Mamici fericite cu mai multi copilasi (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La noi nu da nici un rezultat, dar depinde de copii... la Elena a mers pana la un mom. dat.
Eu le dau cu unguent de galbenele, nivea pt fund (cu oxid de zinc) sau reviken.
Dar de cele mai multe ori trece cu galbenele.

Daca mucii sunt apozi ma gandesc ca-i mai bine, decat verzi... eu stiu ca's verzi cand are infectiein gat, ceva...
Poate se drege cu niste panadol/nurofen si ceva picaturi pt nas.

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mephala Vibrocil pt muci si pt funduletz Bepanthen sau Reviken,eu il folosesc pe cel din urma pt ca are o consistentza mai densa si sta mai mult pe piele,uneori si de la un pampers la altul.

Eliana nu sunt masochista dar mie imi e mai usor cu multi copii ca m-am antrenat si stiam de data trecuta ca asta era o problema pt tine ca la un moment dat nu avea cine sa stea cu ei,insa daca soacra e in concediu e super ca nu ai griji.

Pupici si muuuuuulta sanatate la pitici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc pentru sfaturi, .

Participam la concurs:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andra multumesc inca odata

Mephala ce ochi frumosi au

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

off... abia astept sa treaca vremea asta!... numai muci si tuse peste tot... ale mele au niste muci grosi, densi...cum le-o mai zice...abia are putere denisa sa-i sufle! rais e deja satula sa-i tot curat nasul si fuge de mine!!! de tusit doar denisa tuseste dar destul de rar!

insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate - copiii prietenei mele! daca va plac pozicile, primim cu drag voturile voastre!

Mergi la inceput

Neatza, poftiti la un ceai verde. La Iasi ninge...

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multumim mephala dar eu as avea nevoie de o cisterna de cafea ca am avut doua pauze azi-noapte. la 5.20 n-am mai putut si i-am dat la robi sa manince si s-a culcat multumit. nu stiu ce a avut, el nu a mai mincat noaptea de pe la 11 luni.cred ca or fi dintii ca gingia e varza.
la noi e soare frumos dar cu dinti, sunt 0 grade.
multa sanatate bolnaviorilor! vine ea vremea buna si scapam de toate cele!

Mergi la inceput

Katik, io sunt vesnic adormita, , caci nu mai stiu ce inseamna sa dorm o noapte intreaga. Ma scol de 2-3 ori sa-i schimb pampersul. Bea ft. multa apa noaptea (in jur de 700-800ml) si doarme mai mult pe burta, iar hainele i se uda destul de repede.

In alta ordine de idei, azi dimi s-a trezit cu ochisorul lipit, mergem dupa amiaza la oftalmo sa vedem cauza.
A, raceala nu i-a trecut, ne-a prescris biseptol, oare sa-i dau?

Si nu in ultimul rand, multumesc fetelor care ne-au votat pozele inscrise in concurs.
Celor care vor sa ne voteze, avem pozele in semnatura, .

ma duc sa bucataresc: ciuperci cu piept de pui.

votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput