Copii de 1995-1998(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana te invidiez, sa-mi dai si mie nr de telefon si numele pensiunii poate mergem si noi cu copiii.Super pozele dar alea cu papanasi si carnatzi m-au dat gata,samor si mai multe nu.

Agho sa zici mersi ca n-am pus pozele cu platourile cu aperitive.

Ma bucur sa am confirmarea voastra ca nu gresesc in legatura cu socrii dar chiar m-am saturat si eu si sotzul,isi iubeste enorm parintzii si il admir pt asta dar cand iubirea asta exista in detrimentul viitorului copiilor mei,e cazul sa iau atitudine.Si stiti ceva dupa toate cate a facut nici macar de recunostiintza lor nu are parte si atunci ma intreb ce folos au toate astea?
Cert este ca tot ce s-a facut pana acum se va imparti intre parintii lui si nu e greu de ghicit ce va face socrul cu partea lui.
Mai grav e ca ai mei cumnati cu sotiile si copiii lor ,locuiesc acolo cu ei si ma intreb unde se vor duce atunci cand astia vor vinde pt a imparti ceea ce au.Offff intr-un fel sau altul o sa se termine si asta,multumesc lui Dzeu si mamei caam reusit sa cumpar apartamentul asta si ca nu am de a face cu ei si ca nu raman pe drumuri.Tare nebuni sunt daca nu le pasa de copiii si nepotii lor si vor distruge totul.Ultima faza si inca una tare,vineri soacra-mea ma intreaba daca n-am vreun vecin singur prin bloc,caci vrea si ea sa "cunoasca " pe cineva .Deci asta e solutia lor,tu ma inseli,eu te insel si se duce dracu' sandramaua.Daca n-ar fi Clau la mijloc m-as prapadi de ras,sigur.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Agho,saru-mana de aprecieri!Sa sti ca m-am simtit extraordinar,a fost demential de frumos si de bine si imi doresc sa fiu sanatoasa si ai mei la fel,ca sa pot participa si la urmatoarea intalnire...

Andra...ai de ce ma invidia...asa oameni ce am intalnit...n-am cuvinte sa povestesc.Uite aici linkul domeniului unde am fost,gasesti acolo informatii:

http://www.dracul.ro/

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

ANDRA, hai ca fac ce fac si raman fara mesaj...si-l tot reiau. (ca "pica" netul)
Merci ca n-ai pus si poza cu aperitve!
In rest, iti/va doresc nervi tari la amnadoi ca sa depasiti momentul/momentele. Totusi nu ma pot abtine sa nu te intreb, mai puneti de doua nunti cumva anul asta? Era cat pe ce sa faci si pe agentul matrimonial!
pentru familia ta minunata!

ANA68, daca zici de sanatate, asa sa fie!si tie si alor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sal'tare la mamici !
Mi-am pus o cafea ,fiindca deja sunt stoarsa ,dimineata nu mi-am luat drogul ,ceea ce nu mi se prea intampla ,cu rusine recunosc .Am zis pas de dimineata fiinca am fost la doctor si nu voiam sa-i dau femeii tensiometrul peste cap (am trisat ,da nu ma spuneti )Apoi,ceva mai tarziu ,m-a impins pacatul sa stau la o coada de vreo doo ore (cred ca ma lovise nostalgia ,dupa vremile de trista amintire)in incercarea de a trece alocatia pe card ,asta dupa ce facusem in prealabil un drum la banca ,tot in acelasi scop .Mai aveam putin si ma lasau nervii ,basca baia de multime aferenta ,ce sa va mai zic ,o placere.Va spuneam zilele trecute ,ca al meu copil m-a facut sa ma simt mandra .Vineri cred sau joi ,unde nu mi s-a apucat doamna in clasa sa mi ti-l laude ,ca e cel mai serios si ca e f.activ , cel mai bine pregatit s a din acelasi ciclu , asta fiinca el blegutul s-a pus sa-i spuna ca a bagat de voie la norme si reguli din DOOM ,in vederea concursului urmator.. .Ce ma supara cel mai tare ,de fapt ,este totala ei lipsa de implicare .In timp ce la alte clase ,invatatoarele ,au facut ele selectii si au dat copiilor sintetizat ce sa invete ,lucrul asta a trebuit sa-l fac eu ,acasa ...La concurs ,sambata ,erau o gramada de doamne care-si insoteau copiii ,deja preselectati .La noi ,ghiciti ,nimeni .Cadrele care au fost acolo au primit cate o copie a subiectelor care au facut obiectul concursului ,in asa fel incat la iesire copiii respectivi s-au putut autoevalua .In cazul nostru ,Tibi a fost intrebat nonsalant ,luni la scoala ,de catre doamna ce a facut .Cand el i-a spus ca nu stie deoarece n-a avut acces la subiecte ulterior ,ea in loc sa mearga in cancelarie sa ia subiectele de la colege ,a lasat-o balta ...De ce sa-si faca riduri femeia ?Sa va mai spun ca astazi dupa epopeea cu doctorul ,banca si coada ,m-am infatisat la scoala unde s-a sustinut concursul si n-au scapat de mine pana nu mi-au dat o copie ? Maine ma astept sa-l intrebe daca nu stie si ce premiu a luat . A ... uitasem ,s-a gandit ea asa , ca ar fi cam singurul pe care l-ar putea trimite la un concurs Labirintul ,care e din mai multe discipline si e destul de greu .Ca sa nu va mai spun ca ne-a chemat si doamna de info la scoala ,sa-l pregateasca ,sambata ,pt nush ce olimpiada de info ...Alegeti voi emoticonul ca eu deja imi bag demisia ,vorba cuiva de pe aici...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Ma jucai si io pa' la botoane ,mQQm , da ce e asa de mare porc sa votezi subiectul la care scrii ?Intreb si eu pe astea mai "batranele ".Vedeti ?,am pus si ghilimele

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Fl_power, vorba 'ceea: Ai ales pana ai cules! (cu d-na "duoamna")
Felicitari lui Tibi ca te-asculta si cam face ce-i spui! Bine ca te are pe tine! Vad ca voi tot o tineti in concursuri. Parca-i prea de tot.
Daca tot ai stat la coada, sper ca stii ca orice modificare (de pe mandat postal pe card etc) inseamna o procesare a datelor care intarzie plata cu 2 luni, apoi reintri in normal.

Sambata are si Ana Oli la romana. Au mai stat si cate o ora in plus pt. pregatire. Azi insa au stat sa picteze, inca nu m-am dumirit la ce le trebuie desenele cu specific de Paste, nu stiu daca e o expozitie la alta scoala...

Fetelor, mai veniti cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io traiesc! Cam atat...am dormit azi toata ziua, cu mici pauze de mers la baie si mancat(cat o pasarica)...acu' trebuie sa merg iar in pat si ma intreb cum o sa mai dorm. Nu mi-e bine inca, asa ca imi scuzati ignoranta, sper ca maine sau poimaine sa fiu OK si sa va salut asa cum trebuie.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Bun, intrat si am vazut pozele lui Ana-Maria astazi, si mai bine nu ma uitam. Toata dimineata mi-a lasat gura a apa, dupa papanasii aia cu 2000 de calorii pe bucata. Dar asa papanasi mari si frumosi nu am vazut. Ma pun sa fac si eu o serie, cu smantana de la Rusul din colt, si ii servesc si cu dulceata de visine. . Dar dupa Paste.
Masinile acelea de Honda ce cautau cu Toyotistii? Intrusii....

Andra, frumos baiat ai. Cand ii taiati motzul? Am crezut ca se face asta la ziua de 1 an, dar poate nu se mai obisnuieste. Cat despre “Saga Continua” – acu a inceput sa se conecteze si la mine in circuit. Deci santeti legati de afacerea lui Don Juan. Cat despre familia lui, sfatul meu, e sa nu comentezi prea multe sotului. Vino, varsa amaraul aici, mai iesi la plimbare cand iti vine sa-I zici ceva de maica’sa.

Agho, am intrat si am admirat desenele. Bafta lui Ana la Olimpiada.

FL-Pwr, mama mia – 2 ore de stat la coada…. Eu m-as fi dus dupa aia drept la scoala copilului sa ma iau de profesoara…

MqqM – dar tu de unde stii cine a votat la subiect? Unde se vede?

Mihaela, cum mai stai cu impachetarea? Ai inceput sa te impiedici de cutii? Ai zis ca faceti Pastele deodata cu suedezii, ai inceput sa te pregatesti? Si daca faceti Pastele acuma, duminica, mai il faci odata si in Aprilie, cand pica Pastele Ortodox? Ti-a trecut raceala?

Baietii mei sant in vacanta…. Deja… Nu le mai arde de scoala. Nu stiu ce mare scofala vor face ei pana vineri, dar sa speram ca nu le toarna prea multe teste.
Na ca pana cand m-am scremut eu sa scriu 3 randuri, a intrat si a postat Mihaela. Vezi, eu ti-am simtit lipsa. Lasa ca la noapte o sa dormi la fel de bine cum ai dormit si-n timpul zilei. Sanatate, si sa-ti treaca cat mai repede.

Numa bine fetelor

Mergi la inceput

Agho ,am primit si bonusul (dupa ce am prestat la coada )ca abia din mai o sa se intample ,stai linistita ca nu m-au crutat (de fapt poate-o faceau daca nu-i intrebam eu)
Ai dreptate ,spuneam si eu la un momendat pe-aici ,nici dac-o cautam asa ,nu cred ca dadeam de una mai buna .Faza e ca chiar m-am interesat cand am ales-o .Si culmea e ca mi-a fost recomandata chiar de vara-mea ,care-i invatatoare in scoala ...si pe ea chiar n-o pot suspecta ...Concluzia la care am ajuns eu mai tarziu a fost ca , privita din afara n-ai cum sa te prinzi . Vara-mea e colega de cancelarie si a judedat-o prin prisma rezultatelor si a faptului ca a avut de-a lungul timpului colective unite ,inchegate ,samd.Cum a obtinut ea "rezultatele"(pe spinarea si munca parintilor ,care nu-si permiteau sa-si lase copiii de izbeliste )si in ce fel a facut aceste colective "unite" (prin uniformizare ,neiesirea din flanc .....santaj in cazul in care nu participa lumea la excursii) stie doar ea si cei care au trecut pe-acolo...Dar stiti ce-i culmea ,imi spune o fetita de la pregatire ,ca cei mai buni copiii de la mama-sa din grupa ,de la gradinita s-au inscris deja pt cl I ,ghiciti ,la duamna ...
Stai linistita ,Anca ,ca m-am si luat de ea in aproximativ 2 ani de cand a devenit din ce in ce mai evident ,pt mine cel putin ,cu ce se mananca aceasta duamna ,da' e genul de persoana care cand ramane fara argumente iti tranteste tel.in nas ...Acum uzez cai mai subtile ,dar mai eficiente .Punct ochit ,punct lovit .O bat cum s-ar spune cu propriile arme .Si fac asta fiindca chiar ma intereseaza subiectul .Si o determin sa -si faca treaba ,la clasa ,chiar daca nu prea are chef .Cred ca am devenit cel mai negru cosmar al ei .Problema mea este ca nu gasesc sustinere la parinti ,ca asa o depanam mult mai usor ,sunt mult prea slabi(unii) ,mult prea neinformati (altii)si mult prea neinteresati (restul).Pur si simplu ,la sedinte ,in loc sa faca sa le fie mai bine propriilor copiii ,prefera sa se ascunda dupa colegul din fata si s-o taie cat mai repede cand s-a sunat .Si ea pedaleaza din greu pe chestia asta ...

Da ,Anca ,doo ore la coada ,asta pentru cand vi se mai face dor si aveti nostalgii...

Miha ,credeam ca deja esti mai bine ,da vad ca te-a prins rau virusul asta .Fa-te repede bine ,ca uite ,avem nevoie de tine .Ana-i secretariata ,mQQm lapidara ,Andra cu trei iezi +razboiu',iar restul au dezertat Mai ,dar sa stiti ca eu chiar ma ingrijorez pt Dana ,ultimile ei postari spuneau ceva de probl.de sanatate ,sper sa fie doar in my mind

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor dragi, multzam de urari! Azi sunt mai bine putin, nu de tot dar macar am putut sa ma ridic din pat sa mananc si sa imi beau cafelutza(pe care n-am mai putut s-o beau de 3 zile!). Si asa a fost Sanca, am dormit foarte bine azi noapte!

La noi niiiinge, daca va e dor de iarna, aruncati un ochi www.webbkameror.se/webbkameror/visbystoratorget/webkamera_visby_10_640.php" target="_blank">aici. Nu prea se vede pe strada, dar unde stau eu e zapada pe strazi si alei intre blocuri...pacat de floricele de afara, deja infloreau si lalelele pe aici pe langa bloc .

Ana-Maria, mama ce frumos ati petrecut! Bravo voua, ma bucur ca v-ati simtit atat de bine si va doresc tot asa intalniri si de acum inainte! Frumoase locuri, n-am fost in zona aceea dar am notat, cine stie la vara pe unde ne poarta IBI(tza).

Mara, mai ce povestesti tu de invatatoare...mie mi se pare dezastruos sa fie asa, adica sa fii tu cea care sa ceara de la ea? Pai ar trebui sa imparti salariul, ea ce face, se culca pe o ureche si se lasa in voia vantului? Pacat ca nu sunteti mai multi parinti care sa o scuturati bine, pentru ca merita!

agho, succes Anei la olimpiada!

Sanca, eu nu mai am energie si timp sa fac curatenie mare de Paste, dar avand in vedere ca o sa ne mutam nici nu ma prea agit. Inca nu strangem, abia dupa 15 aprilie ne vom muta(atunci elibereaza proprietara casa si ne-o preda) si mai avem de facut una-alta prin casa(zugravit, vopsit, cumparat mobila...) nu stiu daca reusim sa ne mutam pana la 1 mai, desi am prefera ca sa nu platim si chirie si rata la casa. Dar mai vedem. Noi vom sarbatori acum Pastele, e liber in Vinerea Mare si apoi luni de Paste si nu are rost sa mai sarbatorim inca o data, mai ales ca nu va fi liber. Poate doar asa cu cozonac si friptura, si un pahar cu vin de dragul sarbatorii .

Da si sa va continui povestea cu boala...ieri dimineata colac peste pupaza Silvia se trezeste tusind si cu febra si adoarme cu capul pe masa mancand...eu la pat fara sa ma pot ridica, sotul se sacrifica si da tf. la serviciu ca ramane acasa...trebuie sa-l laud ca a facut saracul ieri ca n-a facut demult(singur-singurel): curatenie, spalat vase, dupamasa spalatorie apoi sedinta cu parintii la camin. Si seara cumparaturi...
Iar azi dimineata Diana avea febra si a ramas si ea acasa...Ovi s-a dus la munca. Asa ca e perioada virusilor la noi .

Va pup, spor la treaba si sanatate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput