Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Katiapam am sa incerc cu niste miere sa vedem.
Of mai Ramy iara esti bolnavioara? Poate chiar ar merge un no-spa ca stiu ca e tare bun la crampe. Si eu m-ai am cateodata dureri dinastea nasoale numai ca la mine se linistesc daca merg la toaleta. Si in special am diaree. dar poate la tine merge un no-spa sau un calmant. Sanatate multa.
Addiana in sala de ieri cu rolele parca nu era ciment era un fel de placaj ceva. Si categoric ca e altceva sa cazi pe placajul ala si alta e pe gheata. Numai ca eu pe gheata nu am cazut cat am fost iarna asta la patinuar numa ieri am luat la trante. Si sunt si foarte inalta si aterizez cam de sus. dar una peste alta a fost foarte fain si merita sa mai mergem pt miscare ca se atrofiaza muschii de atata stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nici de la no-spa nu ma lasa , la mine no-spa e apa de ploaie ca in timpul sarcinii numai no-spa luam asa cand ma interna imi baga injectabil , piafen si no-spa si nu mai stiu ce.
Dar noah nu stiu ce sa mai zic, ca daca merg la baie nu ma linistesc . offff ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Si cu alt calmant nu iti trece? Ceva mai puternic? Ceva pt gaze? ca poate ai doar gaze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

acum am ajuns si eu acasa.am umblat de nebuna azi.ca si gina am fost si eu la itm insa eu ma duc la sf programului ca e mai lejer.sotul maine da examen si sper maine sa si vina acasa.
mariana, la multi ani, tot ce-ti doresti.
iar scrieti mult.
eu sunt franta.
revin cu amanunte.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Mai nu cred ca sunt gaze, si sti de ce? Ca ma doare asa ca la dearee, sti? Am luat pana acum [colebil,triferment,no-spa,ibalgin] cumva mai ma lasat dar... no starea aia aiurea ma doboara, am sa iau si un paracetamol sa vad cum ma simt dar mai tarziu ca am luat detule zic eu.
NAstasie nu-i nimic lasa ca te penalizam dai cate o cafea la fiecare

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dau orice pentru o absenta sa-mi motivati

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nastasie asa trebuie Si succes sotului, ii tinem pumnii!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Fetelor acum cand incep sa ma simt si eu mai bine si sper sa ma tina tot asa, sa imi revin....voi ce faceti? Sofati? sau Somati?

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Eu sunt tot pe aici , ma invart intre facut ciorba, calcat si stat si pe net.
Ce ma bucur ca te simti mai bine.
sa te tina tot asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor, prezent si eu, la rondul de seara!

Am promis azi ca va raspund, dar m-am luat cu treaba si n-am mai avut timp. Am ajuns de 2 ore acasa, dupa ce am dat o fuga la cumparaturi prin Cora. N-am luat mare lucru, decat cate ceva de imbracat pentru piticu'. Apoi am venit acasa si l-am pregetit de culcare, i-am dat lapticul si acum face nani.

Hai sa va si raspund, ca vad ca am lipsit un week-end si ati umplut la pagini!

Ramona, Kati, multumim pentru complimentele referitoare la pozele cu piticul. O sa mai pun niste poze de la breaza, din week-end, zilele astea.

Ramona, e super calendarul cu Teo! Mersi mult pentru cel cu Razvan! Ma bucur ca esti mai bine! Sanatate multa si ai grija de tine!

Adriana (nastasie), vad ca avem atatea lucruri in comun, cu copiii, ii cheama si la fel, dar si cu serviciul...

Adriana_m, imi inchipui ca nu iti e asa usor acolo, printre straini, cu dorul de casa si de perietenii de aici...
Ce ma bucur ca v-ati distrat cu rolele! Eu nu stiu sa merg cu rolele, nici sa patinez, dar mi-ar placea sa incerc.

Anca, vad ca tu macar ai incercat sa mergi cu rolele, sper sa am si eu ocazia sa merg o data cu piticu' meu, cand o creste el mai mare.

Stefania, bine ai revenit printre noi! Te inteleg ca nu mai ai timp de nimic, stiu cum e cu bebe mic, dar lasa ca se face ea mare! Altfel, ce-ti face printesa?

Diana, ma bucur ca e mai bine Denisa! Sanatate multa!

Mariaanna, multumim pentru tort si sper ca acum esti mai bine. Sanatate multa si tie!

Sorina, asa patesc si eu, lipsesc putin si gasesc aici pagini intregi scrise, ca nici nu mai am timp sa raspund la toata lumea, trebuie sa-mi notez de fiecare data, sa nu uit cumva pe cineva! Sunt asa harnicute fetele astea la scris!

Dodo, kitzy, Lulu, Dana si celelalte mamici si gravidute, va pup pe toate si pe bebeii si copilasii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput