Gravidute & Mamici de IASI (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Simo nu a fost frig?
oareshcum...da daca n-o inghetat asta iarna.....
Simo
mami de Matei
aeperju spune:
Poze recente
Foto Ralu[/b]
Ufff! AM ajuns abia la jumatatea perioadei. Oricum nu ma gandesc acum la asta ci ca tre sa-mi imbratiez sotul peste cateva ore...yupiiiiii!
Emma
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
La ce aspir? La o zi linistita, in care sa nu fac treaba.
Adica una din aia in care te trezesti la 9. Bei linistita cafeaua timp in care mai rasfoiesti o carte. Apoi faci un dush luuuung. Si ai timp sa te ungi cu toate alifiile: sampoane, balsamuri, crema de corp, crema de calcai, crema de fata, de maini...Te imbraci cu o fustita scurta (ca la 45 de kg merge), un top finutz si iesi diN casa pe la 12. (se intelege, cursurile de dimineata le-ai sarit, oricum erau plictisitoare)
La 1 esti la facultate. Ai un seminar, dar si o gashca de prieteni care merg in CUI la o bere. Decizia nu e grea. Pe la 5 ramai doar cu prietenii apropiati si stati pe o banca in Copou, ca trebuie sa faci planuri pentru expeditia din vara, din Apuseni. La 7 incepe spectacolul la teatru. Ai invitatie (avantaj tu ca ai coleg fiu de actrita) si l-ai chemat pe EL. Mergeti impreuna si timid va tineti de mana in timp ce Coseru are un monolog despre iubire. Dupa, merge un pahar de vin in barul actorilor, acolo, in subsolul Teatrului. Si iar vorbiti despre toate. Tzigarile doar va tin companie. Pe la 11 chemi un taxi. Te duce acasa...sa meditezi la inca O ZI LINISTITA DE MARTIE
O adevarata visatoare.

Daca ai sa gasesti vreodata solutia pentru ziua asta minunata de martie,platesc gras pentru ea.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Aseara, cand i-am zis lu' Miha ca ma duc direct la ea acasa cand face ceva bun, a dat bir cu fugitii......
Am fugit sa pregatesc ceva bun pentru tine.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
ralu eu am o pila dar nu la rutiera, ci in trusa de unghii!!! ha ha ha, ce veche e poanta!!!!
Razi si tu de poanta ta! 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ella10
Si ca sa nu va mai zic cite nopti albe am avut,caci Biancuta mea noaptea se trezeste cam de trei ori si sta treaza,dupa ce papa sta treaza,nu stiu cum sa fac sa doarma noaptea si ziua sa stea treaza.
Incet incet isi va forma si programul. Singura! Tu nu prea ai ce sa-i faci,decat sa-i formezi un ritual de la care sa nu va abateti chiar daca arde.
ella10 spune:
Miha cum adica?cum sa-i fac eu un ritual?sunt cam
nu prea inteleg.
De ex azi mi-a dormit si-mi doarme foarte bine, cred ca la noapte eu o sa dorm si ea o sa aiba grija de mine
(as vrea eu)siur ne asteapta o noapte albaaaaaaaaaa
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
cea mica a contribuit si ea..are o energie in ea, e in continua miscare si cand suge..ziua nu mai doarme aproape deloc..si nu vrea decat sa stai cu ea in brate sau sa ii canti, sa te joci cu ea..
Nu dispera...asa-i pana la capat...