Gravidute & Mamici de IASI (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Fetelor eu acum am iesit din, m-am cremuit bine, mi-am aplicat o masca...sunt tare relaxata, nu m-am mai simtit asa de cateva saptamani. Am lasat fata cu tati, dupa indelungi rugaminti, si m-am dus direct in baie. Cand ies cu masca pe fata a sarit speriat.ca ce am patit pe fata...pai rabda baba la frumusete, zic eu, la care el bineinteles imi zice ca eu sunt frumoasa oricum nu-mi trebuie masca.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Vai Lacramioara ce sperietura....i-am povestit si sotului ce-ai patit si ne crucim amandoi ........eu sunt ingrozita numai cand ma gandesc. Am mai vazut acum cateva zile la stiri ca o fetita a fost dusa intr-o padure si violata in timp ce pleca de la scoala, si casa era la doar 10 min de scoala...Doamne ce oaMENI SUNT IN ZILELE NOASTRE.de fapt nu cred ca putem sa-i numim oameni.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Apropo de oamenii din ziua de azi....Daca ai fi avut-o fara caciula sau ma rog, nu in pas cu trendu` ...sigur toate babele din parc s-ar fi grabit sa sara in capul tau. Dar ca pleaca o tiganca cu un copil de mana nu vede nimeni

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Vai de mine....mi-i rau de ce aud! O sa ajungem sa ni-i traga din mana fara pic de rusine! Si se mai plang ca-i discriminam!!!!!!!!!!!!

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mihamysh - bine ai venit! Sarcina usoara!

Kriss - am trecut si eu prin perioada asta , doar ca sotul era plecat de tot , si a fost destul de greu , dar trece , sa stii. Singura bucurie era ca ieseam zilnic din casa, altceva nu prea aveam timp sa fac, nici sa manac, dar e f bine ca te-ai descarcat si sper sa iti revii cat masi repede, cred ca e mai nasol ca sotul sa fie totusi aproape si defapt sa nu contribuie cu nimic, ar trebui ca in zilele libere sa il lasi numai pe el cu fata macar o ora, poate asa o sa te creada.

Din cauza bucuriei ti-a aparut scrisul asa de mare Emma

Am ajuns la pagina 8, ati scris nu gluma, ma duc sa ii fac baie copilului, nu stiu daca pot recupera dupa, sunt tot la calc sotului, poate de maine o sa imi faca netul...sper.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Apropo de oamenii din ziua de azi....Daca ai fi avut-o fara caciula sau ma rog, nu in pas cu trendu` ...sigur toate babele din parc s-ar fi grabit sa sara in capul tau. Dar ca pleaca o tiganca cu un copil de mana nu vede nimeni

M-as fi mirat sa fi sarit cineva sa zica ceva.Poti sa mori cu zile pe strada si nu sare nimeni sa te ajute.
Apropo de caciula... Azi l-am scos afara pe Robert fara caciula Si bineinteles ca n-am scapat de mustrarea unei babe:"vai,pe vantul asta cu capul gol?" Si mi-am adus aminte de replica ta:"da,e pedepsit ca n-a mancat tot" A fost atat de socata baba ca nici n-a mai stiut ce sa spuna.Decat:"eiiii,da...atunci merita pedepsit"

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana, sanatate lui Victor dar si tie.
Lacramioara,foarte urata intamplare... ai grija pe viitor.
Miha, ce ne-ai pedepsit tu cu bucatareala ...Robertelul dragutul ne mai primeste in vizita?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
A fost atat de socata baba ca nici n-a mai stiut ce sa spuna.Decat:"eiiii,da...atunci merita pedepsit"

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Celia
Robertelul dragutul ne mai primeste in vizita?

Va primeste! Si va primeste si ma-sa! Numa ca voi vad ca nu vreti sa veniti. Cate invitatii sa va mai fac?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput
Mergi la inceput