Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)
Raspunsuri - Pagina 11
mariaanna spune:
Fetelor, va invit la o felie de tort si o cupa de sampanie...
Nu va apropiati prea tare ca-s racita cobza!
Va pup de la distanta!
Mariaanna
cand vine BB?
ramyteo spune:
Fetelor am ajuns si noi pe acasa toata ziua am fost plecati sau aproape ,ficamea doarme de vreo 15minute, deja
Dana vrem pozici cu fetele tale ,da?
Mariana vine bebe? Felicitari!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
Acum am ajuns si noi pe acasa. Am fost azi la un loc de patinat cu rotile. Robert a fost super incantat. Singurul lucru care nu mi-a placut acolo este ca e in sala si e intuneric, numai niste lumini sunt ca nu sunt geamuri. dar a fost frumos pana la urma. Am luat si doua trante de m-am invinetit un pic pe la picioare dar a meritat ca am mai facut un pic de miscare.
va pup pe toate si iau si eu o cafea ca mi-e cam somn.
ancadragoman spune:
Mai este cineva pe aici?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
addiana spune:
mai sunt eu... ca deobicei la ore mai tarzii si dup-aia ma mir de ce nu pot sa ma trezesc dimineata!!!!
denisa a inceput iar cu tusea...ma oftic de mor... bineinteles ca noaptea tuseste cel mai tare si nu putem nici ea si nici eu sa dormim!
adriana si eu vreau role, dar n-am mers niciodata! vreau sa-i iau si denisei cat mai curand, si am zis ca prima data s-o invat pe ea, si dup-aia sa ma sui si eu pe ele! si pe la anul poate si raisa ca pe tati nu-l vad pe role never ever!!!
ancadragoman spune:
Pupici ptr Denisa sa ii treaca tusea.
Aprpo de role,azi am incercat sa merg pe ele si am luat la rand gardurile,pomii si cine mai era pe acolo plus ca ma dor picioarele de mor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor, ce vorbeati despre role? Wow faina treaba, eu m-am dat pe role si chiar imi plac, sora mea mai mare, i-a ramas rolele de la nepotul meu si mi le-a dat pentru Teo dar imi sunt mie bune numai ca.....nu pot sa ma dau, cu cine? Teo e mica inca si plus de asta nu am role pentru ea, asa ca le pastrez pe cand creste
Dau la fiecare cate o
Fetelor am sa pun pozici noi facute acum recent.
Va pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
katiapam spune:
salutare
Mariaanna-La multi ani si multa sanatate
mii de scuze pt intirziere
mai citesc si revin
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Apropo de role-nici eu nu am experienta
iarna cu patine imi placea enorm asat de fata mica asa ca incet ce creste Giulia tre sa incep si eu cu activitati,sa iesim cu la plimbare ,pe role,etc...
o gramada de distractii ne asteapta
pupici la toate
Anca,Addiana-pupici micutei sa treaca repede
Mariaanna-un pupic sa nu te superi,Nastasie,Gina,Kitzy,Onixg,Ramy,Lulu
toate fetele la pupat cu voi
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Gata fetele am pus si pozele , de la pag. 7 in colo
Teo
Perlute