Gravidute & Mamici de IASI (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna fetelor! Vad ca toata lumea are o stare nasoala zilele astea.....o fi astenia de primavara?
Kriss parca mi-ai citit gandurile......si eu traiesc aceeasi poveste ca si tine....si sotul meu ajunge tarziu acasa, in cel mai fericit caz pe la ora 20 si e rupt dupa o zi intreaga de munca. eu sunt singura toata ziua si abia daca apuc sa mananc pe la ora 14, de curat nu mai zic ca nu am timp, doar daca mai vine mama soacra sa stea cu fata ca sa mai apuc sa mai fac si eu ceva prin casa.....de plans nu am cui sa ma plang ca nu ma crede nimeni ...toata lumea zice ca am o fata f. cuminte ( cand vine cineva in vizita la noi zici ca-i bibelou ce cuminte e ) .
Si eu abia astept sa incep munca. eram obisnuita sa fiu toata ziua plecata la facultate sau la servici si ajungeam seara tarziu acasa.....si acum ca stau numai acasa cu fata este o schimbare majora pt mine.asta nu inseamna ca nu-mi iubesc copilul ci doar ca am nevoie macar de cateva minute si pt mine.....dar ma imbarbatez singura si merg mai departe...cel mai important lucru acum e sa fie sanatoasa fetita.
na, ca m-am descarcat si eu putin

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

bine ai venit mihamish si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Slaba miscarea azi pe aici. Ati plecat deja in week-end?

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici? sau ati plecat la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mai sunt eu pe aici, am noroc caci imi doarme puiul, tocmai ce am hranit-o si acum doarme.asa mai am si eu timp sa ma forumescMa mir ca doarme caci de obicei sta treaza si eu trebuie sa-i tin companie

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Irina cred ca e ora somnului la copilasi! Al meu doarme bine de ceva timp!
Kriss, Daniela, Ella si eu patesc ca voi! Cred ca toate trecem prin starile astea! Ce sa facem?! Mergem inainte! Cand il vad pe David cat de multa nevoie are de mine, uit de tot greul!
Ralu multumesc!
Mihamish bun venit! Sarcina usoara! Scrie-ne repede primele 10 mesaje, sa scapi de moderare! Asteptam sa ne povestesti despre tine si bebelusul tau!
Fetele ati mai mmers in Copou pe vremea asta? Mie mi se pare rece si urat!
Monica cum e bolnaviorul? Mai poti?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ella ce "pozne" face Bianca?
Ai laptic?
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Alynta eu nu alaptez, am pierdut lapticul;dupa ce am nascut am "cazut" in depresie post-natala si din cauza asta am pierdut laptele,eu Biancai ii dau lapte praf.
Bianca in afara de faptul ca se trezeste noaptea si nu mai vrea sa doarma,nu face mari "pozne".

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

eu am fost in copou. de fapt ma dusesem sa spun ca nu mai vin ...m-am intalnit cu kriss si Ale si am facut 2 ture de parc.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Simo nu a fost frig?

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput