Gravidute & Mamici de IASI (37)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia-stefy spune:
Bine ai venit mihamysh
sarcina usoara
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
vai lacramioara... ce spaima cred ca ai tras!!! eu zilele trecute am pierdut-o din ochi pe raisa....noroc cu simo ca a gasit-o ea! 
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by kriss79
da, asa e Alina, au invatat-o bunicele in brate..si acum plange pana o iei..de asta am intrerupt cateva zile vizitele la bunici..ca nu mai pot de nervi! cand vine cineva in vizita sau merg eu la ei..sta smirna Alessia, dar in brate! si ei zic, ca de ce ma tot plang, ca e fata cuminte.
La fel, cand mergem cu masina si e si o bunica in masina, in loc sa o lase in cosuletul ei auto, o iau in brate!!ma exaspereaza..o s-o invete iar prost, si de condus cu ea in brate nu se poate
Macar de ar sta sotul mai mult cu noi, sa pot si eu sa ma relaxez, sa am si eu o ora pt. mine..dar mereu ajunge dupa 21..si cateodata mai tarziu..ne vede doar dormind eventual..si de asta sunt tare suparata pe el..simt ca imbatranesc pe zi ce trece, ceva de mancare nu pot face, abia incropesc un sandvis si il mananc in pat langa ea..in ultimele 2 zile am fost cu nervii la pamant..
L-am rugat pe sot sa ia aseara o paine cand vine..bineinteles ca a venit cu mana in fundil doare undeva daca e ceva in frigider, daca treb. facute cumparaturi, daca am lapte, daca sunt pampersi samd..e super ocupat! iar eu fericita stau acasa si ma relaxez non stop!
In curand va pleca iar o sapt la Constanta..
Abia astept sa ma intorc la servici! In sept-oct o voi face cu siguranta!sper numai sa ma tina nervii pana atunci! am ajuns sa tip si la propriul copilcu toate ca ea nu are nici o vina..
Acum cred ca veti arunca cu rosii in mine! dar mi-a facut bine ca m-am descarcat!si asta nu e totul..
Cristina, nu te mai invinovati, ca si la mine a fost la fel, dar cand am simtit ca nu mai pot am pus picioarul in prag si am spus ca cine vrea s-o vada o vede in patut si in carut. Ca eu nu-s frate leagan sa o tin in brate toata ziua si mai ales ca ea creste si e din ce in ce mai grea. S-a comentat ca-s nebuna ca nu iubesc copilul si nu-l iau in brate, dar s-a luat pozitie, ca au vazut ca sunt foarte hotarata sa aplic ceea ce am spus ca fac. Nasa noastra de cununie mi-a zis ca se va invata ea singura in brate cand o sa inceapa sa mearga si a avut dreptate. Ca acum merge ce merge si vrea in brate.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Eu-s iar terminata cu spatele. N-am dormit aproape deloc azi-noapte. Am tot sperat ca-mi trece. Ieri chiar se linistise, da' azi-noapte a inceput durerea in forta.
Ralu, eu pentru durerile de spate iau Diclofenac, supozitoarele cu Diclofenac pot spune ca fac minuni. Macar unguent Diclofenac sau Clafen, ca e tot aia. Multa sanatate.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Miha ,rau de tot tortul ! Dar ia spune ,ai facut 2 blaturi ?
Am facut reteta normala,cu 6 oua,si am impartit-o in 2.Am copt intr-o forma de 24.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Fetele, n-o sa va vina sa credeti ce am patit in parc. Aveti grija de copii si nu-i scapati din ochi. Eu nici acum, dupa doua zile nu pot sa-mi revin. Ieri pe la 11 eram cu Stefy in parc. M-a sunat cineva pe mobil. Si ma uitam la Stefy cum fugea cu o fetita la vreo 10 metri de mine. La un moment dat am ramas muta, va rog sa ma credeti, cum o tiganca din aia cu fuste s-a dus si a luat-o de manuta si pe ici ti-e drumul. fara pic de jena. Mai si nu spunea nimeni nimic, iar eu inlemnisem, pur si simplu. Eu sunt o fire foarte iute, da rde data asta.... Pina la urma mi-a revenit si nu am fost in stare decat sa i-o smulg din mana si sa plec cat mai departe de ea. Nu am fost in stare sa scot nici un cuvant sa-i zic ceva sa o iau la intrebari ce face cu copilul meu. Stau si acum si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca nu eram cu ochii pe ea. Nici acum cand va scriu nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva.
Aveti mare grija, eu sunt atat de speriata.... ma intreb mai tarziu cand va merge la scoala si va veni singura spre casa ce se va intampla? Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.

Promit sa fiu si eu mai vigilenta de-acu...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Simo78 spune:
lacramioara nu-mi vine sa cred! sunt lucruri pe care le citesti dar nu te gandesti niciodata ca ti se pot intampla chiar tie! doamne fereste!
gabi ce fain ar fi sa vii si tu cu iezii in parc! daca nu, venim noi la tara, ce sa facem, ne sacrificam ![]()
Simo
mami de Matei
gabiarama spune:
Simo ,singura cu toti 3 in parc eu nu ma vad .Mai bine veniti voi la tara
Aici nu vi-i fura nimeni .Inchid poarta si nu mai am grija copiilor
He,he as vrea eu sa fie asa de simplu ,ca la cite trasnai le trec lor prin cap
.Vorba lui Mihnea "Ma doare mintea asta"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Simo78
lacramioara nu-mi vine sa cred! sunt lucruri pe care le citesti dar nu te gandesti niciodata ca ti se pot intampla chiar tie! doamne fereste!
Nici eu n-am crezut ca ziua amiaza mare, in vazul tuturor se poate intampla asa ceva. NIci acum nu-mi vine sa cred. Si mai ales n-am crezut ca mi se poate intampla mie.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Vorba lui Mihnea "Ma doare mintea asta"

Doamne, abia astept sa creasca Matei sa-mi serveasca din astea

Simo
mami de Matei

ma exaspereaza..o s-o invete iar prost, si de condus cu ea in brate nu se poate
cu toate ca ea nu are nici o vina..