Discutii despre clasa I (partea a V-a)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

m-am intors si eu din delegatie... indragostita de sighisoara, un orasel su[perb, linistit si romantic!
seminarul a fost oarecum obositor (pt ca scapam seara pe la 19 - 20 din sala de curs ) - dar pauzele de pranz au fost minunate, cu soare, vizite prin cetate, suveniruri si placinta cu lamaie...

sambata a trebuit sa ne repezim la tara sa luam scolarelul, pt ca murea de dorul maica-sii (plecata de miercuri) ; pe drum, a profitat de ocazie, cred, ca era singur cu noi - piticozauru' n-a dorit sa vina acasa, a ramas cu mamaie+ tataie si ne-am anuntat, cu voce tremurata, ca a cam luat niste note proaste la lb. engleza.
ma rog, a luat-o pe ocolite, ca sa-i zic si lui ce se intampla daca iei un calificativ 'trist' (cred ca v-am mai povestit, ei nu primesc FB/ B/ etc ci niste fetze: - in caz de FB; una indiferenta pt Suficient cred, si una pt Insuficient).
asa ca pt inceput i-am explicat calm ca depinde cate note 'triste' ia... ca se face o 'contabilitate' pt toate notele primite, si daca cele mai multe sunt 'triste', atunci ramane corijent, adica in timpul vacantei va tb sa invete ca sa-si mareasca notele, ca altfel nu poate merge in clasa a 2-a...
apoi i-am explicat ca situatia nu e atat de grava, dar in principal suntem un pic suparati pe el (eu + tati) pt ca problema este ca el NU VREA sa lucreze la engleza. i-am explicat ca nu are cum sa ia note bune doar cu 1 ora/ saptamana, cat face la scoala...
ca o paralela, la romana si la mate lucreaza cu doamnele 1 -2 ore/ fiecare zi la scoala, mai facem si acasa daca e nevoie - rar, dar se intampla, plus temele din we din culegeri... si totusi nu ia numai notele cele mai mari, ca uneori e neatent si greseste.
asa ca sper ca l-am convins ca si engleza merita atentia si eforturile lui, cel putin ieri si alaltaieri a acceptat sa repetam intensiv la engleza!

in rest, n-am reusit inca sa aflu cand si unde aflam rezultatele pt 'olimpicii cunoasterii', dar pp ca daca luam vreun premiu ne anunta ei cumva sa-l ridicam...

filofteia - despre scarlatina nu stiu prea multe, dar nu face parte din bolile contagioase?! adica din moment ce prietena lui adi a facut boala, ce importanta mai are daca are si el boala sau nu?! (oricum, mi-ai dat o tema, cercetez sa ma dumiresc si eu cum e cu boala asta...)

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Felicitari celor ce au participat la concursuri,indiferent de rezultate,important e ca au participat.La noi va fi Eurojunior,in 9 mai.Bine ai revenit Filofteia!Intr-adevar(cum spunea cineva aici,pe forum) sunt tare draguti copiii astia.Oana a fost racita cateva zile,de fapt cam toti tuseau ,in clasa,asa ca n-a mai fost la dans;vreau sa o inscriu la inot,dar nu stiu cum se va acomoda(se face in bazinul olimpic)sper ca bine.Citeste in continuare,dna bibliotecara i-a dat ,azi o carte de povesti,de I. Creanga si eu i-am spus in gluma,cred ca mergi prea des sa iei alta carte si s-a gandit ca asa ai ce citi 2 sapt.Sunt curioasa dc o va citi,cele care le imprumuta pana acum erau cu poze multe,atragatoare.Noua ne-a zis dna ca dupa ce termina alfabetul vor face recapitulari;nu cred sa-i tina tot in teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

??

Mergi la inceput

Va urez Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si de la mine Paste fericit!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

am tot alergat saptamana asta sa finalizam transferul lui bogdan la o noua scoala, apropiata de noul apartament (in care inca nu ne-am mutat). azi sper sa obtinem toate hartiile, astfel ca dupa mini-vacanta de Pasti sa mearga in noua scoala.
el saracul nu e prea incantat, dar asta e, nu putem face in viata doar ce ne place!

pana la urma si eu sunt pe undeva 'indoita' in legatura cu abandonarea sistemului step-by-step, pentru ca mi s-a parut ca i se potrivea, a evoluat destul de bine... din pacate, noua scoala nu are clase step. dar incerc sa ma consolez ca atatia copilasi invata in Ro in sistemul clasic, se va adapta si el cu siguranta si va fi bine!

va doresc sa aveti sarbatori de Paste pline de lumina, pace si fericire !

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Paste fericit tuturor celor care nu mai intra!
tuma` ce-am aflat ca azi au dat cangurul la limba romana da` n-am apucat sa vad ce si cum a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Ieri a dat si Ana Cangurul de romana si mi-a spus ca au fost intrebari din povestea "Scufita Rosie". Mi s-a parut cam ciudat, dar deh....... Si ca d-na le-a trecut rezultatele pe o foaie.....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Azi e prima zi de scoala.... Ultima reduta de cucerit pana in iunie....
Ana mea a refuzat cu indarjire orice tema de vacanta; dar nici eu n-am batut-o la cap. Am preferat sa o las sa se joace cu Teo si sa simta ca e vacanta. A citit doar povestea "Punguta cu 2 bani"... Tot e ceva nu? Ieri era suparata ca cica o s-o intrebe dna de teme de vacanta si o sa ia insuficient si o sa ma supar eu.... I-am spus ca o sa ma supar si o sa-mi treaca.
Sper sa nu ne fie greu la redresat... O sa vedem!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput