Discutii despre clasa I (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 6
Anuska spune:
Fetele am si eu o intrebare pt voi - capcana. ![]()
Dna Anei zise ca in Aprilie sau Mai trebuie sa mearga intr-o excursie la Targoviste unde vor vizita Turnul, nu stiu ce muzeu, gradina zoologica.... ca cica sa vada mediul, obiective turistice chestii d-astea pt ca e in programa! Ca ar mai fi fost o excursie obligata in primul semestru dar ca a considerat ca-s prea mici si pe raspunderea ei nu i-a dus. Acu' ca pleaca in excursie nu ma deranjeaza, fffff bine; dar nu vaz logica "e in programa, dar platesc parintii" ......
Sunt eu absurda? Voi aveti excursii obligatorii?
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
violeta69 spune:
Anuska,nu cred ca poate fi obligatoriu sa mergi in excursie?!
si cei care nu au bani cum fac?
ca sunt destui copii care nu au bani nici de incaltari sau caiete...
noua nu ne-a zis nimic doamna....adica nu ne-a obligat....
eu vreau sa merg pt ca e bine ca iesim din Bucuresti una, a doua ne mai cunoastem si noi ...si copii si pe doamna si pe celelalte mamici ![]()
Mihaela,multumim de urari...
eu imi iau CO 3 zile,nu recuperez nimic...sau cel putin asa sper....
ca la noi nu s-a zis nimic de zilele acelea(adica nu stiu daca vor fi libere....nu suntem pe " traseu"
)...
filofteia tu nu mai zici nimic?
ce face puiul mic si destept?
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
azi ionu` da winerrs sau smart nush exact, proba de cultura generala mai `nainte am aflat ca fusei la scoala, ce ma nerveaza stilul asta, n-au zis nika
anuska, io m-am saturat de dat bani la scoala, sh`asha ca nimic nu mi se mai pare abusrd;))
violeta, asta este cartea care-am comandat-o http://www.editurasigma.ro/Detalii.php?id=3994 este din toti anii
Anuska spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Anuska,nu cred ca poate fi obligatoriu sa mergi in excursie?!
si cei care nu au bani cum fac?
ca sunt destui copii care nu au bani nici de incaltari sau caiete...
noua nu ne-a zis nimic doamna....adica nu ne-a obligat....
eu vreau sa merg pt ca e bine ca iesim din Bucuresti una, a doua ne mai cunoastem si noi ...si copii si pe doamna si pe celelalte mamici
Vio,mamica lui Mihneaviitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ahaia ziceam si eu!
Chestia e ca cica copilasii sunt obligati sa mearga toti, ca merge toata scoala si ca pt parinti nu pre is locuri, dar ca o sa incerce ca sa mearga macar vreo 2-3......
Deci nu-s eu zombi!
Cum spuneam e bine ca merge in excursii, le da sentimentul acela de independenta.... insa piticutul meu de pe creier urla ca nu-i place felul in care mi-a fost pusa pb.....

Poze cu familionu'
carmenp spune:
noi, nu. chiar aseara am fost la pediatra si stam bine, putin colestetolu` spre limita superioara, nu stiu de ce, ca el chiar nu maninca rahaturi. aveam gresita impresia ca de paste au doua saptamini de vacant (am avut grija sa-i spun si lui) iar aseara cind am realizat ca de fapt e vorba doar de una, fu cam dezamagit;))
mmi spune:
Nici noi nu suntem bolnavi, inca. Dar am asa o presimtire ca nu mai rezista mult ca toti copii sunt sau au fost bolnavi si este si epidemie de varicela (doi prieteni de-ai lui au deja).
Si Mihaita asteapta cu interes vacanta, dar, din pacate noi nu avem liber decat o zi, restul vacantei il va petrece cu tanti care sta cu el, fapt ce nu il face prea fericit.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
Anuska spune:
Ana scapa de behaiala pe care a avut grija ca mai intai sa ne-o paseze sora-sii si mie....
Taica-su fu rezistent la faza asta! ![]()
Copiii vostri sunt liberi acum cu NATO? Ma refer la cei din Buc! Ca la a mea nu le-a spus inca nimic....
In rest asteptam concursul Cangurul la mate care parca e vineri.....
Tare sunt curioasa cum va reactiona...
*********************************![]()
Poze cu familionu'