Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)
Raspunsuri - Pagina 17
anacami spune:
Bunaaa!
Carmen ; cand se tremina concursul cu pozele; felicitari si tie si Dianei, va in pumnii!Cum mai sunt baietii, le-au trecut toate problemele de sanatate? sper ca da!
Gabitza, daaa, este atat de frumos! si mie imi era mai greu doar cu Sebi, acum parca este si el mai intelegator de cand cu Stefania-serios!!!in plus,Stefania este f.f. cuminte, este topita dupa fratiorul ei; Sebastian merge la gradinita, ca altfel mi-ar manca toti nervii daca am sta toata ziua impreuna (la gradinita se mai joaca cu ceilalti copii, acasa cred ca se plictisesti si ii vin tot felul de idei traznite...)
Astazi l-am tuns pe Sebi ; mare eveniment, ca nici acum nu este prieten cu el ;i-am zis ca dupa ce se tunde primeste un bon cu care sa cumpere o locomotiva (am fost apoi la Diverta si i l-am cumparat pe Oliver, ca pe asta nu-l avea...).Acum sa nu va inchipuiti ca a stat ca sfantul, isi lasa capul pana la pamant incet-incet, trebuia sa "alerge" frizerita dupa el..
I-am facut si rezervare pt. petrecerea de ziua lui, sa nu patim ca anul trecut cand la inceputul lui mai nu am mai gasit loc...Acasa a fost nebunie, caldura si aglomeratie
Va pupam si va dorim o saptamana placuta!
P.S. saptamana asta este BabyExpo, eu voi merge joi sa evit aglomeratia din weekend (ca tot nu merg la serviciu si "imi permit"...).Trebuie sa ii cumpar imbracaminte de vara si incaltaminte; este in plan si "serpentina" de la Thomas pe care o va aduce iepurasul de PAste (Diana , este chestia aia "Aventuri in insula Sodor"...)
Tocmai a trecut Sebi ca "o locomotiva cu jet" (vorba lui) pe langa Stefania; Stefi s-a bucurat atat de mult sa il vada "fugitiv" ca a tras un puternic chiot de bucurie - este topit dupa el, desi Sebi nu are rabdare sa vorbeasca cu ea...
Camelia, Sebastian si Stefania
mephala30 spune:
Camelia, multumim, suntem bine sanatosi si ce bine e!
Ieri am petrecut putin, a fost ziua sotului, am pus cateva poze.
In rest, totul e ok, m-am hotarat sa-i scot de tot biberonul cu apa, e mare potoman, chiar sunt ingrijorata...sa vedem cum va decurge prima noapte.
Ne arati poze cu tunsulici? Si cu surioara frumusica?
anacami spune:
Carmen, nu este nimic deosebit,acum arata si el normal ,nu ii mai vin pletele in oki! Mai mergea retusat putin, dar ne-am facut o mare cruce si pt. atat, ca pana acum ori il tundeam zero ori cu mii de brazde..
Am vazut pozele,o explozie de bucurie, sunteti fericiti si frumosi! Dar cu noi ce-ai avut, de ne-ai aratat asemena bunatati? eu nu mai mananc dulciuri, sper sa scap usor-usor de sunci, azi de un gram macar, maine de doua-trei..pana la vreo 20-25 numa' (kg, nu g )
Laureta,iertare cu lista! mai bine te sun zilele viitoare,ca inca n-am facut lista promisa...
Va doresc o saptamana placuta!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Carmen Mio foameee... mmm ce bunatati pe acolo. De voi ce sa zic ca sunteti foarte frumosi. LA MULTI ANI! sotului
Cami Tot e ceva daca a sata la tuns cat de cat. nazdravanului si domnisoarei
Gabita Sa stapaniti sanatosi noua locuita si spor la facut gratare. Asteptam pozele.
Laureta Hai la raport. Ce face burtica. Ce a zis Inisa cand v-ati dus la ea?
Noi am fost ieri sa o luam pe Bia. Asa s-a lipit de noi cand ne-a vazut. Mi s-a parut ca a mai crescut putin si ca e mai grea. e nu prea mult, doar o idee. Apoi am fost prin padure sa ne plimbam, asa pe ploaie. Vroia soramea sa isi ia un pui de tei. Mi-a impuiat Bia capul cu lupul din padure ca vine sa ne manance, dar face ea o magie si un "jolan-jobatu" si il omoara. Am nimerit si pe un teren mocirlos ci ne-am namolit pana la genunchi. E si asta a fost. Oricum ne-am simtit bine.
si sa aveti o saptamana buna.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Buna dim.
Inisa a fost super fericita cand ne a vazut. Si primul cuvant a fost hai la locul de joaca. Dupa aia a fost o intreaga scena de alintare cu fitze si mofturi, auleuuu.
Dar de a seara cred ca am intrat cat de cat la normal
Sambata am fost la doctorita mea , mi a facut si echo. A aparut o problema noua. Placenta este inserata anterior si pare pe la taiatura de la prima cezariana. Nu prea i a placut doctoritei chestia asta, vedem mai incolo cum se dezvolta/ridica placenta.
Eu am citit un pic pe net si sper sa fie bine ca nu mai vreau dureri si sangerari.
Anacami stai linistita cu lista nu e graba inca am portocala in burtica. Tel meu e cam bolnavior urmeaza sa imi iau altul dar cand vrea muschiul lui merge
tnicoleta si mie mi s-a parut Inisa mai carnoasa si mai grea. Dar vad io la verificat cantarul
Mephala la multi ani sotului, delicioase poze
Va pun si poze cu burtica
http://good-times.webshots.com/album/562321881JTgNtC
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Laureta pe burtica sa nu mai fie probleme. Si apropo de crescut, iar trebuie sa ii iau Biei pantaloni, i-au ramas toti mici. Abia astept caldura sa o trec pe fuste si rochii ca aici stam mai bine si merg si mai scurte.
Vanesa Te rog daca ai timp si poti sa ma ajuti cu un sfat. E destul de important. O sa iti scriu pe PM ca sa nu umplem aici topucul si sa deviem. Multumesc anticipat.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
gabitza_ro spune:
buna fetelor
off m-a luat asha o oboseala...intre unu si trei abia imi pot tine okii deschisi...ma chinui sa imi tin okii pe monitor dar sincer imi vine sa ma duc sa ma intind pe ceva si sa dorm...sincer nu imi amintesc sa fi fost asha burtica obosita cu dennisu...
mai am putinel si la 4 plec sa il iau pe Dennis de la gradi...
am intrat si eu la mamici de nov-dec 2008 si m-am inscris..mej au o viteza fetele alea...scriu cate 12-13 pagini intr-o zi....sincer tin mai bine pasul cu voi:-)
altfel sunt tare bucuroasa, peste 2 sapt vine sora mea la mine cu nepoata mea....sa ramana aici. Sunt in al noulea cer de bucurie, caci nu nu aveam pe nimeni dintre ai mei aici, si singuratatea e tare grea ( o stiu fetele care nu sunt in RO)...
AnaCami...imi inchipui ca sunteti bucuroshi tare ca l-ati tuns pe Sebi, noi cand il tundeam de Dennis striga de se auzea in tot cartierul, fugea frizerita de noi cand ne vedea caci isi amintea ce urat facea Dennis...insa acum o luna-Surpriza!....a stat baiatul meu drept si mumos chiar discuta cu frizerul, ii mai dadea si indicatii..:-)
ma duc la sedinta acum
revin mai incolo
va pup
Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 25.11.2008
anacami spune:
Buna dimineata!
Gabitza,cunosc senzatia..de somn la serviciu! Si voi ati fost "prieteni" cu tunsul?bine ca ati scapat,sper sa ajungem si noi la zero aversitate fata de tuns!nici sa il pieptan nu ma lasa.parca este un catelus din acela sensibil la par,cu pleata in ochi
Laureta,de joi incepe BabyExpo, sigur vei gasi ceva frumos de imbracat.Un magazin cu haine frumusele este pe Stefan cel Mare,exact la intersectia cu Floreasca-Spitalul de Urgenta (nu pe partea dreapta pe care se intra la spital, ci pe partea stanga , langa Pizza Hut parca,la parterul unui bloc pe colt)-astia am vazut ca sunt si in lista de expozanti de la BabyExpo.Cred ca tu iti poti gasi si in magazinele mai obisnuite-cel putin la cap. bluze, ca esti slabuta si se poarta genul babydoll.Eu mi-am cumparat pantaloni si bluze si de la Debenhams din Mall Vitan- aripa noua.Au o colectie pt. gravide Redherring Maternity; magazinul asta este pe 2 etaje pe langa scara rulanta, et. 1 si 2 (la primul etaj se gaseste si colectia asta, la etajul 2 au hainute pt. copii- frumusele foc, si cu preturi acceptabile in comparatie cu Mothercare sau chiar si Z.).Poate il stii deja...
tnicoleta spune:
Buna fetele
Gabita Cunosc senzatia de somn la serviciu. E da eu am avut si o parte buna: chiar dormeam cu capul pe birou.
Sa va zic o faza tare. Ieri m-am enervat ca nu ii mergea telefonul sotului, a trebuit sa il sun de 6 ori ca sa ii spun sa vina se ne ia din Carrefour. Asa ca itai m-am oprit si i-am luat telefon apoi am intrat la cumparaturi. I-am zis Biei sa nu-i spuna lui tati ce am luat ca e o surpriza pentru el.A venit sotul si am terminat cumparaturile. Acasa i-am dat telefonul si a fost incantat. Apoi mi-a spus bomba ca in timp ce impingea carutul iar eu eram pe raioane i-a spus fisa asa: "nu-ti spun, nu-ti spun ca ti-a luat mami telefon". Asa ca surpriza a fost si de partea mea.
alus spune:
Buna fetelor
Iuliana C - LA MULTI ANI!!
La noi totul este bine, eu chiar am terminat de tradus, Julia la gradi, dar nu mia placut cand a stranutat la gradi si iau iesit mucisori pana la barba , sper sa nu mi se imbolnaveasca iar. In rest este o nazdrawana, in weekend am foist la sora mea si stiti ce a facut, ia dat un sut lui cel mai mic fiu al sorei (are 3 baieti) direct intre picoiare, ca bietu baiat a facut pe el, dar la durut numai putin. Cel mai nasol este ca ea nu vrea sa-si ceara scuze cand face prosti, incepe atunci sa planga si sa-mi ceara sa o imbratises, arata asa de parca ea este cea saraca si toti vor de la ea cine stie ce. Am sa lupt cu acest lucru.
Eu ma simt bine, numai ca des imi este foame. dabea pe 24 aprilie voi afla in cate saptamani sunt si atunci va voi transmite, dupa mine cam in 6- 7. Eu nu am avut ciclu regulat, deci nu pot sa stiu cam cand am avut ovulatia. In rest nimic nou, ma duc sa ma intind putin ca sunt cam obosita.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia