Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)
Raspunsuri - Pagina 3
anca81 spune:
Ilia, imi pare rau ca ai avut probleme si ma bucur ca acum esti bine. Norocul meu a fost ca nu am avut nici un hematom, chiar imi apare pe ecografia facuta dupa episodul critic "fara hematom decidual".
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Puiutzul nostru
14+
anis spune:
Eu n-am avut greturi la nici o sarcina...doar acum am chestia aia seara ..si pofta de carne..atat e diferenta...aa si acum nu am arsuri..la celelalte am avut arsuri masive pana in luna a 5-a
*** AniS ** 8+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anca81 spune:
Anis, arsuri am si eu la greu mai ales noaptea si ma simt foarte balonataseara. As vrea sa am si eu pofta da carnitza, ca de abia mananc cate un amarat de piept de pui la 2 saptamani.
Puiutzul nostru
14+
Codruta27 spune:
Fetelor, si mie mi-o o foameeee de lup. Tocmai am mancat un sandvis, biscuiti, un mar o portocala, si mi-e foameeee!!!
Nu e bine deloc, deloc!
11+
Bebe mic
anca81 spune:
Codruta, si eu sunt moarta de foame. N-am mai mancat nimic de dimineatza. Si neaparat trebuie sa fac cumparaturi azi, frigi nostru e gol golutz
Aaaaa, de fapt azi merg la mama, e ziua ei si sigur gasesc ceva bun de papa. Yammmmy!
Puiutzul nostru
14+
Delphinas spune:
eu credeam ca sunt singura care accese de foame. si eu am papat dimineata un pic, apoi am papat o casa buna, un mar, o potricala, un sandwich mic. dar am observat ieri am uitat sa-mi iau elevitul dimineata si m-am comportat chiar foarte bine cu mancarea la serviciu. nu stiu ce o sa ma fac.
poze
7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute
kid2003 spune:
Fetelor, nu va puneti bazele in mine ca echilibrez balanta, pentru ca tot cu defilez la toamna. Nici o sansa sa se schimbe, nenea Iosup ne-a aratat o pasarica in 4D...asta e, umplu casa de fete
In voi pun baza sa echilibrati balanta! Va astept cu rezultate.
In rest fetita mea e in grafic, totul e perfect...
Nerantula, ne luam de mana. Sper ca saptamana viitoare sa vina cu mai multe carucioare bleu.
Eu nu sunt decisa unde am sa nasc. Data trecuta am nascut la Elias, acum as incerca un Euroclinic...dar e cam nashpa cu factura. A nascut o cunostinta acolo la inceputul lui martie, cezariana si a stat mai mult in spital (de marti pana sambata). Erau sa lesine cand au vazut factura 114 milioane, mare diferenta de ce scrie pe site.
Plus o mie si ceva de euro celulele stem...nu stiu ce o sa fac...
La Elias nu pot spune ca e groaznic. Oricum data trecuta am stat doar 2 nopti si nu pot spune ca e un capat de tara...adica nu e jalnic, neonatologia e f curata si frumos aranjata, sala de nasteri e super noua (e comuna cu maternitatea CMU, ca ei au renovat-o). Deci ma mai gandesc pana in septembrie. La Medlife nu pot sa merg pentru ca nu ma lasa sa imi aduc medicul.
bb2
andreutac spune:
Eu pana acum n-am avut deloc pofte, nu pot sa vad in fata ochilor carnea, mai ales sub forma de friptura. Din cand in cand mai manac un mezel si poftesc la castraveciori murati sau ciocolata de casa.
La primul ctrl dr. mi-a indicat Elevit pe care l-am luat 3-4 zile si aveam o foame de lup, de nu ma puteam satura. Am renuntat la el avand in vedere faptul ca toate analizele mi-au iesit bune si mananc numai mancare sanatoasa: fructe multe, legume, branzeturi, lactate.
Andreea
10+
Codruta27 spune:
Kiddo, sa fie sanatoasa bebelina, si norocoasa, si frumoasa, si....tot ce e mai bine si mai frumos pentru ea!
11+
Bebe mic
Nocom spune:
FELICITARI KID!!!!!! Sa ai o bebelina frumoasa si sanatoasa!!!!
Dar va rog mai usor cu ca vreau sa mai ramana si pentru mine unul!!!!
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png