Copii de 1995-1998(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Hai ca intru o tura rapid ca azi am o zi "what a day ! what a day !"
Tiberiu s-a dus dimineata doar la primele 2 ore ,dupa care l-a repezit Adi la hotelul unde avea intalnirea cu pricina , unde erau veniti copii din mai multe orase .La 13 l-a adus ,de la 16 la 19 are iar cu celalalt maestru.De data asta va trebui sa-l duc eu fiindca Adi deja nu prea mai poate sa ajunga
Astazi am intrat si in posesia rezultatelor de la concurs (inaintea duamnei ,cum era si de asteptat),locul 9 pe judet din 45 de elevi deja preselectati in 2 etape anterioare =mentiune .Sincera sa fiu nu ma asteptam ,data fiind diferenta de antrenori (eu=neprofesionista),mai ales c-a fost destul de greu ,erau cateva subiecte care puneau probleme si unui adult ,iar ei n-au decat 10 ani ...Aflu cu aceasta ocazie ca subiectele sunt venite in scoli de 2 zile ,iar doamna habar nu are si nici io n-am de gand sa-i spun ,sant curioasa sa vad cand se trezeste din somn .Auzisem de la copiii din alte scoli c-au venit rez si uite asa am trimis un mail la sc organizatoare si mi le-au trimis prin mail .Aud ca astazi a fost tare nemultumita in clasa ,ca nu lucreaza copiii suficient acasa (a se citi parintii cu copiii),desi ea tot timpul a lucrat cu ei la nivel de intretinere...si ca pune de-o sedinta luni sa-si arate nemultumirea .Foarte interesant ,initial am zis ca nici nu ma duc .Da s-ar putea sa fie distractiv totusi ...S-ar putea sa si-o ia totusi ,acum pe final ,ca asa mai scot unii capul cand stiu ca nu mai au ce pati ...Am fugit la sah

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

'neata fetelor.

Mara, felicitari lui Tibi pentru rezultatul bun. A fost de la concursul de sah?

Ana-Maria, dar vad ca ti-a fost foame... Sper ca te simiti mai bine astazi.

Dana, ce bine imi pare ca ai intrat. _ Mesajul tau e ca va mai trebuie un calculator in casa...

Agho, ce postare rozosina ai tras

Mihaela, spor la cozonaci. Sper ca te simti mai bine astazi.

Ieri am fost mai toata ziua ca batuta. Daca nu ar fi trebuit sa duc copii la scoala, pe Elliot la o programare la doctor, apoi servici, m-as fi bagat in pat si nu as mai fi condus in veci. Oricum sant traumatizata, ca nu vad decat ...
Copii au intrat in vacanta de astazi.
Eu incerc sa ma gandesc la meniu de Paste, ca mama face miel, si noi nu servim. La cozonac nu ma bag, ca e prea pretentios, dar o sa fac o prajitura pentru duminica.

Mihaela, - Paste fericit

fetelor, sa aveti un week end linistit si insorit.

Editez, ca uitasem sa va zic de Mateias.
Ieri cand il duceam la scoala, ma intreaba daca sa mearga la office sa le zica ce s-a intamplat, si din ce cauza a intarziat. I-am zis ca nu e nevoie sa le zica, ca ajunge la scoala in timp. Aseara, la masa, ne spune,ca si profesoara lui a dat peste un copil pe bicicleta.
"Pai, bine mai, Matei, nu te-ai putut abtine, si i-ai zis profesoarei..."
" Da, i-am zis, dar era cam liniste in clasa, si cred ca a auzit toata lumea ... "
...............
" A, mama, si ieri am avut sport (eu l-am trimis la scoala fara uniforma de sport ca era zi scurta)... Dar m-a iertat Coach, ca i-am zis ce s-a intamplat... cu ... "

Stie toata scoala. Cred ca-l manca limba sa zica la toti . . .

Mergi la inceput

Am revenit (nu din pauza publicitara )

Dana ,ma bucur ca avem vesti de la tine si ca sunteti bine (eu eram aia care-mi aminteam ca sotul tau nu era prea bine si facuse la un momentdat o recadere , da bine ca a fost doar in my mind .)
Pune si tu de-o greva si ia-o si pe Ana ,se poate sa n-aveti acces la calcu ? Noi va sustinem ,sa stii

Miha ,ce-ti fac cozonacii ? Cum esti ? Ce fac bolnavioarele?

Agho ,mult succes Anei ,la oli !Merci de urari !

Ana ,Sanatate maxima si tie sa scapam cat mai repede de anti ,eu in viata mea n-am prea luat medicamente ,acu m-oi fi ramolit ,batranetile ,cine stie ?Trebe sa ne facem bine ca avem destula treaba ,uite se apropie si la noi Pastele ....

Anca ,asa-s copiii ,gandeste-te ca l-a marcat si pe el si a vrut sa descarce ,s-apoi vezi asa l-a iertat si coach ,lasa tu sa fii sanatoasa

Fetelor ,Sarbatori fericite sa aveti ,sa va fie bine alaturi de cei dragi ,la cei mici sa vina si tuturor

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'seara buna!

Ana-Maria, moama ce viata activa aveti! Bravo si s-o tineti tot asa...chefuri, intalniri, agitatie...
Sanatate maxima!

agho, succes Anei la olimpiada, parca maine e?

Sanca, multumesc mult! Sarbatori Fericite si voua .

Mara, ai si tu de umblat, nu te invidiez! Adica e si de invidiat cu asa copil istetz si preocupat de sah...cred ca merita tot efortul.

Eu sunt mai bine multumesc! Nu de tot, dar comparativ cu inceputul saptamanii e bine. Fetele inca tusesc, Silvia mai face febra dar nu asa mare si mai rar, dar cu nasul infundat, tuse...raceala in toata regula. Daca ii dau medicamentele si ii pun picaturi in nas e ca noua . Cred ca am scapat si de data asta cu antibioticele, m-as bucura!

Si eu am facut meniul pe sambata seara, aici asa e Ajunul Pastelui, am sa gatesc maine: supa a la grec, salata de boeuf, snitzele din piept de curcan cu salata de cartofi si oua colorate. Maine vreau sa fac si cozonacul, dupamasa dupa ce termin mancarea. Asa ca maine am zi plina...mai avem de ornat si prin casa, dar asta Ovi cu fetele...
Duminica vom merge la Toni la masa, si apoi luni avem program de voie...

andra, alma ce mai faceti?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Tot io, ca am citit edit-ul Sancai...esti vedeta acum!

Fetelor, multumim de urari, va doresc si eu celor care sarbatoresc in acest we!!!!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Nu ,Anca ,a fost de ortografie ,ortoepie si morfologie ,adicatelea cu noile reguli de scriere ,cu despartitul in silabe la capat de rand , cu cratima ,fara cratima ,neste chichite de-ti sta mintea-n loc ,sunt convinsa ca abia o mica parte si dintre adulti le stiu .Asa ca aveti grja cum scrieti pe-aici si cum va exprimati in scris ca va scad nota .A ,si sa nu uit aveti grija la alineat ,ca se taxeaza

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå seara fetele!Am revenit si eu dupå o perioadå de boli...intii cel mic, apoi eu si la urmå cel mare....
am simtit cå

Miha må bucur cå ati reusit så vå luati cåsuta mult visatå!Noi nu suntem asa norocosi, ståm la apartament dar visez si eu la cåsuta mea cu grådinå...cine stie ...poate intr o bunå zi ....

Nu stiu ce så zic, mi se pare cam ciudat så sårbåtoresc Pastele acum dar ce så fac dacå acum avem liber?Voi pregåti ceva si acum si luna viitoare.
Deh, så sårbåtoresti de douå ori nu e chiar råu.
celor ce sårbåtoresc pastele wek acesta le doresc un Paste fericit si celorlalte vå doresc un sfirsit de såptåminå cit mai plåcut...numai bine si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna, dragelor!
Am intrat sa va salut! Unele sunteti in pregatiri de sarbatoare, altele asa, ca in we!
Mikki2, ma bucur ca ai mai venit cu vesti. Asteptam si vesti mai bune! Sanatate muuulta si zile libere linistite!

Mihaela, ai optat pt. cozonaci in ziua Campionatului de patinaj artistic? Ca eu am pendulat intre patinaj si preparat printre altele mancare de urzici.
Numai de bine! O zi frumoasa maine in vizita!
And. s-a vindecat in gat, asa cred si e la ziua prietenului sau.

Sanca, hai may, doar nu vor deveni bicicletele obsesii mai mari decat notele sau shotiile lui Elliot!Sau dupa cum sta treaba ale lui Matei. M-am bucurat nespus ca ti-a placut "roseatza"!

Fl_power, evident ca din nou va felicitam, pe voi, parintii si pe Tibi pt. succese la ortografie etc.! BRAVOOO! Si pupici

MQQM, la patinaj aveti un campion...asa as fi vrut sa castige europeanul!!! Si la stiri, toata suflarea a aflat cum politistii canadieni se zbateau sa prinda 4 "cows" care au scapat dintr-un camion in timp ce erau duse la abator...Asta da stire! Zile minunate!

Ana68, gata treaba si-agitatia?

Azi la 8.30 ne-am intalnit copii, parinti si 2 invat. pt mers la Oli -romana. Ajunsi acolo pe la 9 fara 5. Cum stiam ca incepe la 10, credeam ca eram printre primii, fiindca era cam liniste. Da' de unde? Incepea la 9. Va dati seama ca pe ultimii 10 metri au intrat si copiii nostri in clase. Unii nici nu erau bn treziti din somn.
Va spun numai ca fragmentul la care se facea referire era dintr-o povestioara a ...ghicitzi cui? A Gabrielei-Vranceanu Firea! Vorba unei mamici, am trecut la "clasici" in viata. Titlul povestioarei:"Tara Sucita si-Nvartita".
Una peste alta sper sa fi facut macar de un punctaj rezonabil, sunt curioasa cum a fost cu partea de compunere, exprimare in scris etc.
Ana si-a amintit (ce memorie!!!) ca am avut setul cu cele 4 povestioare ale doamnei de mai-sus, numai ca pe-asta ea zice ca n-a citit-o. Dragutz, nu? Inseamna ca n-a atras-o. In urma cu vreun an sau doi, cred ca le-am dat altor copii, ca noi asa procedam, nu facem stiva de jucarii si inainte de sarbatori mai dam din ele (ei aleg ce anume)ca sa poata veni altele (inclusiv carti)
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Andra vino aici sa te pup toata-toata , mi-au reusit cozonacii!!!!
Uite dovezile! Ah, ce satisfactie!!! Am facut numai 2, reteta pe jumatate si am framantat de ma dureau mainile dar nu m-am lasat...am pus in cuptor la 30 de grade aluatul la dospit si dadea pe afara dupa 40 de minute, asa ca l-am pus mai repede in cuptor. Ce n-am facut bine a fost ca nu am avut tava de cozonac, musai sa cumpar. Cea de chec era muuuult prea mica si am pus intr-o tava mare de praji ambii cozonaci...au crescut si s-au lipit intre ei si au iesit putin cam turtiti, trebuia sa aiba un loc mai ingust ca sa creasca in inaltime, dar asta e deja amanunt .

agho, ma bucur ca a fost OK la olimpiada, tinem pumnii sa ia Ana un rezultat cat mai bun.
Asa mai cu madam Firea, deveni nu numai scriitoare ci si vedeta de olimpiada, hmmmmm? Ei, Diana a gasit aici la biblioteca o carte pentru copilasi, tradusa in suedeza, scrisa de...Ramona Badescu!
Asi, asa ma cunosti? N-am lasat nici patinajul nici cozonacul , mai intai m-am uitat la patinaj si apoi am facut cozonacul. Ai vazut ce zambaret era canadianul? Parca era putin isteric , tare ranjit era. Aseara m-am uitat la dansuri. Frumosi de tot...

Mara, cum stati cu sahul? Azi cred ca ai fost ocupata de n-ai dat pe aici! Ei, am uitat sa-l felicit pe Tibi pentru rezultatul de la ortografie .

Fetele sunt mai bine, n-a mai facut febra nici Silvia, dar tuseste inca si e cu nasucul infundat. Pe Diana o mai doare gatul dar nu asa tare si e si ea cu nasul infundat. Dar sunt mai bine amandoua, iar am scapat cu ele fara antibiotic!

agho, multumim...abia astept sa mergem in vizita maine, ma bucur ca ma pot prezenta cu cozonacul onorabil, Toni a zis ca face si ea un tort si ne chefuim asa putin...poate vom vedea filmul inceput data trecuta printre altele.

mikki, nasol cu copilasii astia bolnaviori, uite asa am tras-o si eu saptamana asta...si eu si fetele...bine ca suntem mai bine acum!

Si in final sa va arat ce munca au depus fetele, am vopsit cateva oua dar tare palide au iesit, iar ele le-au colorat cu carioci si au lipit cateva abtibilduri. Nu-s nu stiu ce, dar sunt de Sarbatoare!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Tot eu...am pus si cateva poze de duminica trecuta de la plimbare si apoi cateva cu iarna de la noi, facute alaltaieri. Incepand de aici.

V-am pupat acu', o duminica frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput