Copii de 1995-1998(16)
Raspunsuri - Pagina 8
agho spune:
FL_POWER, multumesc! Vom vedea ce si cum?
Bafta lui Tibi la pregatire si la jocul de sah! Si noi i-am dus o vreme la sah, macar cat au deprins miscarile. Le-ar fi placut, dar n-am mai avut timp sa ne ocupam de ei. Era cam departe de casa. Apoi am gasit si mai aproape, dar nu mai au timp copiii, ca vor si ei timpul lor!!!![]()
MIHAELA, LA MULTI ANI! pentru implinirea celor 4 ani de la
!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa traiti in dragoste si armonie toata viata si dincolo de ea!
Sanatate fetelor si la cat mai multe oua cu surprize!
flower-power spune:
La multi ani !,sa fiti sanatosi si sa imbatraniti frumos impreuna !Se cere ceva de baut .Uite fac eu oficiile
Tibi are si el polipii scosi ,acu vreo 5 ani ,asta asa ca sa ne asiguram ca nu e un factor favorizant ,trebuia ferit cat se poate de 'raceli' fiindca atunci ii dadeam musai antibiotic (profilaxia endocarditei).Este un cerc vicios chiar periculos ,pentru ca cu cat iei mai mult cu atat organismul se obisnuieste cu el si-ti trebuie ceva mai puternic ,si tot asa ,germenii dezvolta si ei rezistenta si te trezesti ca ajungi sa iei cine stie ce generatie de antibiotic ,ca restul nu mai sunt eficace .Noi am scos polipii tot in Tg Mures ,spital mare ,universitar ,sub anestezie (la noi inca ii scot eventual, cu anestezie locala ,extrem de traumatizant ) ,Tibi nici nu stie ce i s-a intamplat ,i-am zis ca mergem la control ,l-au sedat f .discret si cand s-a trezit ,in 2 ore deja se juca si cerea de mancare .A auzit ulterior acasa ,intr-o discutie ,cand a intrebat cineva venit in vizita cum a fost , daca l-a durut ,iar el a zis ca domnul dr s-a uitat la el in nas si asa a ramas fara polipi
Cand am realizat ca nu e in regula si ca luase deja destul de mult antibiotic (augmentinul fiind antibioticul de electie in astfel de cazuri ),am inceput sa ma gandesc la preventie si cat mai natural posibil .Si uite asa am iesit din cercul vicios ,l-am imunizat preventiv ,intre timp s-a mai si marit ,calirea organismului este f.importanta ,iar acum , de vreo 3 ani am dat uitarii episoadele alea destul de neplacute
Succes Dianei la recolta de
Si neaparat pe cel mai frumos sa i-l dea Silviei ca sa ii mai treaca si sa se inveseleasca
si multa sanatate bolnavioarelor
Ma duc sa-l recuperez pe Tibi de la fotbal ,ca s-a inserat
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Multumesc de urari fetelor, dau de baut, cum nu? 

V-am spus ca Diana viseaza, a luat doar un ou maricel cu dulciuri in el, dar s-au bucurat de parca n-ar fi mancat asa ceva de cand lumea! ![]()
vorbe de copil...
Hobby
CriPOD spune:
Paste fericit celor care sarbatoresc acum! 
N-am prea reusit sa citesc, asa ca revin mai incolo.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Sanca spune:
Fetelor eu sant intoarsa pe dos astazi.
Am dat peste unul pe bicicleta, si l-am facut cu o frumusete de julitura in frunte. Eu faceam dreapta, el venea din dreapta, eu ma uitam in stanga sa vad cand intru in trafic, si asa l-am vazut cand s-a dat tumba in fatza masinii mele... Au trecut 6 ore, dar eu mai tremur inca. Omul e bine, a plecat dupa tot pe bicicleta, am oferit sa-l duc la spital, sa chem salvarea, politia, dar omul a zis ca e OK.
Baietii sant in vacanta de astazi.
Maine nu am liber, doar sotul. Are lista cu ce trebuie facut prin casa inainte de Paste.
Revin eu, cand imi revin,
flower-power spune:
Doamne , Anca ,bine ca a fost numai atat .Hai revino-ti ,bine ca n-a fost mai rau 
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
andacos spune:
Salutare dragelor!
Sa stitzi ca suntem bine,sanatosi,unii in vacantza altzii cu munca,dar per total e bine!Fiind vacantza,computerul e mai mult ocupat asa ca eu ca de obicei ramin pe de laturi!
De citit va citesc seara tirziu dar sunt prea obosita ca sa mai scriu ceva!
Cum si la noi e liber miine,deci toata familia acasa,va datzi seama ca iar nu intru!De aceea tuturor celor care sarbatoresc Pastele,un Paste fericit!
Multa sanatate la bolnaviori,iar celor care nu sarbatoresc Pastele un weekend minunat!
Dana
mihaela_s spune:
Tura inainte de culcare
.
Sanca, uuuuf nasol moment! Hai lasa ca a trecut, te cred ca esti speriata! Bine ca a fost doar atat...
Dana, ce bine ca ne mai dai vesti...ma bucur ca sunteti bine sanatosi!
pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Salutare fetelor,
Si La multi ani! fericiti de acum inaite si casnicie frumoasa in continuare,Miha!Sa traiti in iubire si intelegere si sa fiti sanatosi!
Anca...bine ca s-a terminat onorabil incidentul...sper ca te-ai mai linistit.O fi fost si vina omului cu bicicleta,de nu a vrut nimic de la tine.
Dana ,ma bucur ca sunteti in regula...
Agho,multumesc....pai surprinzator deja ma simt mai bine,se pare ca antibioticul are efectul scontat.Aseara,in schimb,am zis ca dau mana cu doamna Roza,ca mi-a fost atat de rau...ca nu mai stiam de mine.De vina carnita prajita si ouale ochi,plus salata cu castraveti...mi-au facut fierea varza si am tras-o la greu.Dar nu ma las...ca-s fomeie adevarata!
Succes Anei la concurs!
Flower...asta cu antibioticul pe mine ma enerveaza cumplit,dar e singura cale de a ma reface din ceva inflamator.In plus antibioticul imi provoaca greturi si diaree si alte chestii pe jos,sti tu...asa ca scap de dracu si dau de ma-sa.
Dar n-am ce face.Sanatate multa si tie.
Dragelor...la noi se preconizeaza un week end agitat,cu treaba,cu intalneli,cu cumparaturi...no way de calm,odihna si liniste...dar se pare ca asa ne place,intram in ritm...
Va pup si sa aveti week end minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Weekend minunat tuturor fie ca sarbatoriti sau nu! Sanatate sa fie!
P.S.
DANA, bine ca sunteti bine!![]()
SANCA, draga, ufff, bine ca n-a patit nimic omul si asa, n-ai patit nici tu. Asta mai lipsea. Ai grija de tine si liniste-te cat mai repede! Sa-ti treaca repede sperietura. Cred ca cel de pe bicicleta e mai linistit decat tine.
ANA68, ma bucur ca deja te simti mai bn ca sa ai fortza pt. multiplele act. din we. Cu concursul, vedem ce-o sa fie. Multumim!![]()
MQQM, bine, avem rabdare sa scrii mai mult.![]()
FL_POWER, inca o data mult succes la sah!![]()
MIHAELA, spor la pregatiri maine!![]()
KATY, v-ati intors din vacanta? Cum a fost?![]()
ALMA, ai zis ca revii si nexam...cum se mai exprima ANDRA....apropo, ce mai faci, s-au mai linisit copiii?![]()