Discutii despre clasa I (partea a V-a)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
carmen noi nu avem probleme cu pi-pi...
Mihnea se abtine sa faca treba mare...asta e marea lui "problema" inca de la gradi![]()
e posibil sa se ia cu joaca sau sa-i fie rusine de celalti copii...
l-ai intrebat banuiesc ce se intampla!ce spune?!
poate ca-i e rusine si asteapta sa fie singur si nu prea se nimereste...
filofteia,e posibil ca Mihnea sa vrea sa fie bagat in seama de cat mai multi...de altfel el imi spune ca vrea sa fie popular
(a vazut la desene) si cel mai pontos![]()
de altfel el chiar e pontos,dar se da si in spectacol inutil ...cateodata....
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
carmenp spune:
mey, sa va spui... l-am lasat asta vara la soacra`mea, care soacra are wc d`ala turcesc, inauntru totu` ie dat cu var alb, nah, cit se poate de curat. cind m-am dus la o saptamina, cupilu` meu facea la oala pen` ca refuza sa faca la wc <iconu_ala_cu_smuls_paru_din_cap> si pin` nu i-am luat toate deodorantele din masina si i le-am pus la wc nu l-am putut convinge. asa a acceptat sa-si faca nevoile acolo da` avea un adevarat ritual, pina nu se dezbraca de tot de la jumate in jos nu intra;))
iaca m-a sunat d-na de la centru sa`mi zica ca au o palarie de teme de facut
edit, mi-am comandat de pe net cartea cu subiectele de la canguru`, au fost foarte operativi baietii in 2 zile am avut-o
carmenp spune:
subiectele din toti anii de la cangurul, cartea e alb negru daca era si color era mai bine
melinav spune:
Buna,
le noi circul de vinerea trecuta a fost o reusita totala; impactul a fost mult mai mare decat la piesa de teatru.
Urmatoarea activitate extra-scolara va fi o vizita la Antipa, doamna a solicitat si sprijinul mamei, cand va merge cu ei, cred ca vor merge pe cont propriu pe ratb.
Cu pi-pi nu au fost probleme deosebite la scoala, doar ca nu se aranjeaza el prea bine si camasa mai iese din pantaloni, cel putin la inceputuri ...
Cu petrecerile, la noi nu se prea poarta, desi eu mi-as dori ca macar din cand in cand ( adik sa nu devina o obisnuinta saptamanala) sa se mai intample astfel de lucruri. O singura data a fost invitat, si invitatia mi-a facut-o mamica personal intre 4 ochi (deci a procedat f bine) ...
Singura problema a fost ca a venit super transpirat de acolo si era si iarna afara - ce or fi facut pe acolo de a transpirat asa, habar nu am, ar fi trebuit sa-i dam haine de schimb ... Si in plus, ne-a certat tati pe toti ca am incurajat participarea la astfel de party-uri, ca raceshte copilul, etc - a fost ceva scandal acasa .... deci tati nu priveshte cu prea multa bunavointa "distractia" asta ... dar o sa mai pun eu o vorba buna...
Noi suntem la 2 saptamani de la ultima raceala cu antibiotic, si tot ii curge nasul si are gatul incarcat, dar am inceput de sambata sa-i dam Oscillococcinum (de stricat nu are ce sa -i strice) ...
Melina
violeta69 spune:
buna,
carmen, cartea Cangurul(de mate....banuiesc)pe care o ai e doar cu un singur subiect pt clasa I-a?!
ca si eu am cumparat-o, dar si la fel e doar cu alb -negru si acolo au si exercitii la care e nevoie sa vazi culoarile......
melina,si lui Mihnea i-a placut la circ,desi il mai vazusem odata ![]()
uite,vezi ca se poate si altfel sa se faca invitatiile pt onomastica copiilor....e mai "elegant" ![]()
noi incepem sa scriem si singuri ![]()
aseara am rezolvat exercitii si am facut proba...la fiecare execitiu cate 3 probe....ca asa ne-a aratat doamna...
voi faceti proba le exercitii?!
a vrut sa scrie singur...ma tot trimitea la plimbare(si eu ma faceam ca am treaba prin zona
)......
a scris mult mai calm si mult mai frumos(Doamne ajuta!!!)
si la abecedar l-a laudat doamna ca a inceput sa scrie mai frumos.....insa acum alta belea
ca nu copiaza corect dupa tabla,ca are atentia distributiva 
o fi vreun copil perfect?! ![]()
ca eu nu vreau sa fie perfectiunea intruchipata 
se pare ca pe 2,3 si 4 aprilie o sa plecam in excursie...doar noi doi fara tati(el vrea si cu tati
)...abia astept sa scapam putin de Bucuresti!
pupici si sa aveti un we frumos,
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mmi spune:
Nici Mihaita nu merge la WC la scoala. Nu a mers niciodata nici la gradinita si nici la scoala. Dar se descurca, desi chiar ieri a patit sa vina cu chiloteii putin umezi in fata, ca mai-mai ca nu mai putea...
Uf ce bine ne-ar prinde si noua o minivacanta in aceasta perioada, dar urasc si recuperarile de dupa. Distractie placuta tuturor celor care au liber!
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)