Fetele din jud. Hunedoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

ochi_verzi-maine e zi scurta?

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...la mine daAm doar trei ore, asa ca ajung repede acasa, de aceea e scurta
Edit: No ca am uitat [ /i]

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Aparui si io ca am avut musafiri, mosii fetii, care se tot lauda ca au o fetita frumosasa si cuminte

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Mei va-ti culcat?

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Inca nu, dar ar cam trebuiinsa nu ma lasa calculatorul asta...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Asa si eu ca nu am prea stat la calc. si mi-a fost dor dar ficamea nu stiu daca a adormit si daca a adormit mai stau daca nu ...tre sa ma duc langa ea, nu stiu ca ziua doarme singura dar seara...tre sa se puna mama langa ea

Perlute

Mergi la inceput

Da cum sa adoarma ea fara masa acum tre sa ma duc cu ea in pat ca vad ca e prea tarziu sa o mai las, dar ne auzim maine.

Lena -scarbici usor si bei sanatate multa!

Perlute

Mergi la inceput

Am vrut sa zic sanatate multa "cracitelor"
Mei pe mine ma cam doare la fiere sper din tot sufletul ca sa nu mai fac crize "neloade" cum zice ficamea

VA pe toate si pe prichindeii mici, noapte buna

Perlute

Mergi la inceput

Pana la 1 an am tras cu somnul DIanei...mamaaaa, mama.Pana pe la 6 luni a dormit cu mine(la 7 sapt facuse bronsiolita si-am mers la Timisoara unde a dormit cu mine si apoi nu mai vroia in patut, apoi a cazut din pat, noroc ca a picat peste o patura si distanta era mica)apoi am trecut-o iar in patut.Se trezea si de 6 ori pe noapte, eram zombi.Acuma nii nu ma lasa sa stau langa ea pana adoarme, isi ia cate o jucarie si somn.Doarme foarte bine, de la 22 la 9, 9:30 si la pranz cam o ora si jumatate dar sunt zile cand nu doarme insa trebuie sa stea in pat, sa se relaxezenoroc ca ma asculta...Avem si o pb...a supt degetul din burtica, am incercat cu manisi, chiar sosete, ca deh erau mai lungi, suzeta n-a vrut si chiar si acuma noaptea il mai baga in gura :( Cand sotul e in delegatie, dorm cu ea(ca deh, ne-a ocupat dormitorul si pe noi ne-a trimis in sufragerie)si de-i soptesc noaptea "scoate degetul din gura", il scoate.Am citit de ceva "lac" care se da pe unghii si are gust fff amar am sa-l incerc.Pana acuma nu i-am dat cu nimic, am incercat sa i-l leg dar fara rezultat, il baga asa :( O prietena m-a incurajt zicea ca a supt degetul pana la liceu
Acu' chiar plec in pat.Noapte buna!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Ei na lasa draga fata , eu singura m-am facut ca imi era rusine ca dormeam la camin si daca atunci cand adormeam si nu stiam ca sunt cu degetul in gura ,cand dadeam de veste il scoteam si ma uitam in jur ca nu cumva sa se rada cineva de mine. Are vreme sa se dezvete ca inca e mica. Va
Teo pana la 4 luni dormea numai leganata dar in carut si imi dormea numai cate jumatate de ora da noaptea imi dormea. Apoi a inceput sa isi regleze somnul asa incet, acum doarme cam de la ora 22 pana pe la 8 dimineata si ziua cam trei ore, la 2 ani si opt luni eu zic ca e bine.

Va

Perlute

Mergi la inceput