Discutii despre clasa I (partea a V-a)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alice,esti o dulce,multumesc
sa ne mai scrii...sainvatam si noi cum sa ne purtam!
ma bucur ca nu am fost prea drastica cu Mihnea cand a luat note mici...de asta ma si intreaba daca-l mai iubesc,de teama ca o sa ma supar prea rau....
el crede ca daca ia note mici eu nu-l mai iubesc

o sa incerc sa fiu asa cum trebui....

multumesc din nou

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, ai mare dreptate

Mergi la inceput

neata! noo e veni graficu` cu concursurile;)) nu le mai stiu nici io care si cum, vineri e primu, saptamina cealalta cinci si urmatoarele doua saptamini cite unu, multe a drequ)) ionu` asteapta vacanta mai ales ca cei de la after school organizeaza in prima saptamina din vacanta de vara o excursie in nordul moldovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Dar la ce concursuri asa de multe merge?
Eu ma intreb daca pt 11 apr cand are concursul de Cangurul sa-i spun Anei s-o pregatesc sau mai bine sa o las fara sa stie sa nu se simta cumva speriata.... Ca n-a mai fost la concursuri si nu stiu cum reactioneaza...

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

pai a prins gust dupa ce in noiembrie a luat premiul 1 la romana si 3 la matematica si s-o inscris mai la toate, chiar nu cred sa-i fi scapat vreunu`;)) eu lucrez cu el din cartea aceea de care va spuneam cu subiectele la canguru` , problemele nu sunt grele da` un pic diferite de ceea ce fac ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Carmen, succes la primul concurs, care am inteles ca este astazi.

Si noi avem in plan o excursie la Sibiu, la sfarsit de an. Nu stiu daca vor merge si parinti ca mi-ar place sa merg si eu in acea excursie.
La Scriere+Abecedar am observat ca sunt destul de avansati. Mai au de facut doar grupurile de litere che, chi, ghe, ghi si z, x, k, q, literele de la sfarsitul Abecedarului. Nu stiu ce vor face mai tarziu pentru ca li se termina si abecedarul si caietul special si mai sunt destule saptamani de scoala (9).

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Noi nu prea avem noutati, ca suntem in vacanta, cu summitul asta, si baiatul a fost tare bucuros sa mearga la bunici in provincie.

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Maine mergem la teatru la "Elefantelul curios".
Voi cum va mai distrati? Se pare ca de astazi incepand vine caldura si vremea buna si o sa fie timp mai mult pentru plimbari si mici excursii.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna mamici de bobocei!
filofteia unde ai disparut?
parca ziceai de o saptamana?!ca ne e dor de tine....

noi am facut destule de cand nu ne-am mai vazut!
in primul rand am luat B la mateasta e!!....sa ia notele pe care le merita!
a scris urat,doamna l-a pus sa rupa foile si a mai scri inca o data!
nu ca de prima data o fi facut corect,dar la unul dintre exercitii a scris in loc de 12 cat era in enunt 13 si a facut varza...
a mai avut si alte greseli....asa ca...
am fost suparata pe el....si el suparata ca cica nu-l mai iubesc
pana la urma m-a intrebat cand o sa-mi treaca supararea....ca asta cu iubirea am lamurit-o....de iubit o sa-l iubesc oricum!

acum cica vrea la ziua unui coleg(apropo de ce vorbeam mai de mult...a primi o invitatie si tb sa facem confirmarea daca venim sau nu....ceea ce mi s-a parut frumos si civilizat)....
si noi nu stim daca sa-l lasam sau nu....
adica sa fie pedepsit ca nu a luat FB la mate sau sa nu-l pedepsim si sa-l lasam la petrecere?!
voi ce ziceti?!

pe 2,3 si 4 aprilie am fost in Bucovina...
a fost super,relaxant....liniste...aer curat....
si copii cuminti,doamna o simpatica si o dragutza....
ne-am simtit f bine si ne-am incarcat bateriile!

cum stati cu Cangurul de vineri?!
noi am facut ceva acasa....daca atent stie...ca de obicei(nimic nou sub Soare)....
doamna a zis ca tb sa invete sa-si scrie numele tot cu litere de tipar(parca?!) si sa stie sa completeze corect...adica ce sa bifeze corect..
ca o sa faca cu ei pe cel de anul trecut,care practic e singurul dat pana acum in Romanaia!

o zi buna va doresc

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput