Gravidute & Mamici de IASI (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

eu am luat celebrex- sunt destul de tari, in sensul ca nici macar o gura de bere nu e indicata!!!! si au fost bune...dar parca eram drogata! si mi-era somn tot timpul!!!
mi-a mai dat dr ceva dar nu mai tin minte cum se cheama...

da, , eu si-asa nu-s in toate mintile...
daca mai iau si de astea care sa ma adoarma in timp ce merg pe strada, e clar... la balamuc cu mine...
in seara asta, de furie, am baut 1 doza jumate de bere, na!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ce e aia CM?
eu am zis amorteala ca nu stiu cum sa exprim exact ce simt... oricum dimineata imi ia ceva timp sa ma dau jos din pat

cu programul de munca...banuiesc ca depinde de ce fel de munci presteaza fiecare!!!! o concluzie la care am ajuns e ca...daca esti angajat undeva ai un program fix, pe cand daca lucrezi pt tine....
edit: vineri si sambata vine devreme acasa...de fapt sambata e ziua libera!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ralu,io zis sa bei si jumatatea cealalta,sa nu umbli cu jumatati de masura.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ralu,io zis sa bei si jumatatea cealalta,sa nu umbli cu jumatati de masura.

sa va zic faza cu berea?
am luat noi din Carrefour, acum o saptamana si ceva, o cutie de bere, despre care frate-meu imi spusese ca e cu gust de lamaie si ca e tare buna...
al meu sot, gata, i s-a pus pata, cum a vazut-o, a si luat-o...
evident ca numai 1 cutie prima data, sa vedem cum e...
ajunsi acasa, mi-a pus si mie in pahar, cam 1/2 de pahar... dintr-un foc am dat-o pe gat... nici nu stiu cum... Concluzia mea de atunci a fost ca e un fel de sampanie mai dulce. Gust de bere n-am simtit aproape deloc. Deci: buna si... as mai bea...
Bun, de o saptamana cautam disperati bere de asta. In Billa nu era. In Kaufland nu era. Pe la niciun magazin de cartier n-am gasit.
Asa ca ne-am dus iar in Carrefour, in seara asta, sa ne luam... bere de aia... Niste nebuni, ca doar oamenii normali nu fac asa ceva...
Si sotul a zis sa luam 4 cutii... Eu nu, mai ia. A mai adus 2. Zic nu, mai du-te... Si am luat 8 cutii.
Cu gandul la bere, am ajuns acasa si am facut o pizza rapida. Adica 2 tavi in final...
Si da-i cu pizza, da-i cu bere... Am terminat 1 cutie fiecare. EU am mai vrut. Mi-a mai desfacut o cutie. Mi-am pus in pahar cam jumate de cutie. Si cand sa mai pun... n-am mai putut sa beau... Am simtit asa, deodata, ca mi se lasa pleoapele si se lasa, si se lasa... Am crezut ca ajung sa le culeg de pe jos...
Buna berea, n-am ce zice... Nu vedeti acum ce in forma sunt? Cred ca mi-a amortit si spatele, ca nu mai simt nimic?
Asa ca am trecut la barfa pe forum... am prins forta...
Restul din cea de-a doua cutie, a baut sotul... asa ca, Miha, nu mai am ce sa termin...
Oare sa deschid alta?

Foto Ralu

Mergi la inceput

cum se cheama berea asta? mie nu-mi place berea, dar daca asta are gust de sampanie!!!! ma reprofilez si eu, mai las secarica si saniuta pt altii!!!

Mergi la inceput

miha ai cazut dupa canapea?
celia?
gata?
stingerea?

Mergi la inceput

Redd's...
uite aici: www.iqads.ro/clipul_publicitar_1525/redd_s_joy_of_life.html" target="_blank">Bere
si aici
Mai, acum poate ea nu o fi avand gust de sampanie. Da' eu asa am asociat-o imediat... Si in seara asta am ramas la aceeasi parere...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Beyyy...ia nu ma 'nervati ca acus ma'c sa beau si eu o bere cu tequilla. Ce lamaie draga?Lamaia e pentru limonada!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

eu gata...imi iau directia pat... cu sau fara bere!!!

si somn usor!

Mergi la inceput

eu nu'sh daca are gust de lamaie... ca mie nu mi s-a parut...
eu in afara de gust de sampanie... n-am simtit altceva...
a... ba da, ochii care picau...

Foto Ralu

Mergi la inceput