Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (15)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana_m spune:
Mikuta[red]LA MULTI ANI!!![/red
Mai fetele ce de a-ti scris. Am facut azi la curatenie de nu mai pot. Sotul la lucru azi asa ca am stat si cu copilul si cu curatenie dar ne-am descurcat noi pana la urma.
Sanatate la fetele bolnavioare.
ma duc sa culc copilul si mai trec pe aici.
Pupici si am luat si eu o cafelutza sa-mi mai treaca oboseala
adriana_m spune:
Ramy frumos calendar.
Eu cred ca ma duc sa dorm si eu putin ci copilul ca vad ca nu mai e nimeni pe aici. Pupici si ne mai auzim maine atunci.
ramyteo spune:
Eu mai batui pe aci da...cred ca nu mai e nimeni...
Mersi Adriana.
Mariana sanatate, Lena la fel sa va faceti bine mai repede.
Fatelor va pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Buna dimineata ,
o zi cu soare de la Ct .
Poftiti la cafa cu ce prieste fiecaruia si o gustarica .
intregul al mamicilor,burticilor si piticilor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
nastasie spune:
neata, dau cafea ca sa-mi motivati absenta de ieri.am lipsit motivat.dimineata am fost in parc si am stat vreo 2 ore, apoi acasa mancarica, nani de pranz, seara am fost la un loc de joaca, unde am stat si acolo vreo 2 ore si l-am pregatit pe sot ca 3 zile e plecat la examen.asa ca de azi suntem singurei vreo 3 zile.acum am facut curat de dimineata si ne pregatim sa plecam iar in parc.e asa cum a zis gabi la cta, soare si frumos.
va pup pe toate.o duminica cat mai placuta.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
'Neata si la noi, am venit la o cafea ca sa ma trezesc
Dodo , NAstasie ...vreti sa imi faceti inciuda cu soarele vostru? Hmmm...la noi e cam inorat dar tot fugim noi azi de acasa
Pupici la toate si la prichindei
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
addiana spune:
la cafea!
si la noi e putin soare, dar tot pare frig...inca n-am scos nasul nici geam macar!!!
adriana bafta sotului la examen!
o duminica frumoasa va doresc si eu!
daraban spune:
ciao fetelor
Ce mai faceti voi?
Noi ne-am chefuit azi,pe Delia adica.
A fost frumos si ea fff dulcica.
dana si delia (11.03.2007)
aliburtica spune:
Eu sunt o burtica noua si am 27de ani. Anul acesta voi implini 28,dar doar dupa venirea lui bb.