Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Laureta Cred ca va este greu la toti si mai ales Inisei ca nu a stat mult departe de voi. mai sunt 2 zile si mergeti la ea.

Irinisa Pai cand scri, scri. Si imi place. Waw ce de planuri si intr-un fel e bine ca ai timp sa le pui la punct.
Imi pare rau ca nu i-a placut lui Cris la inot, dar poate ii faceti initierea la vara la mare si la anul ii va placea si va prinde curaj.
curajoasei Meli. Cred ca e o adevarata incantare cand o vezi ca rade toata ziua. Iar cu mersul tot o sa mearga intr-o buna zi.
Si cu merusl la tara, te invit cu mare placere la soacramea dar in afara de curtea noastra altceva de vazut in zona nu este. Dar pentru activitatile zilnice tot ar fii interesant pentru copii.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uau, irinush, ce fain scrii! mi-am delectat simturile cu povestile tale. mersi! cind plecati la hamburg in doi? si cind in spania? (unde in spania? toti patru in spania?) ce fain de voi!!!!! tu, ce priceputa esti la toate. mari norocosi boby, cris si melie !!

io-am iesit de la examenu' de dimineata (business law), o fost bine. mai am un examen oral la 1:30pm. ii greu, noa, prezentare in fata profului si tuturor colegilor: jumate din nota ii data de prof si jumate de colegi. nu-i fair! tineti-mi pumnii

mi-am reparat masina ieri. asta-i bine. nu mi-am recuperat portofelu', mai vedem.

va pup cu drag pe toate!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Vara in Martie"

"Lia si Maya, mari"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinusha, wow, ce de activitate... In primul rand, ma bucur tare mult pentru voi ca va faceti planuri de vacanta. Va doresc sa va distrati cat se poate de bine si sa profitati din plin. In al doilea rand, si baietii mei au caractere diametral opuse: Thomas este interesat de carti, de tot ceea ce tine de partea intelectuala, iar David este un atlet innascut, foarte puternic fizic. Amandoi sunt veseli, dar David rade cu lacrimi de cate ori i se ofera ocazia. In al treilea rand, multumim pentru lista cea noua. O singura, micuta sugestie: imaginea cu mamica si bebelusul cu suzeta nu prea se mai potriveste pentru situatia actuala, cand domnisoarele si flacaii nostri implinesc 4 anisori.

Mona, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Succes la examene!

Bertha, ce baiat inteligent este Darius! Daca decideti sa il testati pentru IQ, sa-mi spui si mie impresiile legate de testul in cauza, caci si eu sunt interesata pentru Thomas, care ma uimeste in fiecare zi cu progresele pe care le face. Acum cateva zile urmarea niste desene animate (difuzate de foarte putina vreme) la televisor si, cand am vazut ca incepe sa dea replici in...chineza, l-am anunta pe sotul meu ca suntem depasiti deja.

In rest, noi tot cautam cu disperare un program dupa scoala. Este foarte, foarte greu de gasit ceva, mai ales datorita faptului ca locuim intr-un cartier nou-nout.

Va doresc o zi plina de soare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No, Irinush, acu am priceput ce-i cu Hamburg si cu Munchen! Sa va distrati de milioane! Imi pare rau de Cris, dar mai bine daca nu-i place sa nu-l chinui. .
A platit sotul ieri, dar noi nu suntem in UE decat cu numele. Cand mi-a zis cat ii comisionul sa pic pe spate, no, dar cum dumnealui nu stie sa zica nu o platit si gata. L-am certat un pic, dar numa un pic ca oricum era prea tarziu. Banca sa traiasca si sa infloreasca!
Stii ceva de pachet? Las ca sun si eu azi sa vad.De acord cu lista!!! De mult trebuiau scoase mamicile care nu au activat de ani buni sau chiar deloc...

Le-am tras o pacaleala la fetele din Arad cum ca mi-a iesit testul de sarcina pozitiv, saracele n-au prea gustat-o, normal, de altfel, ce-o fi fost in capul meu??? N-am prea vrut, dar a insistat alta aradeanca, oricum eu is de vina ca pana la urma eu am facut-o. Puteam sa zic nu. Numa prostii fac in ultima vreme...

Mona, muuuulta bafta!

Bertha, Iulia, chiar is curioasa de testul de inteligenta la varsta asta. Cum se face? Nu ca l-as face la fiu-miu dar asa pentru cultura mea generala.

No, pup pe toata lumea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele din Bucuresti unde sa imi iau haine de graviduta? Nu sunt pretentioasa. Imi plac bluzite astea care se poarta taiate sub sani , adica haine care pot sa i port si dupa ce nasc. La pantaloni tb sa imi iau ceva ca am crescut si in latime

Inisa ma cearta in fiecare zi ca de ce stam aici si nu mergem si noi acolo la ea, da nu zice so luam doar ne vrea acolo.

Irinusha, distractie placuta porumbeilor.
De inot eu zic sa mai incerci. Asa se sperie copii primele dati dar dupa aia nu i scoti din apa. Experienta mea cu Inisa cand am fost parinti mei. Am stat o luna la mare, Inisa in fiecare zi urla, in ultima zi nu o mai scoteai din apa

Si sunt deacord cu taiatu de pe lista a fetelor care nu le am mai vazut deloc.

Diana , o colega mi a dat idea sa il pacalesc pe sot sa i spun care am fost la echo si am gemeni Dar trecuse 1 aprilie si nu mai avea rost.Cred ca lesina

Iulia bafta la cautat

monet, cum a fost la examen, i ai facut praf?

Mai vroiam sa zic ceva...am uitat

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna dragele mele

madutza...felicitari pentru burtica, ai DPN la 5 zile dupa mine....eu ar trebui sa nasc pe 25 nov confrom graficelor...

Monet, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.....eu niciodata nu las absolut nimik in mashina in parcare....sunt multi oameni rai pe lumea asta

felicitari si la celelalte burtici noi....kiar ca parca ne-am hotarat toate odata..
eu sunt bine, ash dormi non-stop cel putin de cand s-a dat ora inainte.....si cam atat, prea mari simptome nu am in afara de stare de somn si dureri de sani
am sunat si eu la doctor, am timp de 15 apr(cam in sapt 10 cred)

revin mai tarziu, tre sa plec de la servici sa il iau pe Dennis de la gradi

va pup

Gabitza cu baietzelul Dennis, 9 iunie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
avem vacanta de summit, iar a inceput cu nebuniile (cu tot tacamul-tipete de indieni,etc,etc..).Vorba educatoarei: copii se nasc perfecti, parintii ii strica ..Astazi nu am deschis PCul, ca altfel ar fi fost toata ziua calare pe el..
Irinusha, ce agenda incarcata! am obosit doar citind, ai energie nu gluma (si ma mai mir ca nu mi se cara deloc kg-mele ale multe in plus...).Distractie placuta!

Diana,ce test, vreau si io'. Da se pune daca da examen la Thomas si la nebunii? mai face el asocieri care ma lasa masca, dar cred ca la primele ar fi printre primii...

pupici la toata lumea!

p.s. Laureta, maine iti fac o lista cu mag. pe care le stiu eu cu haine cat de cat normale ca aspect
(adica nu saci de iuta..)

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Miine la 11 am intalneala cu doctorita sa imi faca un echo rapid si sa imi dea trimitere pt TT si dupa aia zbor spre printesa

gabitza_ro, sa mai pui poze cu Denis, nu v am vazut de mult

anacami, saru mana astept lista. Toate fetele gasesc hainute dragute si bune ca pret numai io nu.
Am vazut la Dika niste bluzite simplute flu flu dar pt vara.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna
irinusha, sau toate cele care sunteti mamici de 2 copii deja dati-mi si mie secretul cum reusiti sa aveti timp caci eu simt cateodata ca nu mai pot...si am doar un copilash..

noi suntem bine, am sa incerc sa pun pozulici cu Dennis sa vedem daca imi amintesc cum

noi asta iarna ne-am mutat din nou, ne-am cumparat o casutza din aceea care e lipita de alta tip duplex si va da-ti seama ce e pe capul meu acum cu venirea primaverii...ieri am stat afara si am plantat bulbi de dalii si crini cu Dennisu, eu faceam gropitze iar Dennis punea bulbul in pamant...sa vedem ce o iesi....peste 2-3 sapt planuim sa ne construim o terasa din lemn unde sa ne punem si noi mobilier de gradina si un gratar, care va fi prieten cu burtica mea toata vara

va pup, si aveti grija de voi

Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 25.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salut

Laureta, cum a fost la eco? Ce vesti ne dai?

Irinusha, hai la un rooibos cu vanilie, e tare bun, le place si baietilor.
De acord si eu cu lista, sunt multe mamici inactive de mult timp.

Gabitza, e mult mai usor cu doi copii, , serios! Si-i atat de frumos!
Sa stapaniti sanatosi casutza si la cat mai multe gratare!

Camelia, Nicoleta, Diana, Iulia, si o duminica frumoasa.

Mergi la inceput