Constipatie de la NAN1?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Dany, Adela, si pe noi ne mai cheama si Andrei!!

Ce frumos!

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

tatiana, sa-ti zic ceva si mai tare: pe darius era sa-l cheme luca, asa vroia taica-su
insa are un verisor mai mare cu 2 luni pe care-l cheama matei si nu am vrut sa-i zic luca.
asa ca eu am ales darius si taica-su a ales andrei, ca tot era sf. andrei in apropierea zilei lui de nastere ( banuiesc ca si voi ati ales andrei din acelasi motiv)

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Ce interesant ca pe Darius era sa il cheme Luca..eu am vrut acest nume.
Da exact din acelasi motiv nasii au ales Andrei!!ca era in apropierea datei lui de nastere!

ps:iar eu sunt nascuta pe 7.11....ce mult mi-as fi dorit sa am copilul in zodia scorpionului...este o zodie puternica!dar a vrut sa iasa mai tarziu(am nascut aproape de sapt 42..)

Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor voi ati facut vreo eco bb-eului vostru la varsta asa mica?4-5 luni?oare are contraindicatii?
pt ca bb meu in afara de constipatie are pb cu voma care apare dupa fiec. masa de 1,5 luni
oare aflu prin eco ambele cauze??

hmmmm....cred ca sunt pe din'afara subiectului cu Nan

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

sigur e voma??
putin lapte regurgitat dupa masa e ceva normal. al meu daca mananca prea repede da inapoi o gramada de lapte de=asta i=am si lasat tetina 2 pana acum, spt asta am schimbat o cu 3.

Mergi la inceput

Eu inca am tetina nr 1.Pana la ce luna se foloseste nr 1?
Faza e ca pe cutia tetineor pe care le folosesc(NUK)scrie 0-6 luni...
Cum e corect sa le folosesc pana la urma?

Multumesc.

Mergi la inceput

ups, eu am avent.
a avut tetina 1 - aia de nou nascut pana pe la 3 luni si apoi o perioada numai noaptea ca sa manance mai incet. am schimbat apoi cu 2 si de o saptamana am trecut la 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyclau spune:

Buna tuturor.Sunt noua pe forum si recunosc ca nu prea ma descurc.Am o fetita de 3 ani care a facut candida digestiva(diaree si tot tacamul).S-a mai confruntat cineva cu acest diagnostic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

adelaki si eu tot avent am si tot de frica sa nu vomite mai mult i-am dat nr 2 abia de 2 sapt. Nr 3 cred ca i-l dau pe la 6 luni
exact asa e si la noi, mananca cu f mare pofta si f repede
e voma zic eu dar nu cu jet ....(pt ca are aspect vascos...nu lapte simplu)si parca asa face de cand ii dau Nan...

tu ai inceput cu pulpa de mar?cat papa la o masa?i-ai inloc. deja o masa de lapte?cum mai sta cu kk bb tau?al meu la fel nu face singur desi a inceput sa fie mai moale de cand ii dau legume...cred ca s-a invatat sa il ajut eu si ii este lene, sau nu mai simte nevoia, sa se scremeofffffffffffff....

nu mai stiu daca ti-am zis eu am inceput de la 4 luni cu supa ca asa a zis dr...deoarece e grasun zice ea adica 7,1 kg si 65 cm la luni.
Oricum cat de curand voi schimba aceasta pediatra...ca nu are deloc chef sa isi faca meseria sau nu se pricepe....

tatiana
ce mai face bb tau???

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

dany, eu nu cred ca e voma si al meu mai regurgiteaza cate un pic de lapte nu neaparat imediat dupa masa. oricum cu varsta s-a schimbat in bine, inainte dadea mai mult inapoi.

eu am inceput sa-i dau suc de mar, suc de morcov cu mar si spt asta i-am dat pireu morcov cu mar de la borcanel - a mancat juma de borcan odata si mai vroia! nu i-am inlocuit inca masa. cu caca e bine, adica face la maxim 48h. o sa il mai las pana ii bag supa si pireuri in cantitati mai mari, mai ales ca pediatra m-a sfatuit sa ii dau pireuri dupa 6 luni. mai am si o carte in care zice acelasi lucru, cam corespund alimentele/varstele cu ceea ce zice pediatra.

Mergi la inceput