Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)
Raspunsuri - Pagina 4
andy.p spune:
M-am intors si eu din oras.In Oradea e o vreme suuper soare,frumos.Sa te tot plimbi.La epilat nu a fost chiar asa groaznic cum m-am asteptat,bine nu m-am pilat inghinal ca de obicei.
Eu n-am nici o pofta .N-am manancat nici o gura de carne de cand sunt insarcinata .Nici nu o pot vedea.Stiti ce a fost ciudat?? Mi-a trebuit slanina prajita.Asta a fost singura pofta.Eu nu mananc niciodata slanina ,dar acuma mi-a trebuit.
laura si andy
a-rose spune:
fetelor, eu nu poftesc decat cartofi prajiti si struguri. in rest m-am saturat de lapte, suc de portocale, pe care le consumam la inceputul sarcinii. bobocii au fost hraniti doar de vreo 2 ori pentru ca in rest... stau cu greatza in gat, am niste arsuri aproape permanente si nu mai suport carnea decat sub forma de chiftele.
rose
freshanana spune:
kid felicitari pt caruciorul roz. sa fie sanatoasa si sa creasca mare
15+
puiutz
pui
Codruta27 spune:
Nocom, si eu vreau tot unul roooozz! Va rog, fac o rezervare!
Bine, bine, poate sa fie si albastru, dar sa stim si noi!
11+
Bebe mic
a-rose spune:
Kid2003,
sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa ! cu atatea fetite, parca imi doresc acum si eu... nu ma pot hotara daca vreau baiat sau fata. oricum, sanatosi sa fie
12+
rose
Delphinas spune:
kid mii de felicitari pt bebelina. sa-ti traiasca si sa va bucurati multi ani de acum in colo de ea.
poze
7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute
felicic76 spune:
kid sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa si mancacioasa!Stiu ca fetitele sunt cele mai bune, dar eu fac rezervare la
(la cat roz am cumparat pentru nepotele simt nevoia de bleu pentru mine)
7+
aluna
foto
a-rose spune:
fete, cand apare cate un bb nou la orizont, ma simt ca o ursitoare, imi vine sa incep cu urari de tot felul...sa fie sanatos, sa fie o mandrete de copil,sa ai parte de el, sa te faca mandra, sa te iubeasca toata viata, etc...
acum m-am decis : vreau si eu roz...
rose
Delphinas spune:
daca mai stau mult in scaunul asta simt ca o sa adorm aici, asa ca mai bine plec eu la casa cui ma are.
azi e ziua nasei mele asa ca cel mai sigur ne vom vedea si auzi maine. o zi buna tuturor.
poze
7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute