Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ramyteo spune:
Lena lasa ca ne mai vedem noi.
Acum fug ca...am treaba....treaba, zau asa
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lulu_boches spune:
Kitzy, sa-ti fie de bine
Eu pe timpul sarcinii, ioc, cafea, capuccino, cioc si nema tigari.
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
kitzy spune:
Eu pe timpul sarcinii pana acum vreo 3-4 cafele ametite bine de tot cu lapte , cioco....nu prea putea lipsi, dar doar din luna a 6-a cate un pic, tigari.....eu nu fumez si cappuccino are prea multe E-uri, dar asa virtual merge, din ala cu rom
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
lulu_boches spune:
quote:Imbeti kupila
Originally posted by kitzy
Eu pe timpul sarcinii pana acum vreo 3-4 cafele ametite bine de tot cu lapte , cioco....nu prea putea lipsi, dar doar din luna a 6-a cate un pic, tigari.....eu nu fumez si cappuccino are prea multe E-uri, dar asa virtual merge, din ala cu rom
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
kitzy spune:
quote:
Originally posted by lulu_bochesquote:Imbeti kupila
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
Las sa macar asa mai doarme si ea, o mai ametesc un pic
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
kitzy spune:
Mie mi-e un somn de pic in nas si e cam tarziu sa mai dorm la ora asta ca la noapte nema dormit si maine iar o sa fiu varza.
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
lulu_boches spune:
quote:Iesi la o plimbare, la o praji pe Zorilor(daca mai este cofetaria)
Mie mi-e un somn de pic in nas si e cam tarziu sa mai dorm la ora asta ca la noapte nema dormit si maine iar o sa fiu varza.
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
slimatei spune:
ei lulule se vede ca n-ai copkii mici asa ca mine..si ocupata pana peste cap...ce-ti pasa...? eu simt ca nu mai faca fata cateodata simt ca ma las puterile..da' mai trag si eu cate un pui de somn..si uit de toate ca altfel as luao razna de tot...
fetele ma scz..ca nu mai intru ..dar nici la scutece si la italincele mele ...nu mai fac fata..dar tb sa recunosc imi e asa de dor de voi ...(mai ales de cafengite care efectiv nu mai reusesc sa intru) dar tb sa ma impart..ori asa ori asa..
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!