Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

stiu ca una dintre voi si-a luat aparat de ascultat inima lui bb
eu am gasit asta pe net : http://www.bebe-strumf.ro/produse/aparat-de-ascultat-zgomotele-fetale-set-cadou-bebe-sounds/
o fi bun la ceva?

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

stiu ca scap de ele, chiar inainte sa simt miscarile. dar deocamdata nu pot minca decit anumite lucruri si din alea cite putin.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

freshanana din ala e peste tot, numai ca mai cauta. ala e cam scump.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello burticoase!
Mi-am facut si eu aparitia!
Am vazut ca vorbeati de carat ,si eu am carat o ditamai oala cu ciorba de loboda prin bucatarie dupa care m-au apucat fricile....dar am citit ca nu e chiar asa grav.nu?????
Legat de bataile inimii sincer vreuna dintre noi a avut mai putin de 150-155 de batai pe minut?eu nu-mi aduc aminte asta ce inseamna ca avem toate fetite,nu cred ca are legatura sincer,dar uite marti cand merg la eco il intreb pe dr daca e adevarat.
Nu stiu cine intreba de lysteria,la mine pa analiza nu scrie decat negativ,nue data nici o valoare deci nu stiu exact ce valoare mi-au gasit aia in sange.Dar analiza asta trebuie repetata de mai multe ori pe parcusrsul sarcinii sau o facem o data si gata??????Cine nu are anticorpi la toxoplasmoza sa aiba grija ca din 8-12 saptamani sa o repete!

Va pup pe toate!
Succes la eco celor care merg azi JUly si Codruta nu???!!!!!!Va asteptam cu vesti superbune!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

July bafta la eco, fac si eu galerie pentru ! Codruta bafta si tie, asteptam vesti bune de la toate fetele care merg azi la eco.
Felicitari Eva pentru ambitie!!
Multumim de sfaturile bune kid, eu fiind la prima sarcina chiar nu stiu de unde sa incep cu shoppingul pt bebe, e o idee buna sa impartim sarcinile familionului. Oricum pana pe la 30 saptamani sper sa rezist si sa nu iau nimic, din superstitie.
Codruta si mie mi-a iesit la fel lysteria si doctorul a zis ca e f bine.
Freshanana mie mi-a spus dr sa nu ridic nimic mai greu de 1-2kg dar asta cred pt ca aveam sangerari, oricum mai bine incearca sa te menajezi. Vreau si eu flori asa multe si frumoase! De-abia astept sa imi revin si sa ies in curte sa ma apuc de gradinarit, e primul an in care sper sa am si eu flori frumoase, ca anul trecut cand ne-am mutat la curte au sarit cainii garduletul de la gradina si mi-au distrus tot. Anul asta am pus alt gard mai inalt si mai solid, doar sa fiu eu in stare sa "gradinaresc" ca sotul saracu nu mai are timp de nimic.
Fetelor vorbiti de mancare si eu sunt asa suparata ca as manca numai salate verzi si fructe si nici nu pot sa ma apropii de ele din cauza stomacului..cu chiu cu vai am reusit sa mananc 2 mere ca nu mai puteam de pofta dar bineinteles ca n-au vrut sa ramana la mine.

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Mai mai ce albinute harnicute
Mai bag si eu un ochi si iar va gasesc cu 5 pagini mai incolo.
Freshanana eu sunt la prima sarcina, nu stiu cate kilograme o sa iau dar sincer mai bine ma apuc dupa aia si tin un regim draconic decat sa ma strofoc acum sa nu mananc aia si aia ca ma ingras. Nu mananc decat cat imi trebuie oricum doctorita mi-a dat vitamine cu acid folic si fier (au un gust oribil)si de la alea stiu sigur ca o sa pun pe mine cat cuprinde. Ata ete cu vointa dupa aia le dam jos dar nici sa fac foamea sincer sau sa imi reprim vreo pofta nu am chef. Fetelor pana la urma asta e singura perioada din viata noastra in care n-ar trebui sa ne numaram caloriile o sa avem timp destul dupa aia nu credeti? Acum nu zic ca ar trebui sa bagam la greu dar nici sa nu papam ce vrem.
Delphinas te inteleg cu somnicu`, eu astazi sunt acasica dar am de lucru la calc o gramada parca vad ca peste o ora ma duc sa trag pe dreapta un pic.
Pupi
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andreea_and mi-ai facut pofta si am mancat si eu 2 mere yummy
eu le pastrez la mine, nu le dau
imi pare rau ca merele tale nu au vrut sa ramana la tine

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, multumesc inca o data pentru galerie!!!

Musette, nu mai trebuie repetat nimic daca e negativ. se repeta am inteles de la 1/160 in sus. Aflu mai multe amanunte diseara si vi le impartasesc.

Va multumesc si pentru raspunsurile legate de lysteria. Off, depasim noi si perioada asta. Acum-acum incepem sa vorbim despre meciurile din burtica!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

Am o rugaminte,dati-mi un sfat:
- de la serviciu,mi se cere sa duc scrisoare medicala cum ca nu ma mai duc pana nu nasc (pt a putea angaja pe cineva temporar in locul meu)
- ginecologul,mi-a dat o scrisoare in care spune,ca am nevoie de repaus,dar nimic de faptul ca ma tine acasa pana nasc (am un hematom,care s-a marit,fata de luna trecuta)
- dr-ita de familie,a zis ca n-a mai auzit,ce mi se cere mie la serviciu,ca nimeni nu-mi garanteaza sarcina...
Intrebarea mea e: cum sa impac si servicul si sa stau si eu linistita,ca nu ma mai suna de la servici zilnic,sa-mi ceara diverse acte doveditoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, fete cucuiete.

July, ... intelegi tu.

Codruta, multa bafta la eco sa-ti vezi beblusul zburdalnic si sanatos

aly_c20 si moniquecibo bine ati venit! Scrieti repede 12 mesaje pentru a putea posta fara sa fiti moderate. Alfel mesajele va apar mai greu si pot trece neobservate. Va invit, de asemenea sa postati si datele voastre pentru putea fi trecute pe prima pagina, alaturi de celelalte .

kristin
nushulica

pentru listutza frumoasa, si pentru voi.

Pup si celelalte . Noi am fost astazi de dimineata la Cantacuzino sa lasam proba pentru urocultura (o repetam).

Trebuia sa-mi ia proba si pt secretie vaginala dar se pare ca vineri nu se recolteaza (aviz amatoarelor).

Voi ce stiti despre examenul secretiei de col? Se face la gravidute? In ce perioada?

13+

Bebe mic

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput