Mamici norocoase de sept-oct 2008(25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Voi la cat timp va repetati analiza de urina??O faceti numai daca simtiti ca ceva nu e in regula sau asa de verificare?Ca eu mi-am facut o singura data de cand sunt insarcinata, si nu m-am gandit sa mi-o fac iar.
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

freshanana, nasol cu vitaminele! eu cred ca de aia maninci atit, daca ti se pare ca maninci mai mult ca inainte. eu nu mai iau vitamine cit oi trai....

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

andy.p tocmai ce mi-au iesit narcisele si zambilele si niste frezii mici fara miros. lalele sunt imbobocite si ghioceii tocmai ce se trecusera. mai tbuie sa iasa zambile si narcise si muscari. si imi parea rau de ele
cred ca azi o sa stau mai mult in pat . deja simt o durere de burta. incredibil acum e soare. eu am scos florile afara de acum vreo luna (aici in cta a fost cald pana acum). ploaia daca nu era cu piatra nu ma deranja, dar piatra mi-a mai distrus anul trecut florile.
analizele de urina vreau sa le repet la bucuresti pt ca aici in cta nu am incredere nici in synevo. desi am pbleme cu rinichii niciodata nu mi-a iesit nimik la analizele de la ei.

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

ilia eu la prima sarcina am luat 25 kg. cum am aflat atunci ca sunt gravida cum am inceput sa bag in mine.
am zis ca acum sunt mai inteleapta (mai ales ca abia am slabit 15 kg in decurs de 8 luni). dar nu ma pot opri din mancat. macar nu mai am pofte.
nuj daca foamea are sau nu legatura vitaminele pt ca mai uit de ele si nu le iau zilnic si tot am pofta de mancare. azi de ex vine sor-mea in vizita si a cerut varza cu ciolan, fasole cu ciolan . si vreau sa fac un chec. si cum sa stau sa ma uit la ei cum mananca si eu sa mananc doar salata ??? voi ati putea ?

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Freshanana, oficial ziceau ca dureaza 14 zile lucratoare, dar eu am rezultatul dupa 3 zile!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

freshanana mamicule ai mare grija cu caratul asta. si eu am ridicat ieri o legatura de saci si am resimtit-o mai tarziu sa stii. mare grija

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ce de flori!!Super!Asa cred si eu ca ti la facea praf piatra,si eu am patit-o intr-un an.Acuma stai in pat si nu te mai obosi.Va fi bine.
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

freshanana, la cit imi e de greata nici nu m-as uita la ei, as iesi din camera
am luat si eu Materna dupa ce am nascut ca - sanchi, sa am lapte! Rezultatul e ca pus pe mine 8 kg intr-o luna. De aia am zis ca nu mai iau ever.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iar ma ia cu somn de la vremea asta. vreau acasa sa fac nanitza.
de mica a trebuit sa iau un tratament pt ochi pe langa care erau si vitamine siam pus frate draga pe mine ceva de speriat. v-am mai zis, alaltaieri am uit sa-mi iau elevitul dimineata si nu prea mi-a fost foame. azi la fel, dar nu pot sa razbat cu foamea. degeaba bag eu numai potricale si un casa buna, mazarica mea vrea ceva mai consistent.
sotul mi-a zis sa nu ma uit ca o sa ma ingras, el ma iubeste oricum. dar faza e ca nu ma suport eu apoi. deja ca dupa ce mi-am satisfacut toate poftele culinare s-a format un burtoi de cea mai mare frumusete. dar stiu ca am vointa si pot da jos sanatos. am slabit intr-o vara 16 kg in 4 luni, deci am putut si am mancat sanatos.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

ilia imi pare rau si pt tn si pt toate fetele care au greturi. asteptati miscarile lui bb si poate dupa intr-adevar scapati de ele.
dar eu nu pot sa rezist la fasolica...ce sa fac ?

15+

puiutz
pui

Mergi la inceput