Copii de 1995-1998(16)
Raspunsuri - Pagina 14
agho spune:
Buna! Cam liniste pe-aici.
Ana68, ai intrat asa intr-o mica vizita. Ma tot gandesc la expresiile tale. Tuseam de cateva zile, ma tratez, dar cred ca-ti voi calca pe urme. Azi am sa cumpar nurofen-raceala si gripa...Ma dadeam eu mare, dar a fost frig ieri si m-a cam "zburat" vantul. Asa ca am ce sufla in batista!![]()
Mihaela, dragutz dca Diana a reactionat pozitiv si bn la teste. E mai usor cand exerseaza cu mami, nu?
Si schimbul de experienta, idei e benefic tuturor! Te pup dulce!
Oricum, la cangurul cu informatii, ne-a ajutat FL_POWER. Inc-o data MULTUMIRI!
KATY, SI TU UN PIC, CU "IDOL"...
SANCA e departeeee...
MQQM - CU "TREBI" ACADEMICE...
EI, UITE CA SI NOI PLECAM LA MAMA, MAINE, dupa ora 17 / 18.
ALMA, SPOR LA INVATAT SI MULT SUCCES!
Constat ca pe mine chiar o sa ma rapuna gripa.
Plec dupa medicamente.
fara virusi
flower-power spune:
Ziua buna la mamici
,
Apoi , daca stiam c-o sa devina metoda de cazna pt colegi si copii aflati in vacanta nu va mai trimeteam link-ul ![]()
Ma bucur ca Diana s-a descurcat atat de bine [nu s-au putut abtine sa nu bage si ceva de cultura gen.
(limba din Brazilia ,sa ),fara leg ca engleza...Io sunt mai a naibii,TB ,le face singurel si contra cronometru ...Dupa care le discutam ,ce si cum ...Maine dimineata au Cangurul matematic
Agho, cred ca misuna virusii p-aici ,trebuia sa va tinem in carantina pe cele racite
,uite , noi ,ca niste bune colege am preluat stafeta...Al meu sot de vreo trei zile ,tuseste de numa ,l-am izolat cat am putut de TB ,l-am doftoricit ,numai ca de astazi am inceput sa ma resimt si eu .Sper sa ma tin tare pe pozitii ,eu in general sunt mai compatibila cu TB ,cand raceste el ,hop si eu ,de-aia inca mai sper ca poate n-o fi
atat de negru
nu va pup, din motive de virusi![]()
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
andacos spune:
mQQm,trebuia sa vezi zapada noastra de pasti,zapada pe care eu personal am asteptat-o toata iarna!Si care bineintzeles si-a facut aparitzia acum cind a venit primavara!![]()
SANCA,draga mea drum bun si vacantza minunata!Sa va bucuratzi de zapada(eu m-am gindit si cred ca as putea trai foarte bine in Canada
,cu atita zapada si furtuni
,si sa nu ridetzi de mine va spun ca sunt in toate facultatzile mintale cind scriu asa ceva
).Si noi mai avem citeva zile de vacantze
,tare a mai fost bine si liniste!
Si eu trebuiesc trecuta pe lista de "mame denaturate",si al meu plod a lucrat in vacantza,de data asta fara nervi de-o parte sau alta!A spus ca face in ultima saptamina de vacantza si vad ca asa afacut!Deci Mihaela nu esti singura!
Fl.power,parca tu ma intrebai,despre sotzul meu!Este mult mai bine,dar mai are unele recidivari,asta este!Medicul nostru de familie i-a explicat clar ca singur trebuie sa descopere alimentele care nu-i priesc!
Fete dragi va salut cu drag pe toate,mi-a venit sotzul cu minunata veste ca masina e la reparat(frinele pe spate)si ne costa cel putzin 300 euro!![]()

Deci mi-a disparut tot cheful de scris!O zi minunata tutror!
Dana
flower-power spune:
Salutam Dana,
Ma bucur c-ai mai reusit sa scrii si ca sotul tau e OK (nu m-am ramolit inca de tot ,bag seama ,tineam eu minte ceva )
Despre frane si masina putem baga pe alese "o ce veste minunata "si "daca-i musai cu placere" si daca-i vb de frane e musai
Cu tiroida cum mai esti ? Esti hipo sau hiper ? io mi-s hipo 
La noi acum doua zile ploua cu un soi de gheata ,apoi sarim iara la 20*cu+
Mara mami de
Tibi-Mares
agho spune:
FLOWER_POWER, dorm pe mine, dar tot miam bagat nasul aici. Las' cai-i bn ca ne-ai dat link-ul!
Muuult succes lui TB la concurs. Si And. merge la concurs. Ana n-a vrut, dar a ramas la pregatire, macar sa aiba antrenament, chiar da ca nu joaca.![]()
Imi pare rau ca si voi va razboiti cu virusii. Ufff! Tare rau mai e sa varza in loc de cap!
DANA, hai may, din cauza franelor sa nu scrii tu mai muult!...Daca sunteti sanatosi cu totii, at. se "imbolnaveste" masina! O rezolvati voi si p-asta! Suuucesss la scoala lui And! Esti mama buna!![]()

Voi poate stiti, poate nu va intereseaza, dar pe noi, cei din Buc., tare ne mai afecteaza. e vorba de Summit-ul de sapt. viitoare si vom avea mari probl. cu transportul. Inca nu-mi sunt clare unele lucruri, daca functioneaza metroul, eu am nevoie sa merg pana la Universitate. Troleibuzele din est merg doar pana la Izvorul Rece, si de-acolo tot sa mergi pe jos. Daca merge tramvaiul...daca ai unde sa urci...Si daca ramanem acasa, lucram sambetele...
Pupici tuturor
mihaela_s spune:
Mara, stai linistita ca nu e nici un repros pentru tine!
Io m-am bucurat, pentru ca exercitiile astea sunt altceva decat matematica "normala" si Diana refuza sistematic sa mai lucreze din manualele sau culegerile de mate primite din Ro. Aici materia e mai in urma si nu are rost sa ma leg la cap daca nu ma doare, asa ca asteptam sa parcurga si ei materia de cl.5-a din Ro si poate prin cl.6-a, 7-a aici sa lucram si noi ecuatii si ridicari la putere. Pana atunci suntem in stand-by. 
Diana a raspuns la intrebarea capcana cu limba vorbita in Brazilia...ghiciti? braziliana, normal!
A facut 165 de puncte la engleza, e materia ei preferata
. La mate a lucrat ieri si azi 17 probleme din care a facut bine...8
. Daca eram in Ro cred ca faceam si eu la propriu ce face omuletzul...aici sunt inca relaxata. ![]()
Dana, te salut si eu, imi pare rau pentru "extra" la masina, dar trebuie sa fiti in siguranta, nu?
agho, multa sanatate! E nasol de tot cu virusii astia de primavara care apar ca ciupercile dupa ploaie cand da putin caldura. Bea ceaiuri si "papa" nurofenul, daca poti stai acasa e si mai bine...desi nu prea cred...
Bafta cu summitul, sa gasiti solutia potrivita! Nasol cu sambete la lucru, eu imi amintesc(desi cu oarecare placere, pentru ca a fost locul meu de munca preferat) de sch.2 sambata...eram inginera de schimb la o fabrica de textile, dar mai acu' vreo 8-9 ani...si mai lucram uneori cand aveam plan mare si 8 cu 8...adica vineri dimineata(sch I), vineri noaptea(sch III) si sambata dupamasa sch.II(de la 15 la 23). Greu dar frumos!
mQQm, te distrezi de zapada noastra, hmmmm?
Te cred, eu mi-am dorit si am primit, atat cat sa-mi ajunga pe anul asta! 
Spor la proiecte si la "invins" greva...nasol moment...
Bafta multa tuturor copiilor care au concursuri(eu le-am pierdut numarul, ma iertati
).
Va pup, pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
alma spune:
Imi pare rau ca nu reusesc sa va citesc, am trecut cu privirea peste pagini, macar sa vad cine a mai scris... Multumesc pentru incurajari, "tradatoarea" nu mai participa, nu stiu exact motivul, i s-o fi trezit constiinta (dar mai e pana pe 4, data limita de depunere a cererii), insa mai e o colega care s-a inscris.
Agho, felicitari pentru Andrei! Am observat ca a iesit pe primul loc la Cangurul. Diana a avut 166 de puncte, dar profesoara nu a anuntat-o nimic, nu cred ca merge mai departe, primul clasat a avut 173.
Am si eu o problema cu profesoara de romana a Dianei si nu stiu cum s-o abordez. In afara de faptul ca-i face pe cei doi clasati la olimpiada pe judet incapabili, lenesi si tampiti, azi vrea sa-i ia cu ea 2 ore la o alta clasa, ca sa-i mai puna sa lucreze pentru maine. Diana mea e terorizata, nu vrea sa se mai duca azi la scoala si asta pentru ca le-a spus ca ii va scoate la tabla si-i va face de ras in fata acelei clase, clasa in care sunt 2-3 baieti care ii cam fac zile fripte Dianei pe holurile scolii. Pai in loc sa te mandresti cu ei, chiar daca nu sunt la nivelul excelent pe care ti i-ai dori, tu ii jignesti si vrei sa-i umilesti daca nu se ridica la inaltimea asteptarilor? Fata mea deja a prins o aversiune fata de romana, a zis ca nu mai participa niciodata la olimpiada, din cauza profesoarei. Eu o cunosc, ca am predat la aceeasi scoala, dar nu stiam cum se poarta cu elevii in timpul orelor, aparent e o femeie la locul ei, aproape de pensionare. Chiar nu stiu cum sa fac, ea azi a plecat la Cangurul, la matematica, sper sa se concentreze si sa nu se gandeasca la ziua de azi si la profesoara de romana
.
Va pup!
Ana68 spune:
Salut fetelor,
Agho,sa ai sanatate si sa-ti revi repejor din raceala!
Din pacate eu inca nu mi-am revenit complet,inca trag,lucru care ma enerveaza cumplit.Cel mai rau ma chinuie sinuzita rascolita de doxacilina luata...am senzatia ca in capatzana nu mai am creier,ci ceva fluid care pleoshcaie tot timpul si se misca in toate directiile.
May fetelor din Bucuresti,treba cu Summitul lui peste prajit e ...nashpa rau!Nu stiu zau ce veti face,dar aglomeratia si securitatea acolo va fi pe voi cat China.
Vroiam sa intreb:ati auzit de concursul "Plus si minus poezie"?Ca aici la Timisoara a avut loc,e o combinatie de exercitii de mate cu romana.Alex a participat la el(locul 1)si azi dimineata l-am lasat la scoala pentru concursul Cangurul.
Ma bucur ca per total sunteti bine toate.Va doresc un week end super si sanatate tuturor!Va pup si ne auzim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
alma spune:
Ana, Diana a participat anul trecut la Concursul ala si a ajuns la faza nationala, la Caransebes. A ramas cu niste amintiri placute de acolo. Anul asta se tine la Galati. In Buzau n-a avut inca loc, saptamana viitoare cred ca va fi, insa cu problemele cu profa de romana, nu cred ca va mai participa.
Felicitari lui Alex!
flower-power spune:
Alma ,pleeeease ,cum ai intrat in posesia rezult la Cangur engl-germ ???? Ca la mine pe site inca nu-s disponibile ,ci doar cele de la franc-span .
Fetele ,aseara am zis ca dau mana cu michiduta ,imaginati-va cu pilota de puf si cu o patura de-aia cu 2 fete care atarna nshpe kile ,tremuram cu tot cu patul .Acum ma simt ca un....pana si bulbul de la radacina firului de par simt ca ma doare 

Mara mami de
Tibi-Mares