Mamici fericite cu mai multi copilasi (7)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
am facut ochi de la 6 jumate,
, ziua buna se cunoaste de dimineatza, nu?
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
katik spune:
si io pe la 6.30 ca m-a trezit haita de ciini de sub mine(sunt doar trei!)

. deci, o sa am o zi buuunnnaaaaa![]()
elyanne spune:
Saru'mana pt. incurajari
Pe la 9 o tai de acasa... Dau raportul la retur.
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Saru'manaaa... de-asta am scapat usor, ca mi-ati tinut pumnii 
M-am returnat de la doctor... am scapat necusuta, doar intepata sa scoata ceva de pe acolo, habar n-am ce ca n-am avut curiozitatea sa vad... mai ales ca mi-e frica de mor de ace... Cica o sa se "repare" singura... e bine asa cum e, ca n-o sa ramana cicatrice mare /urata... nu mai pot io de semn... ca e cu circuit inchis, nu le arata orisicui...
Analiza inca nu e gata... se pare ca dureaza 3 sapt., nu 2 cat stiam initial... Asa ca mai am de asteptat vreo sapt. pana scap si de ultimul stres...
S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
M-am returnat de la doctor... am scapat necusuta, doar intepata sa scoata ceva de pe acolo,
ai vazut ca s-a terminat cu bine,
rasuflam si noi usurate...
"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
katik spune:
ufff! doamne-ajuta ca s-a terminat cu bine!!!!!! o sa vezi ca si saptamina viitoare se va termina cu bine!!!!!!ca tot o sa tinem pumnii tare-tare!
io trec la o cisterna de ceai verde ca nu mai pot. parca pik din picioare
miraklucker spune:
Elyanne bine ca ai scapat cu bine, o sa fie bine si saptamana viitoare. Baietii cum sunt??
.........na, ca eu m-am laudat prea mult
, si ai mei sunt raciti toti 3. A inceput Selin ea e deja la faza de muci grosi si verzi, mai tuseste din cand in cand dar noaptea doarme bine, nu tuseste. De ieri au inceput si ceilati doi sa-i doara gatul si sa-si sufle nasul. David a facut azi noapte febra ....mare. Nu- i-am mai masurat-o dar frigea rau.i-am dat paracetamol. Azi dimineata cica era Daria fierbinte.
...........nu ma mai necajesc si eu ca barbatu-meu se i-a de cap cum ii aude ca scot vreun sunet mai ciudat sau isi sufla nasul![]()
v-am pupat............la noi e frig si ploua
.................ufff ca nu mai vine odata caldura.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
DianaR spune:
Eliane, ma bucur sa aud ca ai scapat de-o cusatura!
Mira, pupici puiutilor sa le treaca repede. Si ai mei tocmai ce au trecut printr-o noua tura de muci si tuse... Of ca nu se mai termina!
Sa aveti o seara minunata!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand) 
elyanne spune:
Mira multa sanatate 
Despre noi... Andrei inca mai are bubite de la alergie... probabil de la antibiotic... Elena tuseste uneori... si se aude destul de urat din gat... Deocamdata ii dau sirop de tuse... Singurul care se mentine pe pozitii este Mihai, pare sa nu aiba absolut nimic... rezistent baiatul ![]()
Dar 'om vedea ce o mai fii...
Am vorbit ieri cu pediatrul si zicea ca ne asteapta la vaccin (ROR) sapt. viitoare, daca sunt bine, evident... Si ma gandeam ca e cu cateva zile inainte de Paste... parca nu-mi vine... Dar trebe facut si asta... Daca sunt bine, buni de vaccinat, nu mai aman... ca nu se stie ce o mai fi dupa... alta viroza... iar amanam...