Copii de 1995-1998(16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor bolnavioare, muuuuulta sanatate va doresc!

alma, eu as discuta cu profesoara, mai ales ca spui ca o cunosti, i-as spune frumos ce o doare pe Diana si e de inteles. Cum sa faca asa ceva cu copiii, probabil pedagogia i-a intrat pe o ureche si a iesit pe alta. Dar daca spui ca e aproape de pensionare, e posibil sa n-o s-o convingi ca ea greseste. Insa trebuie sa stie ca pe copiii ii deranjeaza si risca sa ramana fara ei la concursurile viitoare, iar daca nu se schimba, eu as apela chiar si la directorul scolii. Nu stiu, de aici de departe e usor de dat sfaturi...tu ce te-ai gandit sa faci?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

fetelor, sunt suparata, "dino" chiar a inghitit toooot!
Si-i scrisesem Mihaelei, Anei, Almei, lui Fl_power.
Acum va spun la toate: Felicitari Dianei-suedeze, Dianei-buzoiene si lui Alex! Numai rezultate ff bune! Ma bucur impreuna cu voi!

ALMA, sie u zic tot asa, ca Mihalea, fiindca am obs. ca intretimp a postat Miahela. Sunt de acord cu ea. Trebuie sa discuti cu prof. sau cu Diana macar. S-o mai incurajezi din nou. Tu stii cel mai bine! Dar eu m-as duce daca as sti ca am un copil competent carauia din nu stiu ce motive ii este stirbita personalitatea si terfelita munca!

fl_power, vroiam numai sa spun ca And. a aflatd e la d-na lui de engl. care era rezultatul la cangurul.

Mergi la inceput

fetelor, sunt suparata, "dino" chiar a inghitit toooot!
Si-i scrisesem Mihaelei, Anei, Almei, lui Fl_power.
Acum va spun la toate: Felicitari Dianei-suedeze, Dianei-buzoiene si lui Alex! Numai rezultate ff bune! Ma bucur impreuna cu voi!

ALMA, si eu zic tot asa, ca Mihaela, fiindca am obs. ca intretimp a postat Mihaela. Sunt de acord cu ea. Trebuie sa discuti cu prof. sau cu Diana macar. S-o mai incurajezi din nou. Tu stii cel mai bine! Dar eu m-as duce daca as sti ca am un copil competent caruia din nu stiu ce motive ii este stirbita personalitatea si terfelita munca!

Fl_power, vroiam numai sa spun ca And. a aflat de la d-na lui de engl. care era rezultatul la cangurul.

pe toatesi sanatateee muulta! (Eu ma simt bn cu norofenul luat! Sunt la serv.)

Mergi la inceput

Asta-i culmea...s-a postat si mesajul necorectat...

Mergi la inceput

Nu inteleg, la capitolul anterior, apare Alma ca si cum ea ar fi postat ultima...

Dragelor, azi se implinsec 5 ani de cand am suportat o interv. chirurg... Interventia ca interventia, dar restul etapelor au fost mai grele (adica sedintele de chimioterapie).
In total de fapt ar fi cam 10 ani, ca imediat dupa ce-am nascut-o pe Ana, am obs. ceva suspect, un ff mic nodul la san. Cum eram prea ocupata cu copiii, abia cand avea Ana 1 an si 8 luni m-am dus si la medic, apoi la medici (ca intretimp se dezvoltase acel nodul). Si atunci am suportat o interventie cu etapele de rigoare ( 3 sedinte de chimioterapie, apoi 25 de radioterapie, apoi iar 6 de chimio...ca nu am suportat sa fac concomitent ambele terapii si trebuia continuitate). Dupa ultima sedinta de chimio, cam dupa un an a aparut din nou un nodul, in acelasi loc. De teama (mare teama), nu m-am mai dus la medic pana in 2003, cand situatia se agravase (cumplit adica). M-am supus spashita operatiei si tratamentului (numai 6 sedinte de data asta) si iata-ma-s!
Pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu,, celor care s-au rugat pt. mine, medicilor si celor dragi! Eii, acum si voua, ca sunteti atat de scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sper ca ai nostri copilasi sa fi facut cat mai bine (felicitari lui Alex).
Foarte bine ca Ana a ramas la preg ,eu continui sa cred ca important este drumul pe care-l parcurgi pt a te prezenta la un concurs, ceea ce acumulezi in etapa respectiva ...Daca mai vin si rezultate ,cu atat mai bine ,altfel , o experienta in plus ...Imp e ca exper sa fie una pozitiva si nu incarcata de reprosuri ...Da ,stiu , cu teoria stam bine...

Miha ,apoi ce sa zic ,ca avea si mare leg ce lb se vorb in Braz cu Engleza ...Si-au mai fost vreo cateva de cult gen...

Fetelor la noi tot rahatul asta cu summit-ul pica numa ' bine ,deoarece Smartul la engl care era pe 2 s-a decalat pe 10 ,abia mai avem extra timp sa ne tragem sufletu dupa Cangur

Alma, join the club ,nu stiu ce te-as putea sfatui ,cand eu insami ma aflu intr-o situatie nu tocmai confortabila cu duamna ,de-am ajuns bag seama sa fac un soi de homeschooling combinat cu trimisul la sc (obligatoriu) pentru relaxare ...Sincer ,nu stiu ce sanse ai avea intr-o abordare directa ,mai mult ca sigur nu va recunoaste ca foloseste un asemenea vocabular (eventual tot ea va fi cea oparita )...Din pacate , ajung din ce in ce mai des la concluzia ca suntem in mare parte o natie de frustrati ,de depresivi , oameni nevoiti sa faca fata mizeriei care nu se mai sfarseste ,lipsiti de educatie intr-o destul de mare masura ,mult prea avizi de a avea si a detine ,decat de a fi ...Daca tu care ai cunoscut-o personal ai acum asemenea revelatii ,ce sanse as fi avut eu ,care mi-a fost descrisa drept o femeie serioasa ,bla ,bla ,bla ...Daca ar fi avut calitate umana ,nu ar fi facut asa ceva ,imi imaginez doar , cum se comporta cu restul daca pe cei mai buni elevi ii gratuleaza astfel...Si ,scuza-ma , o inteleg si pe Diana , daca noi avem pretentii de la ai nostri copii sa ne bucure si sa invete cat mai bine ,trebuie sa avem pretentii si de la noi ...Un copil astfel umilit ,care aude in mod repetat asa ceva isi va diminua respectul de sine ...chiar daca noi le spunem sa nu puna la suflet .E un paradox ,oamenii care ar trebui sa le ofere modele ,ajungi ca parinte ,mai devreme sau mai tarziu , sa-i spui sa-i ignore ,sa-i bagatelizezi...Poate ma intelegeti acum , de ce n-o las pe a noastra duamna sa respire ,nu de alta da sa nu-i vina ceva idei ,preventiv adicatelea , ca de caracterul ei m-am convins de ceva vreme ...Iar daca Diana se decide sa nu se duca (desi ar fi pacat) ,da-o bolnava si gata ,asta e ...Sau poate gresesc eu ,desi n-as prea crede .Iata , unii sunt prea relaxati (pana la nesimtire as zice )iar altii prea disperati si lipsiti de metoda ...
Almaaasi te rog ,raspunde-mi cu rezultatele

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho draga mea, prin ce ti-a fost dat sa treci...a uimitor cand citesc despre asa ceva, nu sunt multe cazuri pe care sa le stiu. Cuvintele sunt de prisos . Multe multe aniversari din acestea!

Mara tu cum te mai simti?
Ca intotdeauna stii sa pui punctul pe I!

Ana-Maria felicitari lui Alex si succes mai departe! Sa inteleg ca merge la faza nationala la concursul "Plus si minus poezie"?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Io mi-s cazuta la datorie ,am niste ochi in cap ,injectati si restu ,de parca am vazut lupu .Mi-e frica sa mai iau iar coldrex max grip ,ca ieri dupa asta m-a luat cu zgaltaiala .Il astept intai pe Adi , ca daca m-apuca iar macar sa nu fiu singura cu TB

Agho ,sper ca stii ca esti o Invingatoare ! Cuvintele chiar ca nu mai au rost

Rugati-va pt mine sa nu-i dau si lui TB

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Agho, am fost socata cand am citit prin ce-ai trecut... chiar m-am mai uitat o data sa vad daca esti chiar tu! Felicitari pentru ca ai invins boala si multa sanatate de-acum inainte!

Mara, rezultatele la Cangurul s-au afisat la scoala, si eu am tot urmarit pe site, dar nu s-au afisat inca.
Sa stii ca azi n-am lasat-o pe Diana la scoala, am spus ca mergem la doctor, era de-a dreptul terifiata. Dar la olimpiada vrea sa mearga maine. Pana la urma tot dragostea pentru materie cred ca va invinge. Ma doare ca sufera si nu stiu cum sa-i explic ca unii dascali sunt mai apropiati de sufletul lor decat ceilalti, de ce diferenta asta.

Sanatate fetelor bolnave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

V-am citi pe diagonala ca deh timpul limitat.

Sanca alea nu erau fete erau tzatzele echipei,doi gemeni din echipa mica care au o gura maaaare cat China si pe teren toaca mai mult decat joaca,eu i-as zice lui ta-su sa-i faca antrenori ca taaare buni sunt la dat indicatzii.Dar sunt si echipe de fete,le-am vazut in campionatul de anul trecut si tare bune au fost,au cam dat de pamant cu baietzii.

Mai dar pe aci bate rau vantul gripei,vad ca una cate una cadetzi la datorie,nu-i corect.

Agho si Mara
pozele cu platouri pt care mi-am luat papara (si de la altii)fusesera puse pe post de idei de prezentare,fara intentia de a trezi pofte,dar ca sa va consolez,eu care le-am facut si n-am mancat ca deh am de dat jos serios,am dat 10 kg si mai am 10 asa ca i-a ganditi-va mie cum mi-a fost .

Alma eu zic ca trebuie sa discuti "prieteneste" cu dna profesoara si sa-i spui ce e in sufletul fetitei,nu lasa lucrurile asa caci cea mica o sa creada ca nu esti in stare sa o aperi eu cel putin asa cred,nu merita sa fie terorizata pt ca ce pt ca a avut proasta inspiratie sa invete mai bine si sa doreasca sa faca mai mult?!Adica dna a transmis urmatorul mesaj :voi cei care participati la olimpiada iaca ce va frec eu ridichea si ceilalti care s-au multumit sa participe doar la cursuri uite ce linistiti stau ei pe fundu lor.hai ca m-a enervat cocoana.Eu zic sa discuti cat mai diplomat cu ea dar sa discuti.

Mai dar ce rezultate frumoase au copiii astia pai hai sa bag si eu ,saptamana asta un 10 la romana,unul la istorie,eeee asa parca mai vine si baiatul meu d-acasa.

Ieri mi-am iesit din fire la sedintza pe scoala dar va povestesc maine cum m-am trezit eu urland si tremurand de nervi

Va pup pe toate si va doresc muuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput