Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancian spune:

um nu stiu pt ca am avut dereglari hormonale

Mergi la inceput

o sa nasc cu dr mihaliceanu

Mergi la inceput

spitalul cuza voda iasi

Mergi la inceput

mai este cineva pacieta dr mihaliceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Vaz ca ma fluieratzi la portitza...

Sunt varza...obosita de alergatura si smotruiala...pentru ca doctorul mi-a spus ca pot sa nasc oricand am intrat in priza...cautat-gasit-montat patutz Alex...facut niste permutari de mobilier...

In plus am racit si eu si Larisa...sigur mi-a luat o viroza de la gradi...ma inteapa gatul si respir greu...iau antibiotic (ampicilina) si paracetamol...ceaiuri...si sper sa treaca.

Nu prea pot sa stau pe scaun la calculator din pricina de dureri de shele intense...cred ca le cheama contractii pi durerili ieste...

De citit am citit tot...de raspuns nu sunt in stare...revin pe Forum pe la cinci dimineata, cand tre' sa-mi iau hapurile...sper sa se domoleasca si contractiile...

Asea ca dimineata pi racoare...o sa pun de o scrisoare!

Pusici la gagici!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

abia ast sa vedeti si voi ce scriu sa putem sa vb mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ADELA, FELICITARI! Sa-ti traiasca bebe STEFAN!

Luny si Varuna, multumesc de confirmarea ca e in schema ce se intampla cu mainile mele. Daca si voi patiti la fel inseamna ca nu e cazul sa ma ingrijorez.

Bun...am fost la doctor.
Deocamdata dilatatie cam 1 cm, bebe e pozitionat la -1 (nu prea stiu care e treaba cu -1 asta, cica inseamna ca are caputul foarte jos). Asta a fost ultima vizita la cabinet. De acum, nu ma mai vad cu dr. decat la spital

A stabilit data inducerii nasterii:
vineri, 21 martie, ora 6 am (cam cu noaptea-n cap!)Eu am totusi asa un sentiment ca o sa nasc in weekendu' asta
Dar daca Sean e lenes si nu vrea sa iasa la timp, o sa fie berbecut, nu pestisor.

Deci gecko uite ca nu am nascut, ca ma intrebai ce fac. Si multumesc de urarile de bine pentru socrella; multumesc si celorlalte fete care i-au urat de bine. Au fost folositoare urarile voastre ca uite, azi e deja acasa, pe tratament, iar situatia e imbunatatita.

Cory, deci tu d-aia nu spuneai nimic, de ragushita! Sper sa va treaca repede viroza.

Fetelor, aveti grija de voi cu virusii astia care bantuie! Roxana + copii si Gudinde, mama ce-ati mai patit-o si voi...Imi pare rau sa aud.

Luny, sa nu sechestrezi barza, ai auzit? Sa-i dai drumul repede sa mai vina si la altii

Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata.

am dormit 12 ore. este ingrozitor ce puturoasa sunt...si cred ca scriu mesajul asta si ma mai bag la o tura de somn.

violeta e normal sa iti amorteasca mainile noaptea...datorita apei ce se acumuleaza in jurul nervilor si comprima. la fel este normal si sindromul tunelului carpian cu dureri ai amorteli noaptea pe 3 degete jumate la mana. totul e sa nu vrei sa canti la pian la prima ora dupa ce te-ai trezit...in rest rabdare ca trece.

cap la -1 inseamna la un centimetru deasupra liniei imaginare ce trece prin spinele ischiatice ale mamei....proeminentele alea osoase de sub fese cand stam in fund. oricum e de bine. bb stie care e directia afara.

de 2 zile am burta ca bolovanul...asa ca sa am BH si pentru clabuc. jumate din timpul cat sunt treaza e contractata restul timpului misca bb. sotul zice ca e lasata...eu zic ca e subiectiv. poate ca ar trebui sa imi pun si eu una alta in bagaj...intre timp ma duc sa mai dorm un pic...nu de alta dar e 12 la pranz si daca ma straduiesc poate prind si apusul soarelui tot in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola fetele!

Ariel si pe azi ca sa fie mai bine!
Sovi
Luny hai ca e dop!!!
Ursuleatza
Roxana multa sanatate la puiutzi!
Ancian bine ai venit pe crengutza! si da-i inainte cu mesajele!
Naty super coltisorul printesei mici!
Simonette bravo si la mai mare!!!
ia uite ce de zambete pe crengutza...bv Delphin si Luny!! tare frumos va sade asa!
Bubu spor la smotru! hai ca se gasesc solutii
Vio nici eu nu mai port inele de mult... ca nu as putea sa le mai dau jos sub nici o forma.. iar noaptea sau dim cand ma trezesc efectiv am mana amortita..
Ela tare-mi place ca ai inceput mai des sa vii pe crengutza!
BRAVOO IULIA!!! 2 KG!!! si la mai mare!!
Stela mamicule nu mai fi supi! tre' sa ai incredere ca o sa fie bine!

Bravo Adela! Bine ai venit pe lume bb Stefan! sa cresti mare, sanatos si papacios!

Giani hai mai des pe crengutza!
Bitza bravo de bebelina grasunica! hai ca nu mai e mult!
Cory si Gudinde multa sanatate si voua si sa va reveniti repede!

bun... in sfarsit apuca sa trimit mesajul asta ca de dimineatza de cand m-am trezit m-a apucat de el...
Va pupicesc de noapte buna!

Mihaela 38+ cu Andra
AMR 2 saptamani cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Apropos, de dormit, am o somnolenta mama, mama..dorm dimineata( dupa ce pleaca fi-miu la scoala) , dorm dupa amaiaza , pe-nserate, cam o ora asa, un fel de supliment, si seara cam pe la 12.
De cind sunt grea am devenit cea mai mare putoare, eu cred ca beblina mea e lenesa, de-aia am eu simptomele astea.
Ieri trebuiea sa ma intilnesc cu prietena mea poloneza sa luam prinzul impreuna, na, ca nu am putut, efectiv nu m-am trezit, s-a suparat fata pe mine, e, ii dau dreptate, merit..

un burtoi de 35+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput