Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

M-am intors si eu din oras.In Oradea e o vreme suuper soare,frumos.Sa te tot plimbi.La epilat nu a fost chiar asa groaznic cum m-am asteptat,bine nu m-am pilat inghinal ca de obicei.
Eu n-am nici o pofta .N-am manancat nici o gura de carne de cand sunt insarcinata .Nici nu o pot vedea.Stiti ce a fost ciudat?? Mi-a trebuit slanina prajita.Asta a fost singura pofta.Eu nu mananc niciodata slanina ,dar acuma mi-a trebuit.

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

kid 2003felicitari pentru printzesa.Sa creasca mare si frumoasa
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

fetelor, eu nu poftesc decat cartofi prajiti si struguri. in rest m-am saturat de lapte, suc de portocale, pe care le consumam la inceputul sarcinii. bobocii au fost hraniti doar de vreo 2 ori pentru ca in rest... stau cu greatza in gat, am niste arsuri aproape permanente si nu mai suport carnea decat sub forma de chiftele.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

kid felicitari pt caruciorul roz. sa fie sanatoasa si sa creasca mare

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nocom, si eu vreau tot unul roooozz! Va rog, fac o rezervare!

Bine, bine, poate sa fie si albastru, dar sa stim si noi!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Kid2003,
sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa ! cu atatea fetite, parca imi doresc acum si eu... nu ma pot hotara daca vreau baiat sau fata. oricum, sanatosi sa fie

12+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kid mii de felicitari pt bebelina. sa-ti traiasca si sa va bucurati multi ani de acum in colo de ea.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

kid sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa si mancacioasa!Stiu ca fetitele sunt cele mai bune, dar eu fac rezervare la

(la cat roz am cumparat pentru nepotele simt nevoia de bleu pentru mine)

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

fete, cand apare cate un bb nou la orizont, ma simt ca o ursitoare, imi vine sa incep cu urari de tot felul...sa fie sanatos, sa fie o mandrete de copil,sa ai parte de el, sa te faca mandra, sa te iubeasca toata viata, etc...

acum m-am decis : vreau si eu roz...

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

daca mai stau mult in scaunul asta simt ca o sa adorm aici, asa ca mai bine plec eu la casa cui ma are.
azi e ziua nasei mele asa ca cel mai sigur ne vom vedea si auzi maine. o zi buna tuturor.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput