Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(126)
Raspunsuri - Pagina 17
sovietica spune:
Naty, vad ca ai facut lista de pretendenti, ca o Soacra veritabila 
Steluta, nu fi trista, hai ca vine Teodora mintenas sa te mangaie 
Cu pediatrul sorry, n-avem nici noi. Cred ca sunt cu capul ca eu nici nu mi-am batut capul sa gasesc inca!
GianiD, bine ai mai ciripit pe aici!
Adela, FELICITARI PENTRU BB STEFAN! 

Sa fiti sanatosi, norocosi is fericiti! 
Luny, nu te agita, vine weekendu si se pregatesc randunicile sa taca malc :)) Eu ma anunt de pe acum ca nu voi fi in Buc.
sovi
33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bitza037 spune:
Naty felicitari pentru cele 2 kg ale minunii!!!!
Zoze daca nu ziceai ca ma astepti cu vesti, nu cred ca scriam.

De la eco am urmatoarele vesti:
fetita(buburuza)este bine, cu capul in jos......are aproximativ 3 kg cu marja de +-450 gr.A verificat din nou manute,picioaruse, inimioara, cap, organe interne....totul este ok.Dr. isi mentine parerea de data trecuta adica ca este mai mare cu doua saptamani.Adica eu acum dupa Um as avea 35 de saptamani(ups
trebuie sa-mi schimb semnatura).Colul este inchis dar cam scurtat.Si mi-a repetat ca s-ar putea sa nasc mai devrme cu doua saptamani fata de termen, ca ecografic am 37 de saptamani.
Cam atat....daca imi mai amintesc ceva va scriu.
IRINA 
+34

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
luny spune:
bitza, bravo mai, creste mare bebelina ta!!
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Bitza, am inteles, la semnatura ai 34s, dupa UM ai 35, bb e mai dezvoltata cu 2 sapt, deci de fapt ai 37 :)) La mai mareeeee!
Ma bucur ca sunt toate bine si la locul lor.
sovi
33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Roxana Claudia spune:
bitza - ma bucur pt tine ca ai asa o grasunica; si tu care mereu te plangeai ca ai burtica prea mica...
steluta - eu pot sa-ti recomand pediatra copiilor mei; ea practica la Medlife, e f buna numai ca problema e costul consultatiei (vine acasa).
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
luny spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
bitza - ma bucur pt tine ca ai asa o grasunica; si tu care mereu te plangeai ca ai burtica prea mica...
steluta - eu pot sa-ti recomand pediatra copiilor mei; ea practica la Medlife, e f buna numai ca problema e costul consultatiei (vine acasa).
Roxana mami deRobert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
te superi daca ne dai si noua niste detalii? cat costa dak vine acasa?..cum o cheama?..o poti suna oricand in caz de probleme?
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
FELICITARI, ADELA!!
Bitzule, bravo pt bebelina ta cu varsta nedefinita dar...marisoara!
. Ce mai, esti si tu pe drum drept!
Luny, ce faci, lenevesti?
Sovi, soacrele mame de fete sunt meseriase si, in plus, eu sunt cumsecade asa ca o sa fiu o soacra f de treaba!
Si acum sa trec la certat:
Stelaa!!
-de ce-l manii pe Dumnezeu? Doamne, ce copilaroasa poti fi, auzi, ti-e ciuda ca nu esti in stare sa o tii pe Teodora mai mult de 36 de saptamani...Asa gandeai cand erai prin saptamana 19 sau 20 si ti se facea perfuzie de Gynipral ca erai cat pe ce sa...Doamne fereste?? Mai tii minte cand, impreuna cu Simo 27 ne rugam sa ajungem macar in saptamana 34? Cu uterul tau ai reusit sa duci sarcina pana acum, cand fetita ta are toate sansele sa iasa si sa se dezvolte normal si fara probleme! Eu atunci cum ar trebui sa ma simt ca n-am fost in stare decat de 30 de saptamani? Tu nu vei sti niciodata cum e sa-ti vezi copilul saptamani de zile la incubator, fragil ca o pisicuta, neputand nici macar sa suga si cu perfuzii prinse de cap si de picioruse si cu alte vene sparte; sa contabilizezi cu mandrie fiecare 20-30 de grame luate intr-o zi, ca pe o victorie imensa; si sa stii ca pana la 1-1,5 ani va avea o "varsta corectata", scazand din judecata oricarei etape de dezvoltare perioada pana cand ar fi trebuit sa se nasca...caci la copilul tau totul vine mai tarziu...Zau, cand va aud ca
pt o saptamana-doua si de fapt habar nu aveti ce inseamna cu adevarat un copil prematur ma apuca spumele-ca imi sunteti dragi dar sunteti asa de copilaroase...
Iar despre pediatru, unde zici tu ca e secretomanie aici? Nici macar nu s-a prea abordat subiectul. Pt Iulia a vorbit cumnata mea cu dr pediatru SI medic de familie la care e nepotelul sotului, baiatul ei, eu nici n-am vorbit inca cu el, cum sa-l recomand altcuiva? La fel, voi tine strans legatura cu neonatoloaga care mi-a fost colega, care mai face "teren", vede mai multi copii si nu mai vrea altii ac e f ocupata, mie imi va face o favoare pt ca si eu am ajutat-o cu destule atat in studentie cat si cu tatal ei cand a avut probleme cardiace. Si deci daca nu puteam recomanda pe nimeni, de ce sa vorbesc despre asta?
Hai, esti nervoasa DEGEABA, 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea