Gravidute & Mamici de IASI (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Merg si eu la nani.Si tot fara bere.

Noapte fructuoasa!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu nu am somn...
asa ca ma apuc de vazut filme...
NOAPTE BUNA!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Iar m-am trezit inainte de 7 la alaptat si n-am mai putut adormi.
Aseara eram asa obosita ca am adormit devreme.Asa e la sfirsit de saptamina.
Abia astept sa terminam cu varicela si poate Andrei nu mai face.Azi as vrea sa-l scot afara dar cum? Daca ne vede Vlad face scandal.Au o saptamina mititeii de cind n-au iesit din casa.
Pe Vlad il voi tine 10 zile in casa.Eu cred ca-i suficient ,bubitele sunt majoritatea uscate.

In rest,azi as face si eu ceva dulce ca tare va vad bucatarese si eu fac doar mincare.Sa vad cum reusesc caci sotzul e la scoala si apoi are o meditatie.

Lacramioara tare urit ce ti s-a intimplat.Te poti astepta la orice.Bine ca iese mama la pensie cind va incepe Vlad scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Monica - multumim de cafea.
Aici ploua e asa de urat, as vrea sa fac si eu ceva bun ca de plimbat nu e , ma gandesc la un chec,daca as avea si fructe...

Fetelor ce ati mai baut aseara

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La un chec ma gindeam si eu .Ar fi cel mai simplu.
Nu stiu ce are Vlad cu Andrei azi ,cum il prinde cum il bate.Ma doare capul de nu mai pot.Nu stiu ce sa-i mai fac si cum sa-i mai explic ca nu-i frumos.Zice ca nu e bine si frumos bataie si tot il bate,ca plinge,ca ride,ca-i ia vre-o jucarie.
Nu stiu de ce atita violenta ca doar nu suntem o familie de batausi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! vin si eu la cafea!

off monica, asa face si denisa, de exemplu ieri a impins-o pe raisa ca nu vroia sa se joace de-a catelul!!! si mai ales ca baietii tai n-au mai iesit afara sa se "descreiereze"(asa zic eu la aerisit creierul!!!).... e de inteles sa fie stresati si stresanti!!!!

michelle daca iti aduc fructe imi dai si mie juma' de chec??

am uitat sa va zic...aseara cand le faceam baie, raisa a facut kk in cada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

Fetelor eu acum am iesit din, m-am cremuit bine, mi-am aplicat o masca...sunt tare relaxata, nu m-am mai simtit asa de cateva saptamani. Am lasat fata cu tati, dupa indelungi rugaminti, si m-am dus direct in baie. Cand ies cu masca pe fata a sarit speriat.ca ce am patit pe fata...pai rabda baba la frumusete, zic eu, la care el bineinteles imi zice ca eu sunt frumoasa oricum nu-mi trebuie masca.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Credeam ca numai eu trebuie sa-mi cer voie sa merg sa fac un dush. ("Vrei, te rog frumos, sa stai tu cu Victor cat fac eu un dush. Promit sa nu stau mult. Etc")

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nonna 10 zile e suficient. Eu l-am tinut 14. Dar te orientezi dupa cum arata bubitele.

P.S. Sa stiti ca eu ma uit la toate pozele, le admir, numai ca nu scriu despre asta. Nu degeaba se spune de moldovence ca-s frumoase, uitati ce copii facem

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, multam de cafea.
Eu am pus ibricul cu apa dimineata, am pus zahar atat cat stiu eu ca-mi trebuie si cand sa pun cafea...Ups! Nu mai aveam. Oare de asta am starea asta nashpa?! Ieri nu am apucat sa-mi fac shmotrul de vineri - cu drumuri pe la medici si farmacii - si azi nu am nici un chef. Si se cere. Ca sa nu mai zic de bucatareala!
Victor mai e putin ragusit. Nu prea sta la aerosoli. Si a dormit de dimineata fix un sfert de ora.

Nonna, Diana, e normal ca fratii mai mari sa-si manifeste frustrarea intr-un fel sau altul. Stefan il iubeste mult pe Victor si se poarta fff frumos cu el, dar in schimb se manifesta altfel. Efectiv cerseste atentie, pe toate caile. Si bune si rele.

Fug, poate mai reusesc sa-l adorm

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ce faceti pe vremea asta??? smotruiala!!! bucatareala!!!

zgatiile mele vor afara!!!

Mergi la inceput