...era "Trio Galax" - trei fete, moldovence parca, cu voci minunate. N-au mai cantat de ani de zile, dar am nevoie sa le gasesc. Stiti cumva vreo pista?
Ca sa va amintiti cum cantau: www.trilulilu.ro/muxxy_05/612afebd027bd6" target="_blank">TRIO GALAX
Multumesc pt orice indiciu!
Uite www.botosaninews.ro/articol.php?a=14668" target="_blank">aici o pista: Dana Galanton, una din componentele formatiei Galax din Dorohoi, initial Trio Galax, a trecut de la muzica la politica. Aceasta a devenit sefa de cabinet a senatorului PSD Razvan Theodorescu.[...]
quote:
Originally posted by Ioana75
Uite www.botosaninews.ro/articol.php?a=14668" target="_blank">aici o pista: Dana Galanton, una din componentele formatiei Galax din Dorohoi, initial Trio Galax, a trecut de la muzica la politica. Aceasta a devenit sefa de cabinet a senatorului PSD Razvan Theodorescu.[...]

mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Sper sa nu ma insel, dar una dintre ele nu era si Ileana Lazariuc?
Si a treia a avut la un moment dat o relatie cu portarul Stelei..... uf, am un lapsus......
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
quote:
Originally posted by Anuska
Sper sa nu ma insel, dar una dintre ele nu era si Ileana Lazariuc?
Si a treia a avut la un moment dat o relatie cu portarul Stelei..... uf, am un lapsus......*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
quote:
Originally posted by Guestus
Daca intrebai de trupa Bordo aveau astia la playboy un pictorial incendiar.
mic si drag si scump si pisicos cu MARIA