Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ramy iau si eu o cafea!

La multi ani Mariaana! multa fericire si sanatate! sa ai parte doar de bucurii!

Mergi la inceput

mutumesc pentru urarile de sanatate! azi am fost la doctorita si a ascultat-o la plamani si multumesc lui Dumnezeu ca nu are nimic. doar un pic de rosu-n gat si tusea cu ceva secretii!! prin zona mea sunt multe cazuri de pneumonie, bronsite si bronsiolite!!! sper doar sa nu ia si raisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramy merci de cappuccino, foarte bun......

34+ cu Diana

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adiana printesita si sa se faca repede bine si aveti grija cu bolile astea urate.
Kitzy si la burtica o

Mai eu iar nu ma simt bine asa ca nu stiu daca am sa mai stau pe aici, doar am sa mai intru din cand in cand.

Mai fete voi ati patit asa ceva? Ma luat dureri de burta ca la dearee, dar nu fac, si ii naspa rau de tot, mai am si un kkt de stari de anxietate care ajuta. Am mai patit acum vreo doua-trei saptamani dar...a fost mai rau, acum sper ca sa ma tin pe pozitie ca sunt singura cu fata si Tibi nu poate lipsi de la lucru.

Mariana si tie sanatate multa!

Va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare si de pe la noi.
Mariana LA MULTI ANI!!!
Abia ma misc prin casa de la sportul de ieri. E greu cand nu mai faci nici o miscare si numa cu fundul in masina. Am o febra musculara de numa numa. Si eu am fost ieri tot cu mainile pe ziduri la inceput cand m-am pus pe role. Si mie imi place mult cu patinele pe gheata si nu am probleme pe gheata ca de mica m-am dat cu ele. Dar cu rolele e altceva. E diferit. E mai greu. Acolo in sala am inchiriat role cu 4 roti ca asa sunt pt sala si nu puteam sa iau curba nicicum. Luam curba cand ma tineam de zid. Dar Robert a fost foarte incantat de role. Mult mai incantat decat cu patinele pe gheata. De abia asteapta sa mai mergem.
Mai iau si eu o cafea ca tare mi-e somn ca ieri am dosmit la pranz dupa sportul facut si asta noapte nu cred ca am dormit mai mult de doua ore. Sunt ca drogata acum, merg teleghidat prin casa

Mergi la inceput

Auzi Adriana? Cui pe cui se scoate asa ca inapoi la sport cu tine

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ar cam trebui mai Ramy sa ma mai apuc de ceva sport. M-am ingrasat foarte mult de cand am venit aici : intr-un an jumate aproape vreo 13 kg. Foarte mult, si cum la femei se pun kg tot unde nu vrei, cam nasol. Aici nu prea avem trotuare, doar cateva si asa esti tot cu masina peste tot. Nu ai cum sa mergi pe jos la magazin sau la plimbare. Doar sa mergi cu masina intr-un parc si acolo sa te mai plimbi pe jos ca in rest... Am zis ca o sa ma apuc de alergat acum ca vine si la noi primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-frumoase pozele cu codite si palariuta
e frumoasa si mindra
Adriana-m-ia ceva dulce ca mai trece o lingurita de miere sau zahar mai trage din febra musculara
fetele bolnavioare-multa sanatate

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

ramy cred ca ai niste crampe! oare merge niste no spa, nu ma prea pricep!!

cu patinele pe gheata am mers si eu cand eram copila, si am fost si iarna aceasta cu denisa, si m-am descurcat. denisa mai grelut, dar tinand cont ca era prima data...
si mie mi se pare mai greu cu rolele, chiar daca n-am mers niciodata, dar ma gandesc ca una e sa cazi pe gheata si alta e sa cazi pe ciment!!!

Mergi la inceput

kati mersi pentru complimente.

Adiana-crampe, crampe da asa ca nu le mai suport.

Va pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput