pentru a acoperi si pregatitoarea), adica vor lucra si din alte caiete decat cu cei care mai raman un an in gradi.

Anya, pai nu spune nimeni ca nu e bine sa ramana grupa pregatitoare la gradi.

Mergi la inceput