Help! Cine stie ceva de Galax?
...era "Trio Galax" - trei fete, moldovence parca, cu voci minunate. N-au mai cantat de ani de zile, dar am nevoie sa le gasesc. Stiti cumva vreo pista?
Ca sa va amintiti cum cantau: www.trilulilu.ro/muxxy_05/612afebd027bd6" target="_blank">TRIO GALAX
Multumesc pt orice indiciu!
Uite www.botosaninews.ro/articol.php?a=14668" target="_blank">aici o pista: Dana Galanton, una din componentele formatiei Galax din Dorohoi, initial Trio Galax, a trecut de la muzica la politica. Aceasta a devenit sefa de cabinet a senatorului PSD Razvan Theodorescu.[...]
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Uite www.botosaninews.ro/articol.php?a=14668" target="_blank">aici o pista: Dana Galanton, una din componentele formatiei Galax din Dorohoi, initial Trio Galax, a trecut de la muzica la politica. Aceasta a devenit sefa de cabinet a senatorului PSD Razvan Theodorescu.[...]
uaaaaaaaaaaaaaau, SUPER! Multumesc din suflet!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Anuska spune:
Sper sa nu ma insel, dar una dintre ele nu era si Ileana Lazariuc?
Si a treia a avut la un moment dat o relatie cu portarul Stelei..... uf, am un lapsus......
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Sper sa nu ma insel, dar una dintre ele nu era si Ileana Lazariuc?
Si a treia a avut la un moment dat o relatie cu portarul Stelei..... uf, am un lapsus......
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Ileana Lazariuc a cantat (alaturi de Lili Sandu) intr-o trupa care se numea "Trinity".
Criss si Alex (11.05.2003)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Daca intrebai de trupa Bordo aveau astia la playboy un pictorial incendiar.
Cu astea deschid alt subiect...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA